4 5 kişi kadimi ne ara kestide ejder asa üretti anlayamıyorum.
Burnuma kötü kokular geliyor. Gene fare hilecileri birşey mi deniyor ? Yoksa en ufak birşey de forumda konusu açılırdı.
Yakinda çıkar kokusu..
Karaköy KADİM ejder asa
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: Karaköy KADİM ejder asa
2 kişi gördüm ben de az önce sivri adada. 2 günde ne ara topladınız o kadar malzemeyi,, kadim kestiniz falan gerçekten ilginç
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Çift maden arttırıcı ile basit bir şekilde çekiliyor.(14 jadeit var bende şuan)
Kadimi 2 grup rahat bir şekilde kesebilir canlar yüksek.
Kadimi 2 grup rahat bir şekilde kesebilir canlar yüksek.

- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı
terslık yok adam loncasıyla birlik olmuştur kasmıştır biz gümüş yaparken onlar maden toplamiştirLorkelorke yazdı: ↑29 Tem 2024 04:12 4 5 kişi kadimi ne ara kestide ejder asa üretti anlayamıyorum.
Burnuma kötü kokular geliyor. Gene fare hilecileri birşey mi deniyor ? Yoksa en ufak birşey de forumda konusu açılırdı.
Yakinda çıkar kokusu..
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
kadimi kesersin olurda menekşe elmas, mavi topazları ne ara çektin?
- Lighthouse
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Brothership Of Nobility
- Discord: recthaltouche
Hocam selam,
Çeken arkadaşlar ilk gün zaten menekşe akiklerini tamamlamışlardı. 2. gün topazlarını tamamladıkları senaryoyu düşünürsek, 3. gün için görev itemlarını rushladılarsa üretmeleri en doğal!
Ejder Asa üretenleri tebrik ediyorum, ben şahsen üretmeyeceğim. Bilge Cevo ^ ile Gaffarı kesebileceğimi düşünüyorum.
Arkadaşlar oyun şu anda gayet iyi gidiyor. Pis koku alan, 2018 sonrası türeyenlerdir.
Firavun dan büyük Musa var hesabı,
Çok iyi madencileri gördüm ben bu sunucuda, ( zaman tutmasından makrosuna vb. sonuçta bu kaos ortamında onu çekmek gerçekten yetenek istiyor )
Çeken arkadaşlar ilk gün zaten menekşe akiklerini tamamlamışlardı. 2. gün topazlarını tamamladıkları senaryoyu düşünürsek, 3. gün için görev itemlarını rushladılarsa üretmeleri en doğal!
Ejder Asa üretenleri tebrik ediyorum, ben şahsen üretmeyeceğim. Bilge Cevo ^ ile Gaffarı kesebileceğimi düşünüyorum.
Arkadaşlar oyun şu anda gayet iyi gidiyor. Pis koku alan, 2018 sonrası türeyenlerdir.
Firavun dan büyük Musa var hesabı,
Çok iyi madencileri gördüm ben bu sunucuda, ( zaman tutmasından makrosuna vb. sonuçta bu kaos ortamında onu çekmek gerçekten yetenek istiyor )
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
Lorkelorke yazdı: ↑29 Tem 2024 04:12 4 5 kişi kadimi ne ara kestide ejder asa üretti anlayamıyorum.
Yakinda çıkar kokusu..
Ben inanmıyorum bu kadar kısa sürede mümkün değil ben yıllarca maden çektim bana düşmedi üstelik sürekli savaşcı deparıyla maden çekenler var kalabalık desen alası karaköyde maden açlığını düşünemiyorum bile bu oyun çok zor bu şekilde kalabalık olursa karaköyde makro açanmı ararsın slot kavgasımı ararsın bos kavgasımı her şey yaşanır adamlar işinden geldiğinde stres atacakken bu yeni sunucu ızdırapa dönüşecek ben eminönünden devam
Siz harbiden eminönü'nden devam.scorper yazdı: ↑29 Tem 2024 12:13Lorkelorke yazdı: ↑29 Tem 2024 04:12 4 5 kişi kadimi ne ara kestide ejder asa üretti anlayamıyorum.
Yakinda çıkar kokusu..
Ben inanmıyorum bu kadar kısa sürede mümkün değil ben yıllarca maden çektim bana düşmedi üstelik sürekli savaşcı deparıyla maden çekenler var kalabalık desen alası karaköyde maden açlığını düşünemiyorum bile bu oyun çok zor bu şekilde kalabalık olursa karaköyde makro açanmı ararsın slot kavgasımı ararsın bos kavgasımı her şey yaşanır adamlar işinden geldiğinde stres atacakken bu yeni sunucu ızdırapa dönüşecek ben eminönünden devam
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
2500-3000 online olan sunucuda rekabetsiz chill bir şekilde takılacağını düşünenin aklından şüphe ederim.Biz rekabeti özlemiştik onunda keyfini alıyoruz şuan yeni sunucuda işinden geldiğinde migrat atanlar olarak.scorper yazdı: ↑29 Tem 2024 12:13Lorkelorke yazdı: ↑29 Tem 2024 04:12 4 5 kişi kadimi ne ara kestide ejder asa üretti anlayamıyorum.
Yakinda çıkar kokusu..