Kısa ve öz olması gerekenleri burada toplayalım.
1-) Karaköy etkileşimi huzursuzluğum görevine bağlanmalı
2-) Tecrübe bildiğiniz üzere karakterimizin levelı baz alınarak, kesilen canavarın taban xp'siyle oranlanarak geliyor. Tecrübe katsayısını 49 level'a ulaştığımızda 0 ile çarpacak polimorfik yapı.
Kısa ve öz
- Lighthouse
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Brothership Of Nobility
- Discord: recthaltouche
Kısa ve öz
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
Re: Kısa ve öz
sizin anlayamadığınız olay şu galiba bu sunucuya özel değişiklikler yapılamıyor. Bir değişiklik yaptığında tüm sunuculara etki ediyor. Örn: Herkese açık grup bölgeleri kaldırıldı bu sunucuya özel yapılan bir durum ama tüm sunucularda kaldırıldı farkettiyseniz. Diğer sunucularda oynayan oyunculara etki etmek kötü bir fikir.
- hattihumayun
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
@AGRESİF doğru söylemiş katılıyorum , sunucuya özel yapılan öneriler tamamen çöp , sunucuya özel değişiklik yapılamıyor , öneri yaparken tüm oyunda değişeceğini düşünerek yapın , bu yüzden grup bölgelerinde 55- 56 olunca hasarların azalması gibi sorunların önüne geçmek için Karaköy giriş görevi değişir diye düşünüyorum , eşyaların hasarının azalmasını kapatsalar bu kez Eminönü'nde de kapanacağı için 59 adamlar full çt setlerle dolaşacaklar , oyun daha da saçma hâl alır ama Karaköy giriş görevi tüm oyunda değişse pek bir sorun yaratmaz gibi ,
bu şekilde en fazla tüm sunucularda girişler kolaylaşacağı için char kasıp Eminönü'nde boss kaçırırlar , onu zaten böyle de yapıyorlar
zaten email ile hesap açılamıyor , 1-2 hafta ceza itiraza baksa yönetim bu sorun ortadan kalkar , nereye kadar telefon no ile hesap açıp boss kaçırıp banlatacaklar...
bana fark etmez gerekiyorsa tüm sunucuları 49 yapsın ama Orti tüm sunucularda da değişecek şeyi kolay kolay yapmaz
bu şekilde en fazla tüm sunucularda girişler kolaylaşacağı için char kasıp Eminönü'nde boss kaçırırlar , onu zaten böyle de yapıyorlar
bana fark etmez gerekiyorsa tüm sunucuları 49 yapsın ama Orti tüm sunucularda da değişecek şeyi kolay kolay yapmaz
- hattihumayun
- Sahaf Yardımcısı
ama herkese açık grup bölgeleri kapandığına göre Orti , ÇT ve diğer grup bölgeleri ile uğraşmamızı istiyor yoksa kapanmazdı bu şekil devam ederdi , ben 2 ihtimal veriyorum , ya direkt böyle açılır ya da giriş görevi değişilerek açılır , diğer tüm seçenekler diğer sunucuları da etkileyeceği için zayıf ihtimal kalıyor , Orti yapmazhattihumayun yazdı: ↑16 Tem 2024 17:56 @AGRESİF doğru söylemiş katılıyorum , sunucuya özel yapılan öneriler tamamen çöp , sunucuya özel değişiklik yapılamıyor , öneri yaparken tüm oyunda değişeceğini düşünerek yapın , bu yüzden grup bölgelerinde 55- 56 olunca hasarların azalması gibi sorunların önüne geçmek için Karaköy giriş görevi değişir diye düşünüyorum , eşyaların hasarının azalmasını kapatsalar bu kez Eminönü'nde de kapanacağı için 59 adamlar full çt setlerle dolaşacaklar , oyun daha da saçma hâl alır ama Karaköy giriş görevi tüm oyunda değişse pek bir sorun yaratmaz gibi ,
bu şekilde en fazla tüm sunucularda girişler kolaylaşacağı için char kasıp Eminönü'nde boss kaçırırlar , onu zaten böyle de yapıyorlarzaten email ile hesap açılamıyor , 1-2 hafta ceza itiraza baksa yönetim bu sorun ortadan kalkar , nereye kadar telefon no ile hesap açıp boss kaçırıp banlatacaklar...
- Lighthouse
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Brothership Of Nobility
- Discord: recthaltouche
Giriş görevi değişir derken sence ne olur?hattihumayun yazdı: ↑16 Tem 2024 18:12ama herkese açık grup bölgeleri kapandığına göre Orti , ÇT ve diğer grup bölgeleri ile uğraşmamızı istiyor yoksa kapanmazdı bu şekil devam ederdi , ben 2 ihtimal veriyorum , ya direkt böyle açılır ya da giriş görevi değişilerek açılır , diğer tüm seçenekler diğer sunucuları da etkileyeceği için zayıf ihtimal kalıyor , Orti yapmazhattihumayun yazdı: ↑16 Tem 2024 17:56 @AGRESİF doğru söylemiş katılıyorum , sunucuya özel yapılan öneriler tamamen çöp , sunucuya özel değişiklik yapılamıyor , öneri yaparken tüm oyunda değişeceğini düşünerek yapın , bu yüzden grup bölgelerinde 55- 56 olunca hasarların azalması gibi sorunların önüne geçmek için Karaköy giriş görevi değişir diye düşünüyorum , eşyaların hasarının azalmasını kapatsalar bu kez Eminönü'nde de kapanacağı için 59 adamlar full çt setlerle dolaşacaklar , oyun daha da saçma hâl alır ama Karaköy giriş görevi tüm oyunda değişse pek bir sorun yaratmaz gibi ,
bu şekilde en fazla tüm sunucularda girişler kolaylaşacağı için char kasıp Eminönü'nde boss kaçırırlar , onu zaten böyle de yapıyorlarzaten email ile hesap açılamıyor , 1-2 hafta ceza itiraza baksa yönetim bu sorun ortadan kalkar , nereye kadar telefon no ile hesap açıp boss kaçırıp banlatacaklar...
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
- hattihumayun
- Sahaf Yardımcısı
Önceden Philotheos'tu o biraz kolay kaçar onun yerine Kadim hidra olabilir Gaffar kadar zorlayıcı değil ama uğraştırıcı , 49 güneş asalarla eskiden kesemezdik bile , hem diğer sunucuları da fazla etkilemez şu an Eminönü'nde kadim hiç kesilmiyor hem oraya da canlılık gelir , bakalım önümüzdeki hafta Sancak'ın kapanacağı 22'si ile sunucunun açılacağı 26'sı arasındaki sürede belli olur ,
Fakat herkese açık grup bölgeleri zaten drop atmadığı için görev amaçlı kullanılıyordu , Orti'nin bu yeri kapatmasının 2 nedeni olabilir ; eşya atmadığı için görev amaçlı giriliyordu artık giriş görevi değişeceğinden ihtiyaç kalmadı bu yüzden kapattı ya da oyuncuların 4-5 grupla sıra sıra her gruba gaffar kesip görevlerini tek grupla kesmeye nazaran daha kolay şekilde tamamlamalarını engellemek , oyuncuları daha da zorlamak için kapattı
iki ihtimal de olası , önümüzdeki hafta içi göreceğiz o zaman belli olur
Bence ne kadar zor o kadar iyi hiç dokunmadan aynı bu şekilde yeni sunucu açılırsa kıran kırana bir mücadele olur
Bu yuzden en mantikli cozum giris gorevini degistirmek degil de kendinden dusuk yaratiklardan alinan lvl carpanini azaltmak. bildigim kadariyla su an 5 lvl fark olunca bu kapaniyor ve her lvl'de %16.66 civari bir azaltma oluyor. bunu 20% yaparlarsa karakterlerin hepsi karakoy disindaki tum moblardan 54 lvl'den sonra exp alamazlar. Bu sayede karakterler max 54 lvl'de kalir.hattihumayun yazdı: ↑16 Tem 2024 17:56 @AGRESİF doğru söylemiş katılıyorum , sunucuya özel yapılan öneriler tamamen çöp , sunucuya özel değişiklik yapılamıyor , öneri yaparken tüm oyunda değişeceğini düşünerek yapın , bu yüzden grup bölgelerinde 55- 56 olunca hasarların azalması gibi sorunların önüne geçmek için Karaköy giriş görevi değişir diye düşünüyorum , eşyaların hasarının azalmasını kapatsalar bu kez Eminönü'nde de kapanacağı için 59 adamlar full çt setlerle dolaşacaklar , oyun daha da saçma hâl alır ama Karaköy giriş görevi tüm oyunda değişse pek bir sorun yaratmaz gibi ,
Bu degisimin eski sunuculara da hicbir zarari olmaz. karakoy gorevini degistirmeye gerek kalmaz. birer birer mob xp lerini ayarlamaya filan gerek kalmaz. oyunun max leveli baya bir sure 54 olarak kalir.
- hattihumayun
- Sahaf Yardımcısı
tamam yapsınlar madem öyle , bunun teknik altyapısı var mı peki , ben değişebildiğini bildiğimiz zaten eskiden de değişen tek şey üzerinden öneri verdim , yoksa diğer türlü 50 tane çözüm sıralarız ama yapılabilecek mi o önemliIROH yazdı: ↑17 Tem 2024 01:06 Bu yuzden en mantikli cozum giris gorevini degistirmek degil de kendinden dusuk yaratiklardan alinan lvl carpanini azaltmak. bildigim kadariyla su an 5 lvl fark olunca bu kapaniyor ve her lvl'de %16.66 civari bir azaltma oluyor. bunu 20% yaparlarsa karakterlerin hepsi karakoy disindaki tum moblardan 54 lvl'den sonra exp alamazlar. Bu sayede karakterler max 54 lvl'de kalir.
Bu degisimin eski sunuculara da hicbir zarari olmaz. karakoy gorevini degistirmeye gerek kalmaz. birer birer mob xp lerini ayarlamaya filan gerek kalmaz. oyunun max leveli baya bir sure 54 olarak kalir.
Bu exp olayına bi düzenleme gelmezse çt itemlerini yapmanın anlamı kalmaz, haliyle karaköye girdiğimizde itemsiz kalırız ilerleme kaydedemeyiz.