Karaköy Sunucusuna Deli Hype

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Mutlakguven
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Karaköy Sunucusuna Deli Hype

Mesaj gönderen Mutlakguven »

IKV benim için baya ayrı yeri olan ve dolduramadığım bir oyun oldu.

Karaköy sunucusu gibi bir kopyasız sıfırdan sunucu olmasını canı gönülden istiyordum. Bunun olacağının haberini Valorant oynarken karşıya gelen rastgele birinin söylemesiyle haberim olması ayrı üzücü ve aynı zamanda şanslı oldu. Emek emek 0'dan herkesin kasıldığı bir alan bence çok keyifli olabilir. Umarım sunucu bol insan dolu olur.
Gerilim
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Karaköy Sunucusuna Deli Hype

Mesaj gönderen Gerilim »

Merhaba,
Sunucu en az birkaç ay 'dolu' olacak, bundan emin olabilirsiniz O:-)
Pasaxkurt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Discord: Toutestalle

Mesaj gönderen Pasaxkurt »

Çok güzel hype var fakat bu aklında bi yerde kalanların bir süre girip hatırlayacağı fakat eski tadı alamadığını farkedeceği ve soğuyacağı, sürekli oynayan insanların tekrardan kendine bir sürelik amaç bulduğu bir sunucu olacak gibi geliyor. Tüm bölgelerin açık olmasından dolayı oyunu şuan iyi derecede bilen kişiler çoğu yerde zaman kaybetmeden minimum statlar ile sona doğru hızlıca ilerleyecek yeni oyuncular için bu şanssız bir durum olabilir. Örneğin meteor bölgesinde arz vs lodos itişmelerini görebileceğimizi, yeni oyuncu çekeceğini sanmıyorum, bir süre yeni amaç bulacağız zaten hepimizin amacı burada vakit öldürmek.

Umarım haksız çıkarım.
Sonbirdefaugruna
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sonbirdefaugruna »

Pasaxkurt yazdı: 24 Tem 2024 17:00 Çok güzel hype var fakat bu aklında bi yerde kalanların bir süre girip hatırlayacağı fakat eski tadı alamadığını farkedeceği ve soğuyacağı, sürekli oynayan insanların tekrardan kendine bir sürelik amaç bulduğu bir sunucu olacak gibi geliyor. Tüm bölgelerin açık olmasından dolayı oyunu şuan iyi derecede bilen kişiler çoğu yerde zaman kaybetmeden minimum statlar ile sona doğru hızlıca ilerleyecek yeni oyuncular için bu şanssız bir durum olabilir. Örneğin meteor bölgesinde arz vs lodos itişmelerini görebileceğimizi, yeni oyuncu çekeceğini sanmıyorum, bir süre yeni amaç bulacağız zaten hepimizin amacı burada vakit öldürmek.

Umarım haksız çıkarım.
Bence de insanlar tadini cikarmak yerine direkt karakoye girmeye odakli oynayip 3-5 ay sonra sıkılıp birakacaklar gibi geliyor
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

Pasaxkurt yazdı: 24 Tem 2024 17:00 eski tadı alamadığını farkedeceği ve soğuyacağı, sürekli oynayan insanların tekrardan kendine bir sürelik amaç bulduğu bir sunucu olacak gibi geliyor.
ya hocam soğumak ne kelime , karaköyde 2 saat boyunca boss kesim sırası beklediklerinde hayatı sorgulayıp arkalarına bakmadan kaçacaklar , özellikle çalışan bireyse tüm gün çalış akşam gel pc'de boss kesim sırası bekle bir de , ömür mü dayanır , ama dediğin gibi halihazırda devamlı oynayan kitle zaten sıkıntıdan ÇT itemlerine sarmış durumdalar , oyunda kendilerine yapacak meşgale arıyorlar , onlar bekler 2 değil 20 saat de beklerler :grin:
Kullanıcı avatarı
GoDIsNoWHeRe
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen GoDIsNoWHeRe »

hattihumayun yazdı: 25 Tem 2024 00:18
Pasaxkurt yazdı: 24 Tem 2024 17:00 eski tadı alamadığını farkedeceği ve soğuyacağı, sürekli oynayan insanların tekrardan kendine bir sürelik amaç bulduğu bir sunucu olacak gibi geliyor.
ya hocam soğumak ne kelime , karaköyde 2 saat boyunca boss kesim sırası beklediklerinde hayatı sorgulayıp arkalarına bakmadan kaçacaklar , özellikle çalışan bireyse tüm gün çalış akşam gel pc'de boss kesim sırası bekle bir de , ömür mü dayanır , ama dediğin gibi halihazırda devamlı oynayan kitle zaten sıkıntıdan ÇT itemlerine sarmış durumdalar , oyunda kendilerine yapacak meşgale arıyorlar , onlar bekler 2 değil 20 saat de beklerler :grin:
IKV'yi karaköy ciktiktan kisa bir süre sonra zamansizliktan birakmistim. Cünkü en az 10-15 kere artarda kestigimiz kralice tirtildan cöp bile cikmamisti. Keza kestigimiz diger bosslar da ayni sekilde. sadece ben degil lonca olarak biraktik, cünkü ne eski heyecanlar ne de eskisi gibi heves kalmamisti.
Daha sonra Ocak ayinda 3 arkadas(birisi ilk defa oynuyordu) beyazkösk sunucusunda yeni karakterler actik. oyunda kimse olmadigi icin cift car oynayarak bir seyler yapmaya calistik. amacimiz karaköy degil, siginak migrat ve cemberliydi. zorlandik ama kisa süreligine nostalji ve eglence elde ettik.
Karaköy sunucusu beni ve arkadaslarimi asiri heyecanlandirdi. cünkü amacimiz yine o nostaljiyi yakalamak. dolu bir sunucuda, kopyasiz ve yardimlasmali zaman gecirmek.
Arkadas grubumun hepsi calisan ve artik bilgisayarda gecirdigi zaman aksam 2-3 saat olan insanlar. amacimiz full+full olmak ya da kosa kosa karaköye girmek olmayacak. bos kaldikca siginak migrat cemberli girmek, maden cekmek, ticaret yapmak, dolu sokaklarda kosturmak, yerden düsen torbalari heyecanla acmak.
umarim bizim gibi düsünen, bu yeni sunucuyu manipüle etmeye calismayacak insanlarla bir araya geliriz. ama malesef birileri dedigin gibi kostur kostur sunucunun tüm güzelligini ve amacini pas gecip karaköye kosacak. tek tavsiyem, tadini cikarin arkadaslar. kuklacinin secilmisi icin grup toplayin, labirentte zaman gecirin, phili icin grup toplayin, magara önünde cevriye ve karakürk icin toplasin. kostura kostura 49-59 olup hem kendinizin hem de baskalarinin eglencelerini baltalamayin O:-)
Kullanıcı avatarı
melihbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen melihbaba »

GoDIsNoWHeRe yazdı: 25 Tem 2024 11:20
hattihumayun yazdı: 25 Tem 2024 00:18
IKV'yi karaköy ciktiktan kisa bir süre sonra zamansizliktan birakmistim. Cünkü en az 10-15 kere artarda kestigimiz kralice tirtildan cöp bile cikmamisti. Keza kestigimiz diger bosslar da ayni sekilde. sadece ben degil lonca olarak biraktik, cünkü ne eski heyecanlar ne de eskisi gibi heves kalmamisti.
Daha sonra Ocak ayinda 3 arkadas(birisi ilk defa oynuyordu) beyazkösk sunucusunda yeni karakterler actik. oyunda kimse olmadigi icin cift car oynayarak bir seyler yapmaya calistik. amacimiz karaköy degil, siginak migrat ve cemberliydi. zorlandik ama kisa süreligine nostalji ve eglence elde ettik.
Karaköy sunucusu beni ve arkadaslarimi asiri heyecanlandirdi. cünkü amacimiz yine o nostaljiyi yakalamak. dolu bir sunucuda, kopyasiz ve yardimlasmali zaman gecirmek.
Arkadas grubumun hepsi calisan ve artik bilgisayarda gecirdigi zaman aksam 2-3 saat olan insanlar. amacimiz full+full olmak ya da kosa kosa karaköye girmek olmayacak. bos kaldikca siginak migrat cemberli girmek, maden cekmek, ticaret yapmak, dolu sokaklarda kosturmak, yerden düsen torbalari heyecanla acmak.
umarim bizim gibi düsünen, bu yeni sunucuyu manipüle etmeye calismayacak insanlarla bir araya geliriz. ama malesef birileri dedigin gibi kostur kostur sunucunun tüm güzelligini ve amacini pas gecip karaköye kosacak. tek tavsiyem, tadini cikarin arkadaslar. kuklacinin secilmisi icin grup toplayin, labirentte zaman gecirin, phili icin grup toplayin, magara önünde cevriye ve karakürk icin toplasin. kostura kostura 49-59 olup hem kendinizin hem de baskalarinin eglencelerini baltalamayin O:-)
Aynı düşüncelerle bizde 3 kişi başlayacağız. Akşamları işten gelip 3 4 saat ikv sokaklarında gezmek o müzikleri dinlemek baya keyifli olucaktır.
Resim

Kod: Tümünü seç

"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
Sızıntıxazrail Sızıntıxyakışıklı SertVuRuŞ
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

GoDIsNoWHeRe yazdı: 25 Tem 2024 11:20 IKV'yi karaköy ciktiktan kisa bir süre sonra zamansizliktan birakmistim. Cünkü en az 10-15 kere artarda kestigimiz kralice tirtildan cöp bile cikmamisti. Keza kestigimiz diger bosslar da ayni sekilde. sadece ben degil lonca olarak biraktik, cünkü ne eski heyecanlar ne de eskisi gibi heves kalmamisti.
bak onu unutmuştum iyi hatırlattın , o ipeğin atma ihtimali %10 falandır , 6 kişi kestiğin için ihtimal 6'ya bölünecek bir de , üstelik 3-4 grup zar atarak sırayla kesim , tekrar uğraşacakların Allah yardımcısı olsun peygamber sabrı lazım , 10-15 sene önce bile eski tayfa grup bölgeleri sürelerinden şikayetçiydiler çok uzun cart curt diye , şimdi onları ne bekliyor haberleri yok 50 60 arkadaş başlayacaz yok şöyle yapacaz diyorlar ama %95'i dökülecek :grin:
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen AGRESIF »

Deli hype diye konu açılmış. Konunun altına gelip milleti oyundan soğutma çabaları. Tamam beyler oynamayacaksanız geçin kenara olumsuz hava yaratmayın şurada. Karaköy geldiğinde en dolu sunucu eminönünde karakterlerimi dizdim üretimlerimi yaptım hiçte zorlanmadım ve yine aynılarını yapacağım. 2 boss kesip item düşmüyor diye ağlayıp sıkılacaklar, sıra beklemekten sıkılacaklar geçsin eöde oynamaya devam etsin.
ManTheBoundaries
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ManTheBoundaries »

Hayatında kaç kere kraliçe kesip ipek bekledin agresif herhalde hiç . Yoksa böyle sallamazsin

“Genel Etkileşim” sayfasına dön