Ekip arkadaşları arıyoruz
Ekip arkadaşları arıyoruz
Merhaba yeni açılcak sunucuda 3 kişiyiz, görevleri beraber yapabilceğimiz saygı çerçevesinde arkadaşlar arıyoruz. Oyun bilgisi ve yaş önemli değil sadece adam gibi adam olsun yeterli. Maden arttırıcı ve yağma arttırıcı lonca için alacağız bu parayıda aramızda bölüşeceğiz. Katılmak isteyen arkadaşlar discordan beni eklesin: Alpozkk discord adım, ekleyince konuya discord adıyla ekledim diyede yazarsa sevinirim.
Re: Ekip arkadaşları arıyoruz
İstek gönderdim İsmim MranılCemyilmaz yazdı: ↑22 Tem 2024 14:45 Merhaba yeni açılcak sunucuda 3 kişiyiz, görevleri beraber yapabilceğimiz saygı çerçevesinde arkadaşlar arıyoruz. Oyun bilgisi ve yaş önemli değil sadece adam gibi adam olsun yeterli. Maden arttırıcı ve yağma arttırıcı lonca için alacağız bu parayıda aramızda bölüşeceğiz. Katılmak isteyen arkadaşlar discordan beni eklesin: Alpozkk discord adım, ekleyince konuya discord adıyla ekledim diyede yazarsa sevinirim.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Eski Yeni
Selamlar, bizde suan itibariyle 5 kisilik bir ekibiz. Hedefimiz de oyun başlayana kadar 10-12 kişilik bir grup olmak geri kalan,oyun içinde zamanla. Hedefler ve planlar ayni gibi, isterseniz ozelden yazin sizi watsapp grubumuza ekleyelim. Birlikte işbirliği yapabiliriz, saygilar.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Bende tek kişilik bir ekibim katılabilirim
Forum altında ekip arayan bir kaç grup var umarım oyun içinde birleşiriz hep birlikte keyifli zaman geçiririz.
- osmandembele
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Karaköy
Oyunda görüşürüz o halde 
Nick name ekte yer almaktadır. Karaköy sunucusunda görüşmek üzere iş dolayısıyla saat 17:00 dan sonra aktif olacağım.
Eski vaktimiz olsaydı fena olmazdı.
Eski vaktimiz olsaydı fena olmazdı.