İş.Gümüş Sadece Karaköyde akçe ile satılıyor.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
İş.Gümüş Sadece Karaköyde akçe ile satılıyor.
Sayın yöneticiler krizi fırsata çevirmek yerine keşke diğer sunucularda olduğu gibi 42 Lira karşılığında Karaköy sunucusunda da alınabilseydi.

Re: İş.Gümüş Sadece Karaköyde akçe ile satılıyor.
120 akçe için ağlayacağına madene oturabilirsin. Teşekkür edeceğinize yaptığınıza bakın. Yeni ekibe laf söyletmem adamlar çalışıyor
eminönü sv de de baktım demirci de mevcutBunudaBanlayin yazdı: ↑28 Tem 2024 05:53 Sayın yöneticiler krizi fırsata çevirmek yerine keşke diğer sunucularda olduğu gibi 42 Lira karşılığında Karaköy sunucusunda da alınabilseydi.
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Yeni yönetim bomba gibi. Teşekkürler
-
- İskele Babası
- Lonca: Eski Yeni
Şaka gibisiniz gerçekten, bravo bu kafayla devam edin. Yarın da amp. elması için ağlarsınız. Yarattığınız problemlerin farkında bile değilsiniz, tek düşünceniz kendinizsiniz. Aferin böyle devam, eğitim şart diyorlar ama, bazen EĞİTİLMEZliğin anlamını bilmek gerekiyor...
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
Evet tüm sunuculara getirmişler , Evet karaköy sunucusunda İşlenmiş Gümüş sorununu kaldırdılar bunun için teşekkürler. Fakat neden krizi fırsata çevirip sadece Karaköy sunucusunda Akçe ile satılıyor?? Ben gidip aldım fakat akçe çekemeyenler olabilir onlarıda düşünmek lazım. Ayrıca İşlenmiş Gümüş sorunu ortadan kalktı , bu seferde Zincir Büyücüsü sorunu başladı. Şahsen büyük bir zevkle başladığım Karaköyde bu iki sorun fazlasıyla soğuttu, 30 dakikada 1 tane Zincir Büyücüsü ilerleyemedim.Burak8154 yazdı: ↑28 Tem 2024 08:52eminönü sv de de baktım demirci de mevcutBunudaBanlayin yazdı: ↑28 Tem 2024 05:53 Sayın yöneticiler krizi fırsata çevirmek yerine keşke diğer sunucularda olduğu gibi 42 Lira karşılığında Karaköy sunucusunda da alınabilseydi.

- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
akçe çekemeyen diye bir şey yok hocam karaköyde, herkesde çemberli paketi var.BunudaBanlayin yazdı: ↑29 Tem 2024 06:53Evet tüm sunuculara getirmişler , Evet karaköy sunucusunda İşlenmiş Gümüş sorununu kaldırdılar bunun için teşekkürler. Fakat neden krizi fırsata çevirip sadece Karaköy sunucusunda Akçe ile satılıyor?? Ben gidip aldım fakat akçe çekemeyenler olabilir onlarıda düşünmek lazım. Ayrıca İşlenmiş Gümüş sorunu ortadan kalktı , bu seferde Zincir Büyücüsü sorunu başladı. Şahsen büyük bir zevkle başladığım Karaköyde bu iki sorun fazlasıyla soğuttu, 30 dakikada 1 tane Zincir Büyücüsü ilerleyemedim.Burak8154 yazdı: ↑28 Tem 2024 08:52eminönü sv de de baktım demirci de mevcutBunudaBanlayin yazdı: ↑28 Tem 2024 05:53 Sayın yöneticiler krizi fırsata çevirmek yerine keşke diğer sunucularda olduğu gibi 42 Lira karşılığında Karaköy sunucusunda da alınabilseydi.
- LostArk
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lost Ark
BunudaBanlayin yazdı: ↑28 Tem 2024 05:53 Sayın yöneticiler krizi fırsata çevirmek yerine keşke diğer sunucularda olduğu gibi 42 Lira karşılığında Karaköy sunucusunda da alınabilseydi.
120 tl için ne ağlamışsın yav
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Memnun olmuyorsunuz gerçekten, görevi emeği ile yapan bir sürü insan ne olacak peki
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Memnun olmuyorsunuz gerçekten, görevi emeği ile yapan bir sürü insan ne olacak peki? Adamlar zincir büyücüsü bile kesti sizin için phili spawn süresini düşürdüler şimdi de bronzda yığılma var diyorsunuz.
Gümüş madenleri bomboş gidip çekebilirsiniz, her şeyi hemen yapmak zorunda değilsiniz ben anlamıyorum gerçekten sizi. 15 16 saat gümüş çekmeye çalıştım sadece. Ne kadar sinirlensem etsem de oyun bu yapacak bir şey yok, iyi ben de çt istemlerinin satılmasını karaköy kilit görevlerinin kalkmasını istiyorum. Uğraşıyoruz ediyoruz mesela phili spawn süresinin azalacağını bilseydim kendimi bu kadar yormazdım.
Bilmiyorum. Hoş değil. Gümüşü çektiniz noldu şimdi? Hayır ben de çekememiştim gidip başka görevler yapıyordum.
Yönetim gayet arabulucu davranıyor kendini sal*k gibi hisseden oyuncular arabulucu davranıyor bence siz de biraz daha arabulucu davranmalısınız.
Görevi bedavaya yapıyorsun akçe ile satılmayacak da neyle satılacak gayet doğal. Parası olmayan alamayan varsa da tamam oyundan ulaşsın ben gümüş ve nikel vereceğim. Hatta hesaplarının şifrelerini versinler 49 yapar teslim edelim.
Of Bilmiyorum gerçekten sözüm meclisten dışarı gerek oyun gerek forumda yönetici ve gönüllülere olan tavırlarınız bazı zamanlar aşırı yüzeysel ve kaba geliyor.
Taleplerinizi anlıyoruz ama artık yeter bence. Bu tip şeyler olacaksa 49 sonrası için erkenden haber verilerek olsun. Teşekkür ediniz geçiniz efendim. Bizim giden saatlerimizin değeri 40 akçe hiç değil. Bunları bilenler zaten bir hafta geç başlayacaklarını söylemişlerdi bu cuma başlayacaklar ve sakin sakin oynayacaklar. Cidden herkesi memnun etmek çok zor.
Gümüş madenleri bomboş gidip çekebilirsiniz, her şeyi hemen yapmak zorunda değilsiniz ben anlamıyorum gerçekten sizi. 15 16 saat gümüş çekmeye çalıştım sadece. Ne kadar sinirlensem etsem de oyun bu yapacak bir şey yok, iyi ben de çt istemlerinin satılmasını karaköy kilit görevlerinin kalkmasını istiyorum. Uğraşıyoruz ediyoruz mesela phili spawn süresinin azalacağını bilseydim kendimi bu kadar yormazdım.
Bilmiyorum. Hoş değil. Gümüşü çektiniz noldu şimdi? Hayır ben de çekememiştim gidip başka görevler yapıyordum.
Yönetim gayet arabulucu davranıyor kendini sal*k gibi hisseden oyuncular arabulucu davranıyor bence siz de biraz daha arabulucu davranmalısınız.
Görevi bedavaya yapıyorsun akçe ile satılmayacak da neyle satılacak gayet doğal. Parası olmayan alamayan varsa da tamam oyundan ulaşsın ben gümüş ve nikel vereceğim. Hatta hesaplarının şifrelerini versinler 49 yapar teslim edelim.
Of Bilmiyorum gerçekten sözüm meclisten dışarı gerek oyun gerek forumda yönetici ve gönüllülere olan tavırlarınız bazı zamanlar aşırı yüzeysel ve kaba geliyor.
Taleplerinizi anlıyoruz ama artık yeter bence. Bu tip şeyler olacaksa 49 sonrası için erkenden haber verilerek olsun. Teşekkür ediniz geçiniz efendim. Bizim giden saatlerimizin değeri 40 akçe hiç değil. Bunları bilenler zaten bir hafta geç başlayacaklarını söylemişlerdi bu cuma başlayacaklar ve sakin sakin oynayacaklar. Cidden herkesi memnun etmek çok zor.
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Kutay
Ahi Evran'a selamlar