oyun denen şey nedir?
bir oynayanı vardır. iş modeline göre farklı yollarla olsa da temelde oynayan, oyunun yaratıcısına ya da hak sahibine para kazandırır.
bu bakımdan bir oyunu bir "dükkan" diye nitelendirmek abes olmaz.
ikv'yi de bir dükkan olarak düşünün. bu dükkanın da bir sahibi var. dükkanın başka dükkanlarda olmayacak kadar sadık ve hatrı sayılır miktarda müşterisi var. ama dükkan sahibi diyor ki "benim başka dükkan açmam lazım".
karaköy duyurulduğundan beri onlarca konuda fikir belirten, onlarca konuya dikkat çeken insanlar var. herkes kendilerince belli başlı hususlara çözüm bulmaya çalışıyor. kimisi diyor ürün yapalım exp'i düşürsün, kimisi diyor görevi değiştirelim karaköy bir süre erişilemesin, kimisi de eşyaların hasarları üzerine sayfa sayfa hesap kitap yapıyor.
bu kadar insan bu oyun için, ya da bu "dükkan" için bu kadar uğraşıyor, kafa yoruyor. peki dükkan sahibi ne yapıyor?
Bir yanlışlık yok mu?
- BLITZKRIEG
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Bir yanlışlık yok mu?
It is always darkest before the dawn.
Re: Bir yanlışlık yok mu?
İşte dükkan sahibi yeni sunucu açıyor. Beklenti o kadar düşük ki bunu görmek bile memnun olmaya yetiyor
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Malesef ufak bir kadroyla türk telekom'a itelenmiş bir oyun oynuyoruz. Neredeyse içeride yazılımcı bile kalmamış.
Ben burada Orti'nin product manager olarak çok basit bir çözümle bile oyuna ne kadar aktif oyuncu ve store üzerinden getiri sağlayabileceğini göstermeye ve sonrasında oyuna yatırım almaya çalıştığına inanıyorum. Bu işler böyledir çünkü.
Ha bunu görebilecek bir türk telekom ekibi var mı içeride bunu göreceğiz.
Ben burada Orti'nin product manager olarak çok basit bir çözümle bile oyuna ne kadar aktif oyuncu ve store üzerinden getiri sağlayabileceğini göstermeye ve sonrasında oyuna yatırım almaya çalıştığına inanıyorum. Bu işler böyledir çünkü.
Ha bunu görebilecek bir türk telekom ekibi var mı içeride bunu göreceğiz.
Abi haklısın sürekli öneri sundum ben sürekli büyük geri dönüşün sağlanması için ama beni dinleyen olmadı keşke olsa benim hayalim daha farklıydı bu değildi burda bile çok sorunlar olacağı aşikar ben önerilerimi nasıl nereye sunabilirim?BLITZKRIEG yazdı: ↑19 Tem 2024 10:47 oyun denen şey nedir?
bir oynayanı vardır. iş modeline göre farklı yollarla olsa da temelde oynayan, oyunun yaratıcısına ya da hak sahibine para kazandırır.
bu bakımdan bir oyunu bir "dükkan" diye nitelendirmek abes olmaz.
ikv'yi de bir dükkan olarak düşünün. bu dükkanın da bir sahibi var. dükkanın başka dükkanlarda olmayacak kadar sadık ve hatrı sayılır miktarda müşterisi var. ama dükkan sahibi diyor ki "benim başka dükkan açmam lazım".
karaköy duyurulduğundan beri onlarca konuda fikir belirten, onlarca konuya dikkat çeken insanlar var. herkes kendilerince belli başlı hususlara çözüm bulmaya çalışıyor. kimisi diyor ürün yapalım exp'i düşürsün, kimisi diyor görevi değiştirelim karaköy bir süre erişilemesin, kimisi de eşyaların hasarları üzerine sayfa sayfa hesap kitap yapıyor.
bu kadar insan bu oyun için, ya da bu "dükkan" için bu kadar uğraşıyor, kafa yoruyor. peki dükkan sahibi ne yapıyor?