Merhaba arkadaşlar,
Açılacak olan Karaköy sunucusu için çok fazla konu açıldı ve çok fazla fikir ayrılıkları olduğunu görüyoruz. Oyuncular olarak isteklerimizi daha iyi dile getirebilme adına bir anket oluşturdum. Hepinizin katılımı ve bu konudaki duyarlılığını bekliyorum. Oyunu yıllar önce bırakmış biri olarak bu habere benim gibi çok sevinen oyuncular olduğuna eminim ve bu durumun oluşumunu mevcut şartlarda en iyi şekilde olmasını isterim. Yönetim ekibi bir çok konuda imkanları kısıtlı olduğunu biliyoruz ama onlara olan inancımız tam. Eski bir oyuncu olarak yeni açılacak bölgenin ''Arz ve Lodos'' eklentisine kadar olmasını çok isterim. Bunun için oyuncular olarak tekrar birlik olalım.
Aşağıdaki linkten ankete giriş yapıp oylayabilirsiniz. Aynı IP adresi üzerinden herkesin 1 oy verme hakkı vardır. Oy sonuçlarını takip edebilirsiniz sizlerde, umarım katkısı olur yorumlarınız ile konuyu ve düşüncelerinizi destekleyebilirsiniz.
OY KULLANMAK İÇİN TIKLAYINIZ => https://strawpoll.com/1MnwkvmkLn7
İstanbul Kıyamet Vakti (Karaköy) sunucu için anket
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
Re: İstanbul Kıyamet Vakti (Karaköy) sunucu için anket
100% ile gidiyoruz 

Eski bir siyasinin bir lafı var. o lafı buraya uyarlamak hoş olur.
Ulan İKV Oyuncusu, sizin anket ile yenilikler ile ne işiniz var, anket lazım ise bunu biz yaparız, yenilik lazım ise de bunu biz yaparız, sizin iki vazifeniz var: Plus ve akçe alıp oyuna para kazandırmak.
Ulan İKV Oyuncusu, sizin anket ile yenilikler ile ne işiniz var, anket lazım ise bunu biz yaparız, yenilik lazım ise de bunu biz yaparız, sizin iki vazifeniz var: Plus ve akçe alıp oyuna para kazandırmak.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- hattihumayun
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
oy verdim ama 49 yeraltı kadim ecel ejder dönemini daha çok isterdim yücelen halit bilge cevriye
Maalesef geliştirici olarak tek kişi bulunduğundan eklenti paketleri ve oyun ayarlarına müdahale çok zor olacaktır.
Ama bir ihtimal de olsa , ben de 'arz ve lodos' için oyumu kullandım.
Ama bir ihtimal de olsa , ben de 'arz ve lodos' için oyumu kullandım.
- Externorum
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Arz ve Lodos paketinde oynasak bile dirençler 1000 değil de 600 olmalı, 1000 olduğunda oyunda tankın ve şifacının değeri çok azalıyor; hatta hiç olmuyor.
Sancak | KADIOĞLU | Türk İstihbarat Teşkilatı | TiTxKüRŞaT
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
- Lighthouse
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Brothership Of Nobility
- Discord: recthaltouche
Externorum yazdı: ↑08 Tem 2024 10:42 Arz ve Lodos paketinde oynasak bile dirençler 1000 değil de 600 olmalı, 1000 olduğunda oyunda tankın ve şifacının değeri çok azalıyor; hatta hiç olmuyor.
Katılıyorum.
600 dirençli bir oyuna herkesin 0'dan başlaması özellikle Gaffar aşamasını gerçekten hardcore hale getireceğini düşünüyorum.
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
600 direnç makul bir ayar ama Karaköy'ün kaldırılması bence mantıklı değil
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
güzel bir anket calısması olmus merakla hergun bakıyoruz
Levellerin kademe kademe gelmesi en mantıklısı millet hem 39'u yaşar hem 49'u hem de 59'u. Tamam anladığım kadarıyla direk kaldırmak mümkün değil 59 ve 49'u belki de ellerinde eski sürümler yok ama 39'da exp alımını durdurmak ve bölgeye geçiş için level sınırı koymak mümkün değil mi en azından bunun için orti teknik destek almalı bence kendi yapamayacağı bir şey ise ama çok zor olmasa gerek. Çünkü zaten karaköy için level sınırı vardı ve sunucuya özel tecrübe puanı alımını durdurmak yapılacak bir şey zira test sunucusuna ana sunuculardan farklı eklemeler, çıkarmalar yapılabiliyorsa buna da yapılabilir diye düşünüyorum. Ayrıca madem 59 olarak gelecek dropları artmasında fayda var millet 18 seneden sonra eziyet çektmesin. Orti bir düşün derin hocam dediklerimi geri dönüşü yok o kadar emek boşa gitmesin.