İKSİR SIKINTISI
- vsuvari
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: <Emir>
İKSİR SIKINTISI
Sayın yönetim ikv amino üretimi durdurmanızı anlıyorum Ama biz kopya yapmayanlar olarak herkesteki amino ve multicin iksiri silseniz daha adaletli olmazmı oyunda zten normal savaşmak mümkün değil macro kullanıcaları yüzünden bununla ilgili bir gereken neyse yapılmasını rica ediyorum
--
Re: İKSİR SIKINTISI
Sizin gibi kopya yapmadan alış-veriş üzeri iksir elde eden arkadaşlarımız ne olacak? Onların ki de silinsin mi? İksir stoğu olmayan biri olarak söylüyorum yanlış anlamayın.. İKV Desteğe konuyu iletirseniz bir sonuç elde edebilirsiniz.vsuvari yazdı: ↑05 Tem 2024 22:41 Sayın yönetim ikv amino üretimi durdurmanızı anlıyorum Ama biz kopya yapmayanlar olarak herkesteki amino ve multicin iksiri silseniz daha adaletli olmazmı oyunda zten normal savaşmak mümkün değil macro kullanıcaları yüzünden bununla ilgili bir gereken neyse yapılmasını rica ediyorum
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN