Bu kadar insan bu görevi 3 saattir yapamıyoruz çözüm lütfen
https://hizliresim.com/je3o1zd
ZİNCİR BÜYÜCÜSÜ GÖREVİ YÖNETİCİLERİ LÜTFEN BAKIN
- Azrailxkorucu
- İskele Babası
- Sunucu: Karaköy
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
- alienamore
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Re: ZİNCİR BÜYÜCÜSÜ GÖREVİ YÖNETİCİLERİ LÜTFEN BAKIN
kahkaha attım, 3 saat daha bekleyin kardeşim belki olur
)
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
yazık oradaki savaşçılara, oturuyo anca işe yaramaz bir şekilde 
- Externorum
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
İşlenmiş gümüşü akçe ile satarsan olacağı bu, şimdi bu kadar kişi aynı yerde olduğu için oyundan düşmeler olacak; görevi hiç yapamayacaklar.
SANCAK/KADIOĞLU/Türk İstihbarat Teşkilatı
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
- hattihumayun
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
sürelerin azaltılması slotların arttırılması gerektiğini taa 20 gün önceden 5 temmuzda forumdan yazıyorlardı öneri olarak , niye kimse kulak vermedi , ben erken girenlerdenim ne gümüşte ne slotlarda sıkıntı yaşamadım ama yazık günahtır
Akçeyle satılan gümüşten sonra yapılması gereken cidden görev bosslarının da uyanma süresi 5 dakika gibi bir süreye indirmek. Yoksa bu olay böyle tıkanıp kalmaya devam edecek.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
ne zamandan beri akçeyle satılıyor?? neler olduuExternorum yazdı: ↑28 Tem 2024 00:42 İşlenmiş gümüşü akçe ile satarsan olacağı bu, şimdi bu kadar kişi aynı yerde olduğu için oyundan düşmeler olacak; görevi hiç yapamayacaklar.
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
- Externorum
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
İşlenmiş Gümüşü Rüstem'e tanesi 40 akçeye koydular.
SANCAK/KADIOĞLU/Türk İstihbarat Teşkilatı
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
-
- İskele Babası
- Lonca: Eski Yeni
İnanılır gibi değil. Kim size görevleri hemen yapmayı vaadediyor anlamıyorum. Zaten oyunun akışına edilen müdahale sayesinde bu rezil durum oluştu. Kardeşim amacımız herkesi 59 yapmak değil, iyiyi, acemiden ayırmak. Bugün seri olan hızlı gider acemi olan geriden gelir. İsteyen sadece maden toplar stoklar, ticaret yapar gelişir öyle kasar. Eninde sonunda herkes görevini bitirir? Ne münasebet oyunun akışına müdahale ediyorsunuz? Hadi gümüşü Rüstem'e koydun, noldu? Şimdi de zincir büyücüsünün sayısı mı artacak? Bişey değşeceğini sanıyor musunuz ondan sonra da başka yerde tıkacanak. ASLA VE ASLA oyuna müdahale etmemelisiniz. Oyunda çözülmesi gereken TEK 1 KONU VAR. Kritik hata sorunu / sunucu kapasitesi. Bakın ben zinir büyücüsü görevini hala yapamamış biri olarka konuşuyorum. 10 kere düştüm. 17 oldu düştüm, 15 oldu düştüm. Yine de slot sayısı artmamalı, süre düşürülmemeli. Gidin sunucu bakımı yapın, gerekirse yenisini alın, kapasite artırın. Sizin göreviniz bu. Sizin göreviniz oyuna müdahale etmek, sıkıştım 3 saattir görevi geçemiyorum diye ağlayanları memnun etmek değil! Gerekirse bazı görevler için günlerce bekleyeceksiniz , kim size hemen görevleri yapabileceğinizi taahhüt etti? MMORPG oyun mantığını anlayamamışsınız. Yarın Hidrada, öbür gün Gaffar da, sonra Hakir'de yalvaracaksınız. OYUNA SAKIN MÜDAHALE ETMEYİN. Bırakın isteyen ticaret yapsın, görevini 5 günde 10 günde bitirsin. İyiyle kotu ayırt edilsin. Siz GİDİN KAPASİTE sorununu halledin. KRİTİK sorununu halledin yeter. Bunu hallederseniz hiç bir görevde sıkışma olmaz. Adam 19 tane kesmiş düşüyor, bide 18 kesiyor düşüyor. Oysa ki oyundan atmasa orada 80 kişi varsa maksimum 15-20 kişi olacak. Doğru ŞEYİ İSTEYİN ARTIK. YANLIŞA YANLIŞLA MÜDAHALE EDİLMEZ. Bugün bu slota müdahale ederlerse yarın başkasına da etmek zorunda kalacaklar ve oyunun tüm DENGESİ şaşacak. Çok ama çok büyük problemler oluşturacak. YAPMAYIN, UYARI YORUM!