Merhaba,
İmza kısmımızda oyunun geçmiş yıllarında kendi loncamızla ilgili veya karakterlerimizle ilgili görseller ekleyebiliyorduk.
Bu durum şu anda nasıl? Mümkün mü? Eğer öyleyse bir görsel yüklemek istersek nasıl ilerleyebiliriz?
Bir de yazıların fontunu büyütmemiz mümkün mü?
İMZA - LOGO HAKKINDA
İMZA - LOGO HAKKINDA
KARAKÖY
Trevor / Harry / Gaius
EMİNÖNÜ
Wusty / StevenRogers / GAIUS
TILSIM
MyxDiaRieS / StevenRogers / StevenRogerss
🅶🅴🅽🆃🅻🅴 🅶🅸🅰🅽🆃🆂
Trevor / Harry / Gaius
EMİNÖNÜ
TILSIM
🅶🅴🅽🆃🅻🅴 🅶🅸🅰🅽🆃🆂
Re: İMZA - LOGO HAKKINDA
İlgili yetkili veya bilgisi olan arkadaşlara hatırlatmadır.
Konuyla ilgili bilgisi olan paylaşabilir mi?
Konuyla ilgili bilgisi olan paylaşabilir mi?
KARAKÖY
Trevor / Harry / Gaius
EMİNÖNÜ
TILSIM
🅶🅴🅽🆃🅻🅴 🅶🅸🅰🅽🆃🆂
Trevor / Harry / Gaius
EMİNÖNÜ
TILSIM
🅶🅴🅽🆃🅻🅴 🅶🅸🅰🅽🆃🆂
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
[img][/img) kodlarının arasına resim linki konuyor diye hatırlıyorum

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Merhaba, evet bende öyle biliyordum. Panel üzerinden denemek istedim ve link uzantıları olması sebebiyle ekleyemedim.FiratCakiroglu yazdı: ↑01 Ağu 2024 14:34 [img][/img) kodlarının arasına resim linki konuyor diye hatırlıyorum
Bu konu için Forum Yetkili tarafından dönüş rica ederim. Anlaşılan arkadaşlarımızdan dönüş olmayacak.
KARAKÖY
Trevor / Harry / Gaius
EMİNÖNÜ
TILSIM
🅶🅴🅽🆃🅻🅴 🅶🅸🅰🅽🆃🆂
Trevor / Harry / Gaius
EMİNÖNÜ
TILSIM
🅶🅴🅽🆃🅻🅴 🅶🅸🅰🅽🆃🆂
- deveng
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Karaköy Loncası
Merhaba,
Geç dönüş için üzgünüm
Link koyamayan arkadaşlarımızın yeterli forum yazısı olmayabilir bu sebeple imzasına link ekleyemez.
Konuya dönecek olursam;
Fotoğraflar için tagleri arasında resim linkini koyabilirsiniz. Önizleme aşağıdadır.
Font büyütmek için:
Font örneği: Deveng
Fotoğraf örneği:
Geç dönüş için üzgünüm
Link koyamayan arkadaşlarımızın yeterli forum yazısı olmayabilir bu sebeple imzasına link ekleyemez.
Konuya dönecek olursam;
Fotoğraflar için
Kod: Tümünü seç
[img]https://picsum.photos/200/300[/img]
Font büyütmek için:
Kod: Tümünü seç
[size=150]Deveng[/size]
Font örneği: Deveng
Fotoğraf örneği:
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Linkin sonunun .png yada .jpeg ile bitmesi gerekli sanırımWusTy yazdı: ↑01 Ağu 2024 16:34Merhaba, evet bende öyle biliyordum. Panel üzerinden denemek istedim ve link uzantıları olması sebebiyle ekleyemedim.FiratCakiroglu yazdı: ↑01 Ağu 2024 14:34 [img][/img) kodlarının arasına resim linki konuyor diye hatırlıyorum
Bu konu için Forum Yetkili tarafından dönüş rica ederim. Anlaşılan arkadaşlarımızdan dönüş olmayacak.![]()

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- deveng
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Karaköy Loncası
Merhaba,FiratCakiroglu yazdı: ↑01 Ağu 2024 19:53Linkin sonunun .png yada .jpeg ile bitmesi gerekli sanırımWusTy yazdı: ↑01 Ağu 2024 16:34Merhaba, evet bende öyle biliyordum. Panel üzerinden denemek istedim ve link uzantıları olması sebebiyle ekleyemedim.FiratCakiroglu yazdı: ↑01 Ağu 2024 14:34 [img][/img) kodlarının arasına resim linki konuyor diye hatırlıyorum
Bu konu için Forum Yetkili tarafından dönüş rica ederim. Anlaşılan arkadaşlarımızdan dönüş olmayacak.![]()
Önemli değil gidilen link fotoğraf olsun yeterli.
İyi forumlar !
Merhaba,deveng yazdı: ↑01 Ağu 2024 20:34Merhaba,FiratCakiroglu yazdı: ↑01 Ağu 2024 19:53Linkin sonunun .png yada .jpeg ile bitmesi gerekli sanırımWusTy yazdı: ↑01 Ağu 2024 16:34Merhaba, evet bende öyle biliyordum. Panel üzerinden denemek istedim ve link uzantıları olması sebebiyle ekleyemedim.FiratCakiroglu yazdı: ↑01 Ağu 2024 14:34 [img][/img) kodlarının arasına resim linki konuyor diye hatırlıyorum
İyi forumlar !
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.
İyi çalışmalar.
KARAKÖY
Trevor / Harry / Gaius
EMİNÖNÜ
TILSIM
🅶🅴🅽🆃🅻🅴 🅶🅸🅰🅽🆃🆂
Trevor / Harry / Gaius
EMİNÖNÜ
TILSIM
🅶🅴🅽🆃🅻🅴 🅶🅸🅰🅽🆃🆂
- xxJUSTINGxx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Mazi
Reis bende eklemeye calışıyorum Forumda Mesaj sayınız (1) yetersiz eposta url kullanamazsınız diyor ne yapmam lazım birde url mi img mi kullanmam lazım yardımcı olursan sevinirimdeveng yazdı: ↑01 Ağu 2024 20:34Merhaba,FiratCakiroglu yazdı: ↑01 Ağu 2024 19:53Linkin sonunun .png yada .jpeg ile bitmesi gerekli sanırımWusTy yazdı: ↑01 Ağu 2024 16:34Merhaba, evet bende öyle biliyordum. Panel üzerinden denemek istedim ve link uzantıları olması sebebiyle ekleyemedim.FiratCakiroglu yazdı: ↑01 Ağu 2024 14:34 [img][/img) kodlarının arasına resim linki konuyor diye hatırlıyorum
İyi forumlar !
Bildiğim Birşey Varki Oda Hiçbirşeyin Birdaha Eskisi Gibi Olmayacağıdır.
DevilMayCry
Karaköy
DevilMayCry
Karaköy

- xxJUSTINGxx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Mazi
Bende imza ekleyemiyorum Forum Mesaj(4) yetersiz diyor url eposta kullanamazsınız diyor acaba daha fazlamı yorum yapmam lazım yorum yaptıkça parantez içindeki sayı yükseliyorWusTy yazdı: ↑02 Ağu 2024 10:12Merhaba,deveng yazdı: ↑01 Ağu 2024 20:34Merhaba,FiratCakiroglu yazdı: ↑01 Ağu 2024 19:53Linkin sonunun .png yada .jpeg ile bitmesi gerekli sanırımWusTy yazdı: ↑01 Ağu 2024 16:34Merhaba, evet bende öyle biliyordum. Panel üzerinden denemek istedim ve link uzantıları olması sebebiyle ekleyemedim.FiratCakiroglu yazdı: ↑01 Ağu 2024 14:34 [img][/img) kodlarının arasına resim linki konuyor diye hatırlıyorum
İyi forumlar !
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.
İyi çalışmalar.
Bildiğim Birşey Varki Oda Hiçbirşeyin Birdaha Eskisi Gibi Olmayacağıdır.
DevilMayCry
Karaköy
DevilMayCry
Karaköy