Demirci Rüstem Zincir Büyücüsü Satsın
- alienamore
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Demirci Rüstem Zincir Büyücüsü Satsın
Tanesi 1 akçeden konulsun biz basınca yanımızda yurdumuzda spawn olsun kesip görevimizi yapabilelim, dünden beri tamamlayamadım görevi 50 60 kişi bekliyor.
Re: Demirci Rüstem Zincir Büyücüsü Satsın
Orti bunu bedavaya yapıyor şu an herkese ahahahaaalienamore yazdı: ↑28 Tem 2024 15:20 Tanesi 1 akçeden konulsun biz basınca yanımızda yurdumuzda spawn olsun kesip görevimizi yapabilelim, dünden beri tamamlayamadım görevi 50 60 kişi bekliyor.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- alienamore
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
oh bedava cariye, işteyim göremiyorum 
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
sağolsun gene yardımcı olmaya çalıştı orti ve ne yazık ki bunu suistimal eden klasik oyuncular ve oyunun çökmesi derken ortada gene eli boş kalan onlarca kişi kaldı
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
Bir kere bu yanlışa girildi maalesef. Her görevde bir çözüm aranması gerekecek. Niyet iyi olabilir ama sonuç kötü oluyor maalesef.
- Externorum
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Herkes İşlenmiş Gümüş'ünü aldıysa bir sabah güncellemesi ile tekrardan kaldırılsın Rüstem'den şu gümüşler. Oyun normal seyrine geri dönsün.
SANCAK/KADIOĞLU/Türk İstihbarat Teşkilatı
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)