Hesabım Sebepsiz Yere Bloklandı
Hesabım Sebepsiz Yere Bloklandı
17.06.2024 tarihinde internet bağlantımın kötü olması sebebiyle oyundan düştüm. Ardından oyuna girmeye çalıştığım zaman hesabınız bloklanmıştır uyarısı alıyorum. Sebepsiz yere yediğim bu blok hakkında nereden bilgi alabilirim, neresi ile konuşabilirim. İlk kez başıma geldiği için ne yapacağımı şaşırdım.
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
Re: Hesabım Sebepsiz Yere Bloklandı
merhaba ikv destek bölümüne yazmanızı tavsiye ederim internet yüzünden ban yiyen bu oyunda hiç yok
- byalone38
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Yalnız Krallık
Jemor yazdı: ↑17 Haz 2024 00:56 17.06.2024 tarihinde internet bağlantımın kötü olması sebebiyle oyundan düştüm. Ardından oyuna girmeye çalıştığım zaman hesabınız bloklanmıştır uyarısı alıyorum. Sebepsiz yere yediğim bu blok hakkında nereden bilgi alabilirim, neresi ile konuşabilirim. İlk kez başıma geldiği için ne yapacağımı şaşırdım.

Göster

-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Ceza itiraza yaz 1 sene sonra açılır
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Eğer bildiri olarak mesaj gelmediyse otomatik bandır ve 24 saat içerisinde kontrol edildikten sonra açılır.
Birebir dediğin gibi oldu. Teşekkürler.IFonQzrail yazdı: ↑18 Haz 2024 01:29 Eğer bildiri olarak mesaj gelmediyse otomatik bandır ve 24 saat içerisinde kontrol edildikten sonra açılır.
İKV Destek üzerinden sorarsan daha sağlıklı olur. Buradan kimse bilemez..Jemor yazdı: ↑17 Haz 2024 00:56 17.06.2024 tarihinde internet bağlantımın kötü olması sebebiyle oyundan düştüm. Ardından oyuna girmeye çalıştığım zaman hesabınız bloklanmıştır uyarısı alıyorum. Sebepsiz yere yediğim bu blok hakkında nereden bilgi alabilirim, neresi ile konuşabilirim. İlk kez başıma geldiği için ne yapacağımı şaşırdım.
İKV Destek üzerinden sorarsan daha sağlıklı olur. Buradan kimse bilemez..Jemor yazdı: ↑17 Haz 2024 00:56 17.06.2024 tarihinde internet bağlantımın kötü olması sebebiyle oyundan düştüm. Ardından oyuna girmeye çalıştığım zaman hesabınız bloklanmıştır uyarısı alıyorum. Sebepsiz yere yediğim bu blok hakkında nereden bilgi alabilirim, neresi ile konuşabilirim. İlk kez başıma geldiği için ne yapacağımı şaşırdım.