---İŞTE SİZE YENİLİK ------
- CrUeLHuSo
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
---İŞTE SİZE YENİLİK ------
Arkadaşlar Cashboyx loncası açılmıştır. amacımız oyundan soğuyan ve uzaklaşan veya yeni başlayan arkadaşlara oyunun güzelliklerini anlatmak ve yaşatmak 39 lwl kadar güzel olmasada yinede güzellikleri vardır kurucu ve ilk 5 üye gerçekten güvenilir ve sağlam arkadaşlardan oluşuyor bu neden lütfen başvurularını forum veya oyunda Cashboy and Cashboyxdesire ye yapınız yeni üyelerimize kasma ve item konusunda elimizden geleni yapacağız ve arkadaşlar oyunda olan loncaya girmek isteyenlere ayrı önem vereceğimizi belirtmek istiyoruz Crashboy
[color=#40FF00][/color]H£®k£S AyNıyk£N ߣN Fa®kLıydıM. $iMdi H£®k£S Fa®k Pe$iNd£ ߣN Yin£ AyNıyıM![b][/b]
Re: ---İŞTE SİZE YENİLİK ------
K.bkma ama boş işler
- Dancerinthedark
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: ---İŞTE SİZE YENİLİK ------
Hayırlı olsuın kardeş ama bence insanlara dostluk vaad edersen daha iyi olur yoqsa 10 yaşındakiler doalr loncanız:D
Benim dark orbitteki klanıma herkese Goliath vaad etmiştim sonra pişman oldum:D BU oyunda Sleepyxx loncasında 2. başkanım kesinlikle lonca üyelerine item vaad etmedim ama arasıra düşen itemleri onlara veriyorum bence sizde böyle yapın.
Benim dark orbitteki klanıma herkese Goliath vaad etmiştim sonra pişman oldum:D BU oyunda Sleepyxx loncasında 2. başkanım kesinlikle lonca üyelerine item vaad etmedim ama arasıra düşen itemleri onlara veriyorum bence sizde böyle yapın.