Bugün yani haftaiçi mesai saatleri içinde yeni sunucu açıldı. Biz çalışanlar akşam vakti oyuna girelim dedik. Yaklaşık 15 denemeden sonra oyuna girebildim. Karakteri açtıktan sonra lonca açmak, kasa / +5 yüklemek ve loncaya maden ve exp arttırıcı almak için çıkış yaptım. Dediğim şeyleri aldıktan sonra tekrar girmeye çalıştım ancak 10 dakika boyunca seri seri deneme yapmama rağmen giremedim.
Fakat YouTube de görüyorum ki adamlar HOL'e inip salgı peptit kasmaya başlamış.
Neyse ısrarla giriş yapmaya devam ettim ve uzun uğraşlar sonrasında giriş yaptım. Ama bir de ne göreyim her yer curcuna. Her bir gümüş madeninin başında 10 kişi bekliyor. Maden görülür görülmez gidiyor. Bu topluluktan maden çekmek imkansız. Arttırıcı boşa gitti.
Ama sabah girenler büyük ihtimalle rahat rahat çektiler madenleri. Zaten labirente girdikten sonra gerisi kolay.
Şu sunucuyu mesai saatleri dışında açsaydınız da adil bir ortam oluştursaydınız fena mı olurdu?
İşsizlerin Karaköy'de Alıp Başını Gitmesi
Re: İşsizlerin Karaköy'de Alıp Başını Gitmesi
sabah oynayanlar maden filan cekemedi. ben sabah girdim oyuna. dogru durust lvl bile alamadim, 30dk cin gorevini yapamadim mesela. salyalilar sabah da vardi aksam da vardi. sabah kendi halinde girenler de aksam kendi halinde girenler de ayni salyalilarla oynadi. 5-6 tane karakter acip hepsini farkli madene park edip donerek maden toplayip cikanlar var. nasil yapiyorlar anlamiyorum.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
maden falan çekemedik hocam sabah girenlerdenim, sandbox ile bir sürü karakter açıp gümüş madeninde bekletiyorlar o hengamede de almak imkansız. sabah zaten görev yapmak hak getire yani korkunç bir ortam vardı 
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Yüzlerce akrep, örümcek kestim bir tane bile düşmedi. Biz de geç başladık ama sürpriz oldu. Saat 12:00 da açılacak sanıyorduk.yeCs yazdı: ↑27 Tem 2024 01:09 Bugün yani haftaiçi mesai saatleri içinde yeni sunucu açıldı. Biz çalışanlar akşam vakti oyuna girelim dedik. Yaklaşık 15 denemeden sonra oyuna girebildim. Karakteri açtıktan sonra lonca açmak, kasa / +5 yüklemek ve loncaya maden ve exp arttırıcı almak için çıkış yaptım. Dediğim şeyleri aldıktan sonra tekrar girmeye çalıştım ancak 10 dakika boyunca seri seri deneme yapmama rağmen giremedim.
Neyse ısrarla giriş yapmaya devam ettim ve uzun uğraşlar sonrasında giriş yaptım. Ama bir de ne göreyim her yer curcuna. Her bir gümüş madeninin başında 10 kişi bekliyor. Maden görülür görülmez gidiyor. Bu topluluktan maden çekmek imkansız. Arttırıcı boşa gitti.
Ama sabah girenler büyük ihtimalle rahat rahat çektiler madenleri. Zaten labirente girdikten sonra gerisi kolay.
Şu sunucuyu mesai saatleri dışında açsaydınız da adil bir ortam oluştursaydınız fena mı olurdu?
Bu arada 51 lvl olan bir oyuncu olarak şunun altını çiziyorum arkadaşlar yüksek lvl olmanın avantajı yok. Düşük seviyedeyken hasarınız düşmemişken item düşürmeye çalışın. İşlenmiş gümüş falan evet çöktüler ihtiyacından fazlasını toplayıp milleti zor durumda bıraktılar. Ellerinde patlar inşallah. Motivasyonu düşürmek yok çok zamanımız var eğlenmeye bakalım arkadaşlar.
Aynı durum bendede var pazar günü açılmış olsaydı muhtemelen o anki rahavet ile plus alabilirdim ama hafta içine denk geldi hayırlısı geç başlayacaz artık umarım zevki kalır.yeCs yazdı: ↑27 Tem 2024 01:09 Bugün yani haftaiçi mesai saatleri içinde yeni sunucu açıldı. Biz çalışanlar akşam vakti oyuna girelim dedik. Yaklaşık 15 denemeden sonra oyuna girebildim. Karakteri açtıktan sonra lonca açmak, kasa / +5 yüklemek ve loncaya maden ve exp arttırıcı almak için çıkış yaptım. Dediğim şeyleri aldıktan sonra tekrar girmeye çalıştım ancak 10 dakika boyunca seri seri deneme yapmama rağmen giremedim.
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
Youtube kanalı olanları görebiliyorum, deli gibi oynuyorlar. Kafayı kırmış millet.
Sabah açılır açılmaz İşlenmiş gümüş görevi için maden çekmeye başlamış mesela bir şahıs ve 2 3 çardan birden girmeye çalışıyorlar, off giremedim falan diyor yanındaki çocuk. Atmış hepsini bir madene, hazırlıklı yani.
Ne kazandı böyle deli gibi oynayarak çözemedim.
Sabah açılır açılmaz İşlenmiş gümüş görevi için maden çekmeye başlamış mesela bir şahıs ve 2 3 çardan birden girmeye çalışıyorlar, off giremedim falan diyor yanındaki çocuk. Atmış hepsini bir madene, hazırlıklı yani.
Ne kazandı böyle deli gibi oynayarak çözemedim.
- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
ben yazıyorum. çok mu zor bir tane daha sunucu açmak? dün konu da açtıım kimse anlamadı belli ki.
açın bir tane daha sunucu bizim durumumuzdakiler de orada başlasın. meran veya tılsım her neyse oyuncusu yok zaten. beyaz köşkte bile 3-4 kişi oluyor. meranda 1 kişi mi oynuyor ? kapatın meranı tılsımı, açın bir tane daha aktarıma kapalı yeni sunucu. başlamak isteyenler başlasın. bu kadar zor olmamalı ya! ,
ben hala karaköy'e giriş yapamadım, girsem bile işlenmiş gümüşte takılacağım zaten. çok bilinçsiz bir yönetim var.
açın bir tane daha sunucu bizim durumumuzdakiler de orada başlasın. meran veya tılsım her neyse oyuncusu yok zaten. beyaz köşkte bile 3-4 kişi oluyor. meranda 1 kişi mi oynuyor ? kapatın meranı tılsımı, açın bir tane daha aktarıma kapalı yeni sunucu. başlamak isteyenler başlasın. bu kadar zor olmamalı ya! ,
ben hala karaköy'e giriş yapamadım, girsem bile işlenmiş gümüşte takılacağım zaten. çok bilinçsiz bir yönetim var.