MİGRATA SON EJDER
Aramıza tekrar hoş geldin oyunun en iyi tasarımlı şaheseri…
Hocam ejder ashab falan basmaya ne gerek var? Sığınak ve Migratta zaten takıları düşürmeden 55 oluruz. ÇT'ye girmeden karakter 55 olacak.Parlementxx yazdı: ↑04 Tem 2024 08:33 MİGRATA SON Y2
MİGRATA SON EJDER
Güneş Asa ile X bile kesemeyiz hocam mecburi olarak basmak zorundayız ejderi.yeCs yazdı: ↑04 Tem 2024 13:25Parlementxx yazdı: ↑04 Tem 2024 08:33 MİGRATA SON Y2
MİGRATA SON EJDER
Hocam ejder ashab falan basmaya ne gerek var? Sığınak ve Migratta zaten takıları düşürmeden 55 oluruz. ÇT'ye girmeden karakter 55 olacak.
Ben HOL'de tılsım basmaya çalışacağım için 49 sv itemlerine + basmam büyük ihtimalle. Zaten birkaç gün içerisinde hasarı çöp olacak. Birkaç günlük heves için + basılmasını saçma buluyorum. He ben olsam 49 'dan sonra sadece karaköydeki bosslarda exp artışına imkan sağlarım. Böylelikle diğer bölgelerde rahatlıkla slotları kesebiliriz. O zaman ejdere + basmak mantıklı olur.Parlementxx yazdı: ↑04 Tem 2024 15:23Güneş Asa ile X bile kesemeyiz hocam mecburi olarak basmak zorundayız ejderi.yeCs yazdı: ↑04 Tem 2024 13:25Parlementxx yazdı: ↑04 Tem 2024 08:33 MİGRATA SON Y2
MİGRATA SON EJDER
Hocam ejder ashab falan basmaya ne gerek var? Sığınak ve Migratta zaten takıları düşürmeden 55 oluruz. ÇT'ye girmeden karakter 55 olacak.
Öne geçmek için basılması gerekli gaffar kesilemez malesef 1200 hasar büyücülerleyeCs yazdı: ↑04 Tem 2024 18:21Ben HOL'de tılsım basmaya çalışacağım için 49 sv itemlerine + basmam büyük ihtimalle. Zaten birkaç gün içerisinde hasarı çöp olacak. Birkaç günlük heves için + basılmasını saçma buluyorum. He ben olsam 49 'dan sonra sadece karaköydeki bosslarda exp artışına imkan sağlarım. Böylelikle diğer bölgelerde rahatlıkla slotları kesebiliriz. O zaman ejdere + basmak mantıklı olur.Parlementxx yazdı: ↑04 Tem 2024 15:23Güneş Asa ile X bile kesemeyiz hocam mecburi olarak basmak zorundayız ejderi.yeCs yazdı: ↑04 Tem 2024 13:25Parlementxx yazdı: ↑04 Tem 2024 08:33 MİGRATA SON Y2
MİGRATA SON EJDER