YENİ SUNUCUDA GAFFARI İLK KESECEK LONCA / EKİP KİMLER OLUR ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
karaköyuser
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım

YENİ SUNUCUDA GAFFARI İLK KESECEK LONCA / EKİP KİMLER OLUR ?

Mesaj gönderen karaköyuser »

Evet arkadaşlar hazır yeni sunucu Karaköyün de açılmasına az günler kalmışken ortalığı biraz hareketlendirelim dedim.

Sizce yeni sunucuda Gaffarı ilk kesen ekip/lonca kimler olur kaç haftada kaç ayda ilk gaffar kesilir ?

iddialı olan ekipler kendi adlarını verebilirler kaç haftada ayda kesmeyi planladıklarını belirtebilir

Gaffarı ilk kesmek gibi bir iddiası olmayan arkadaşlar da oyun evreninde bildikleri oyun bilgisine yeteneklerine güvendiği oyuncular veya loncalar için şu lonca ekibin şu kadar haftada günde gaffarı ilk kesen ekip olacağına güveniyorum tarzı fikirlerini belirtebilirler.

Hazır sunucunun açılmasına sayılı günler kalmışken ortalığı hareketlendirelim rekabeti arttıralım
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları

Re: YENİ SUNUCUDA GAFFARI İLK KESECEK LONCA / EKİP KİMLER OLUR ?

Mesaj gönderen AGRESIF »

karaköyuser yazdı: 14 Tem 2024 20:02 Evet arkadaşlar hazır yeni sunucu Karaköyün de açılmasına az günler kalmışken ortalığı biraz hareketlendirelim dedim.

Sizce yeni sunucuda Gaffarı ilk kesen ekip/lonca kimler olur kaç haftada kaç ayda ilk gaffar kesilir ?

iddialı olan ekipler kendi adlarını verebilirler kaç haftada ayda kesmeyi planladıklarını belirtebilir

Gaffarı ilk kesmek gibi bir iddiası olmayan arkadaşlar da oyun evreninde bildikleri oyun bilgisine yeteneklerine güvendiği oyuncular veya loncalar için şu lonca ekibin şu kadar haftada günde gaffarı ilk kesen ekip olacağına güveniyorum tarzı fikirlerini belirtebilirler.

Hazır sunucunun açılmasına sayılı günler kalmışken ortalığı hareketlendirelim rekabeti arttıralım
Kimlerin bu sunucuya başlayacağını nereden bileceğiz ki? :')
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

49 olsaydı garanti başlardım ama 59 seviye için başlamaya değmeyecek... :thinking_face: :thinking_face: :unamused:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen AGRESIF »

SPIEGLEIN yazdı: 14 Tem 2024 23:29 49 olsaydı garanti başlardım ama 59 seviye için başlamaya değmeyecek... :thinking_face: :thinking_face: :unamused:
sadece ticaret için bile başlanır ya bu sunucuya
Kullanıcı avatarı
karaköy1212
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen karaköy1212 »

bu arkadaşlar keser karaköy zamanı eminönüye geçtiğimde sadece onlar hakir kesebiliyorlardı

Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Eğer Karaköy'e geçebilmemiz için çemberlitaş bölgesindeki bosslarda bir iyileştirme yapmazlarsa bana yine Anka yolları el sallıyor olacak.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
Sociologist
Eppur Si Muove
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

karaköy1212 yazdı: 15 Tem 2024 14:39 bu arkadaşlar keser karaköy zamanı eminönüye geçtiğimde sadece onlar hakir kesebiliyorlardı

600 dirençle Gaffar canımızı okuyacak dostum.10 k hasar alan bir tankı çok zor tutarsın , üstüne birde büyücülerin hasarı düşük tılsımı yoksa bal kaymak.
Resim
Kullanıcı avatarı
LostArk
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Lost Ark

Mesaj gönderen LostArk »

karaköyuser yazdı: 14 Tem 2024 20:02 Evet arkadaşlar hazır yeni sunucu Karaköyün de açılmasına az günler kalmışken ortalığı biraz hareketlendirelim dedim.

59 Level olması başlamamak için bir sebep bence 49 seviye sınırı olması lazım
Kullanıcı avatarı
karaköy1212
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen karaköy1212 »

Parlementxx yazdı: 15 Tem 2024 17:27
karaköy1212 yazdı: 15 Tem 2024 14:39 bu arkadaşlar keser karaköy zamanı eminönüye geçtiğimde sadece onlar hakir kesebiliyorlardı

600 dirençle Gaffar canımızı okuyacak dostum.10 k hasar alan bir tankı çok zor tutarsın , üstüne birde büyücülerin hasarı düşük tılsımı yoksa bal kaymak.
tecrübeli ekipler keseblr bence
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

Gaffar'a gerek kalmayacak gibi , karaköy giriş görevinin değişeceğini düşünüyorum teknik altyapısı olduğunu bildiğimiz tek şey bu muhtemelen bunu değişirler zaten arada sırada değişiyor , çünkü grup bölgelerinde 55 56 olma gibi sorunlar var bunlar çözülemeyeceğe benziyor , bakalım ayın 22'si gibi belli olur açıklama yapılır

“Genel Etkileşim” sayfasına dön