GM' LER Bİ BAKIN BAKALIM KİM HAKLI

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

GM' LER Bİ BAKIN BAKALIM KİM HAKLI

Mesaj gönderen adresbu »

BNM ŞİKAYET ETTİGİM Bİ ADAM VAR DI EMNİÖNÜ GENEL SOHBET 13 SAYFADA UYARI BAŞLIKLI 1. ŞİKAYET OYUNDA 2. ŞİKAYET FORUM 3 . ŞİKAYET GM ERDOGANIN DEDİGİ YERE FOTOLARLA GÖNDERDİM AMA BU ADAM HAKKINDA HİÇ KILINIZI KIPIRDATMADINIZ HADİ ONU GEÇTİK DÜN SPEDY ARKADAŞIM BU AYNI ADAMLAR Bİ VUKAT I OLMUŞ VE KÜFRETMİŞ SPEDY ANINDA SUSTURULUYOR BU ADAM O KADAR SEY YAPIYOR HİÇ BİR CEZA YOK ANLAMADIM HANGİ GM KORUYO BUNU Bİ AÇIKLAMA YAPINDA GÖRELİM HEMEN KİLİT ATIYORSUNUZ KONUYA BİZ BURDA HAKKIMIZI ARAKEN SİZ KİLİT ATIN BÖYLE ADALET OLMAZZ YA HHAKINCA ÖNETCEN YADA BIRAKCAN HİÇ YÖNETMİCEN GEREKİRSE BIRAKIRIZ OYUNUDA BİZ BIRAKINCA SİZE BİŞE OLMAZ AMA BİZ GİBİ KAÇ KİŞİ GİDİYOR SU OYUNDAN AMA SİZ HALA AYNEN DEVAMSINIZ NASIL Bİ İŞDİR BU YA.
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Re: GM' LER Bİ BAKIN BAKALIM KİM HAKLI

Mesaj gönderen Aeoroea »

Oncelıkle Selamlar.
Dostum Bunu Konu Acarak Deılde Ikv/destek Bolumune Iletmelısın Burdakı Sıkayetlerı Okumadan Kılıt Atıyorlar :)
Iyı Forumlar .
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: GM' LER Bİ BAKIN BAKALIM KİM HAKLI

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar
1-
Aeoroea yazdı:Oncelıkle Selamlar.
Dostum Bunu Konu Acarak Deılde Ikv/destek Bolumune Iletmelısın Burdakı Sıkayetlerı Okumadan Kılıt Atıyorlar :)
Iyı Forumlar .
2- Destek bölümüne giden haklı tüm şikayetler sonuçlanmaktadır, yoğunluğa bağlı olarak bu şikayetler bazen 2-3 gün sonra işleme görebilmektedir. Malumunuz , hem oyun, hem forum ,hem şikayetler, hemde sizin için yeni eklentilere çalışıyoruz.

3- GM ler kimseyi korumaz

4- Spedy arkadaşınız bölgeden küfür ederse ve o sırada GM oyunda ise anında cezayı alır

iyi forumlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön