Kritik Hata Uyarısı

Donanımsal sorunlar, teknik konularda yardımlaşma ve iletişim alanı
skaraca5757
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Discord: selimkaraca57

Kritik Hata Uyarısı

Mesaj gönderen skaraca5757 »

Merhabalar herkese. Hemen hemen oyunun ilk açıldığı zamanlardan beri ara ara oyunu oynuyorum. Yeni sunucu haberi ile üç gün önce oyuna cumaya kadar eminönü sunucusunda tekrar başladım. Dün akşama kadar gayet güzel oynayabiliyorken dün akşam oyundan kritik hata alarak düştüm, sonrasında ise karakterlerin olduğu ekrana hiç erişemedim, yükleniyor bölümünde donup kalıyor oyun. Oyunu kaldırıp baştan kurdum, farklı internet denedim, bilgisayarı formatladım. Hatta bugün de başka bir bilgisayardan girmeyi denedim. Fakat ilk ekranda donuyor ve kritik hata veriyor. karakter penceresi açılmıyor. Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Yıldızx38
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Kritik Hata Uyarısı

Mesaj gönderen Yıldızx38 »

Yeni serveri duyunca gelelim dedik, lakin oyunu indirip id sifre girdikten sonra yukleme ekranı gelip hata veriyor eskiden bunun bi çözümü vardı tüm gün uğraştım naptimsa düzelmiyor indir sil şu bu düzelmiyor lutfen yardım...
Kullanıcı avatarı
marlyn71
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen marlyn71 »

skaraca5757 yazdı: 23 Tem 2024 12:20 Merhabalar herkese. Hemen hemen oyunun ilk açıldığı zamanlardan beri ara ara oyunu oynuyorum. Yeni sunucu haberi ile üç gün önce oyuna cumaya kadar eminönü sunucusunda tekrar başladım. Dün akşama kadar gayet güzel oynayabiliyorken dün akşam oyundan kritik hata alarak düştüm, sonrasında ise karakterlerin olduğu ekrana hiç erişemedim, yükleniyor bölümünde donup kalıyor oyun. Oyunu kaldırıp baştan kurdum, farklı internet denedim, bilgisayarı formatladım. Hatta bugün de başka bir bilgisayardan girmeyi denedim. Fakat ilk ekranda donuyor ve kritik hata veriyor. karakter penceresi açılmıyor. Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Dün Karaköy sunucusunun haberini alınca yeni bilgisayarla ilk defa giriş yapayım bakalım açılacak mı dedim indirdim. Maalesef birçok insanın da mevcut yaşadığı sorun olan Id şifre girişinden 1 saniye sonra yükleme ekranı gözükmeden kritik hata alıyorum. Hem çözünürlüğümü pref_launch.prefs den 2k ekranımla uyumlu çözünürlük değerlerine ayarladım hem de yönetimin çözüm olarak sundukları sobee>ikv>base>data klasöründeki içerikleri sildim. Hâlâ sorun maalesef devam etmekte. Ekran kartım 4070 ti. İşlemci de Amd 5800x3d (kuvvetle muhtemel işlemciyle ilgili bir problem)
skaraca5757
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Discord: selimkaraca57

Mesaj gönderen skaraca5757 »

birisi bugün ikv destek ile girebildim demiş, ben de bugün ikv desteği kurup onunla girmeyi denedim, giriş yapabildim fakat data klasörünüzdeki verilerin eğer 1kb 1kb boyutlardaysa yine açılmıyor oyun, ben açılan diğer bilgisayarımdaki datayı kopyalayarak ikv destek uygulaması üzerinden girdim oyun açılıyor o şekilde, açılabilen data klasörünü isterseniz gönderebilirim eğer sizdekiler de 1kb ye düştü ise, şöyle ki, şuan bilgisayarımın birinde hiçbir sıkıntı yok olup normal giriyorken, diğer bilgisayarıma ne yaptıysam yapayım dün akşamdan beri girmiyordu.farklı internet verdim,format attım, farklı hesap denedim,tekrar tekrar kurdum falan çözmedi hiçbiri. ikv destek uygulaması ve diğer pc den aldığım data dosyası ile girebildim ancak, şuanlık benim çözümüm böyle oldu
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AGRESIF »

data klasöründe dat dosyaları var 1kb altında olanlar bozuk onları değiştirmeniz gerek oyunu düzgün olan birinden.
Yıldızx38
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Yıldızx38 »

Kral şu data dosyaları için bi link versen cuma gelmeden bi girsek şu oyuna ozledik Bee
tedsym
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen tedsym »

Merhaba arkadaşlar

Bu sorunu ben de yaşıyordum ve şu şekilde çözdüm:

Öncelikle bilgisayarımın ekran çözünürlüğüne baktım (Masaüstüne sağ tıklayıp "Görüntü ayarları"na tıkladım ve çözünürlüğüm 1366*768 idi). Daha sonra oyunun dosya konumundaki base dosyasında bulunan "pref_launch" adlı dosyayı not defteri olarak açtım. Oradaki "ScreenWidth" ve "ScreenHeight"ta yukarıda belirttiğim ekran çözünürlüğümü girdim. Kaydedip dosyayı "Salt Okunur" olarak işaretledim ve sorun çözüldü. Dilerseniz bunu da bir deneyin, belki işinize yarar.

“Donanım / Teknik Sorunlar” sayfasına dön