Tılsım yerine Beyoğlu sunucusu gelmeli.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
adimihatirla
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Tılsım yerine Beyoğlu sunucusu gelmeli.

Mesaj gönderen adimihatirla »

Bugün, ben henüz oyuna giremedim, fakat yayıncılardan gördüğümüz kadarıyla fena olmayan bir ortam var, adeta bir ikv coşkusu yaşanıyor, izlemek bile insana oldukça keyif veriyor.
Bu coşkuyu taçlandırmak için kesinlikle, Tılsım veya oyuncu sayısı en az olan sunucu hangisiyse, kapatılıp yeni bir sunucu açılmalıdır, ismi de Beyoğlu olabilir. ':)
Bu yeni sunucunun haberi şimdiden verilse, 10-15 gün içinde de hayata geçse, totalde iki yeni sunucu oyuna ciddi miktarda yeni oyuncu çeker ve en az birkaç sene daha oyunumuz açık kalır. Kim bilir belki bu arada güncelleme bile yapılır.
İyisiyle kötüsüyle bence yeni sunucu her açıdan çok başarılı oldu. Suistimal eden oyuncular var fakat onlara da pabuç bırakmamak biraz da oyuncuların elinde.
Yeni sunucu herkese hayırlı olsun, umarım ikincisi de yoldadır.
İkv'nin son 8-10 yılda attığı en iyi adım olabilir.
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Re: Tılsım yerine Beyoğlu sunucusu gelmeli.

Mesaj gönderen pankuscagiz »

Katılmıyorum, Karaköyün bir iki senelik olacağını da hiç düşünmüyorum. En az eminönü kadar uzun ömürlü bir sunucu bekliyorum.

İkinci sunucuya da katılmıyorum, Karaköy'ün şu durumda kapasitesi arttırılmalı. İkinci sunucu için de kesinlikle yeni bir karar. Önce biraz bekleyip insanların davranışları gözlenmeli
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
adimihatirla
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen adimihatirla »

pankuscagiz yazdı: 27 Tem 2024 00:24 Katılmıyorum, Karaköyün bir iki senelik olacağını da hiç düşünmüyorum. En az eminönü kadar uzun ömürlü bir sunucu bekliyorum.

İkinci sunucuya da katılmıyorum, Karaköy'ün şu durumda kapasitesi arttırılmalı. İkinci sunucu için de kesinlikle yeni bir karar. Önce biraz bekleyip insanların davranışları gözlenmeli
Kardeşim neden katılmıyorsun keşke onu da yazsaydın !
Katılmıyorum diyorsun fakat öne sürebildiğin bir adet sebep yok.
İşlenmiş gümüş satanlardan birisi de sen misin yoksa?
Toplasan aktif 15 tane oyuncusu olmayan Meran/ Tılsım/ Kuklacı gibi sunucuların kapatılmasından kim neden rahatsızlık duyar ki? Şu anda benim durumumda olan, Karaköy'e giremeyen/ girse bile yoğunluktan görevleri yapamayan yüzlerce oyuncu var.
Biz de kendimize göre yeni bir tane daha sunucu istiyoruz.

Ekleme: Ayrıca işlenmiş gümüş v.s satan insanların hepsine Allah akıl fikir versin, bu zekanızı başka yerlere kullansanız şu oyundan kazandığınız 3 kuruşun kat kat fazlasını kazanabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Dofians
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Dofians »

Bu kadar aceleci olmaya gerek yok, Karaköy sunucusu ilelebet böyle dolu kalamaz. 1 haftaya belli olur akıbet, eğer yoğunluk böyle devam ederse kademeli olarak eski sunucular kapatılıp yenileri açılabilir ancak kapasite artırılmamalı zira dün bakım olmasına karşın Karaköy sunucusunda çökmeler meydana geldi. İşin iyi yanı herhangi bir sarma-kopya gerçekleşmedi ama sunucu kapasiteleri bu kadar maalesef. İyileştirme çalışmaları yapılmadan kapasite artırmak yarar değil zarar olur.
Since 2008
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

adimihatirla yazdı: 27 Tem 2024 12:53
pankuscagiz yazdı: 27 Tem 2024 00:24 Katılmıyorum, Karaköyün bir iki senelik olacağını da hiç düşünmüyorum. En az eminönü kadar uzun ömürlü bir sunucu bekliyorum.

Kardeşim neden katılmıyorsun keşke onu da yazsaydın !
Katılmıyorum diyorsun fakat öne sürebildiğin bir adet sebep yok.
İşlenmiş gümüş satanlardan birisi de sen misin yoksa?
Toplasan aktif 15 tane oyuncusu olmayan Meran/ Tılsım/ Kuklacı gibi sunucuların kapatılmasından kim neden rahatsızlık duyar ki? Şu anda benim durumumda olan, Karaköy'e giremeyen/ girse bile yoğunluktan görevleri yapamayan yüzlerce oyuncu var.
Biz de kendimize göre yeni bir tane daha sunucu istiyoruz.

Ekleme: Ayrıca işlenmiş gümüş v.s satan insanların hepsine Allah akıl fikir versin, bu zekanızı başka yerlere kullansanız şu oyundan kazandığınız 3 kuruşun kat kat fazlasını kazanabilirsiniz.

İşlenmiş gümüş satanlardan biri değilim, yorumumu bir daha okuyun lütfen. İşlenmiş gümüş olayı oyuncuları elekten geçiriyor, bunu herkes bir anda edinse bile devam görevlerinde tıkanılacak. Oyuncu davranışları gözlenmeli diyorum. Bu hype böyle devam ederse elbette ileride yeni sunucuların açılması muhtemel. Ben Karaköy sunucusunun en iyi ve sağlam sunucu olacağı düşüncesindeyim. Bir azınlık dışında normal oyuncuların gelişmesi çok uzun zaman alacak. Ben tek hesapla tek karakterle oynayan normal bir oyuncuyum. Tanımadan etmeden suçlamanız çok komik :')
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Dofians yazdı: 27 Tem 2024 14:04 Bu kadar aceleci olmaya gerek yok, Karaköy sunucusu ilelebet böyle dolu kalamaz. 1 haftaya belli olur akıbet, eğer yoğunluk böyle devam ederse kademeli olarak eski sunucular kapatılıp yenileri açılabilir ancak kapasite artırılmamalı zira dün bakım olmasına karşın Karaköy sunucusunda çökmeler meydana geldi. İşin iyi yanı herhangi bir sarma-kopya gerçekleşmedi ama sunucu kapasiteleri bu kadar maalesef. İyileştirme çalışmaları yapılmadan kapasite artırmak yarar değil zarar olur.
Arkadaşla aynı fikirdeyim :blush: :relaxed:

İşlenmiş gümüş de gaza gelip almayın kısa sürede rahatlayacak zaten. İki gün geç olsun kafanız rahat olsun.
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

“Genel Etkileşim” sayfasına dön