Geçmişe Bir Sitem

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Hamunaptra

Geçmişe Bir Sitem

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

Oyunu bırakmış forumda takılan veya oyun muhabbetleri döndüğünde sürekli eskiye atıfta bulunan eskiyi mumla arayan herkes grub bölgeleri öncesi ve genellikle 39 ve 49 Derindeki Sır ve Hidra Eklentilerinin Olduğu dönemi arar durumda. (BAŞTA BEN)

Biliyoruz Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, hem dönemin şartları hem yaş şartları hemde İlk MMPORG ile karşılaşan veya ilk defa Türk yapımı olan bir oyunla karşılaştığımız için çok şanslıydık aslında. Tabi herkes bizim kadar şanslı değildi, Eskiyi sürekli yad eden bizler, düşünsenize Karaköy eklenti paketinden sonra bu oyunla tanıştığınızı :) Şahsen ben 2009da bu oyunla tanıştığım için kendimi şanslı hissediyorum her ne kadar derslerde geri kalmama sebep olduysa bile, olgunluğa ulaşmamıza ufakda olsa katkıda bulundu hemde yaklaşık 15 sene olmasına rağmen halen görüşüp çay kahve içtiğimiz evine misafir olarak gittiğimiz arkadaşlar edindik.
Konuya Döneyim ; Aslında her dönemde sürekli bazı grublar farklı şeyler istedi öyle değil mi ?Mesela kütük yarandan dert yanan büyücüler bundan dert yanarken, savaşçılar sert vuruşun ıska geçmesinden dert yanardı. Şifacıların derdi yoktu zaten :grin:
Ortak Bir Noktası vardı bu oyuncuların; Teklik olmasın ve Hile olmasın. Teklik sadece belli bir Efsun Üzerinde kitlenip kalmak şanslı olanın kazanmasıydı oyun mantığında. Ve malesef bugün bile aynı durumdayız... :(

İKV oyuncularının fikirleri böyle değildi. Teklik değil, Kombinasyon üzerine kurulu olmalıydı, Şans değil hem efsunu güçlü olan hem Kombinasyonu hemde oyunu az çok bilip kazanması üzerine kuruluydu. İKV Oyuncuları, Grub Bölgeleri dahil olmak üzere sürekli bunlara maruz bırakıldı. ( Tek İtem set diz ve şanslı isen kazan)

Aslında Migrat ve sığınaklarda bu dediğim olduğunda savaşçılar sadece ışık hanım takılar ve yücelen solucan takılar arasında gene max hasar olmak kaydıyla kafese konulmuş gibiydi. Bu Kısıtlama mecburiyet veya yenilik olduğu için ister istemez kabul görsede aslında bana göre savaşçı oynayan kesim tarafından bir süre sonra hiç hoş karşılanmadı ve oyuna sıkılan ilk kurşun gibiydi. Keşke Yönetim o zaman bu teklik, Kafese konma gibi bir durum olan Sadece tek efsun odaklı eklentiler değilde eskiden olduğu gibi fizik element ve max kombinasyonu yapabilme üzerine devam ettirseydi belki de bugün oyunun kaderi farklı olabilirdi.
Hile konusunda aslında 2019a kadar ufak tefek girişimler olduysa da kısa sürede bu durumlar bertaraf ediliyordu. Sonrasında ne olduğu hakkında konuşmak istemiyorum. Zaten 3 yıldır nadiren girer selam verip çıkarım oyundan…

Bana sorduklarında en çok özlediğin dönem diye Yücelen 373 Hasarın revaçta olduğu 187+60 element fizik itemlerin harıl harıl arandığı, Zırhların 177 hasarlı olduğu, kimin direnç kimin ardenneler kimin Plevne kimin halit girmenç takıldığını çözmekle uğraştığımız VS sonlarına doğru Kudretimizin bittiği, İridyum madeninde 5-6 kişinin sabahladığı topaz madeninde kavgaların edildiği, hidrayı kesebilmek için 20-30 kişi gidip sırayla hidraların kesildiği Ecel ashab ejder üretmek için birbiriyle yarışan bir sürü oyuncunun o telaşlı dönemlerdir…

Evet bizler o dönemi yaşadığımız için gerçekten çok şanslıyız… Dediğim gibi hiçbir şey eskisi gibi olmayacak Eskiden Kalanlara selamlar ve sevgilerle…
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Kullanıcı avatarı
yunusozturk1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Geçmişe Bir Sitem

Mesaj gönderen yunusozturk1 »

Ve Aleyküm Selam :) Burdayız.
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Elden bir şey gelmiyor maalesef :))
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
Koygocuren
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Koygocuren »

Çok güzel anlatmışsınız, selamlar
Kullanıcı avatarı
zamanvakti
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: -.-

Mesaj gönderen zamanvakti »

MobilSorun78 yazdı: 28 Ağu 2023 19:27 Elden bir şey gelmiyor maalesef :))
:(
Beyazköşk (50) Tuğrabey (Şifacı)
Kullanıcı avatarı
Alicavus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen Alicavus »

39 lvl dönemi muhteşem idi savaşların ve düelloların kazananını element direncini verebilen alıyordu. 49 lvl dönemi de yine güzeldi ama sert ağır gibi yeteneklerin kullanılması yüzünden element efsunların birden değersizleşmesine ve savaşların düşüşüne sebep oldu. Eskiden yapılan em savaşlarının tadını hiç bir zaman tekrar yaşamayacağız. 6v6 / 18v18 ne günlerdi
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...

Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.

Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.

ALİÇAVUŞ

Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Alicavus yazdı: 30 Ağu 2023 01:16 39 lvl dönemi muhteşem idi savaşların ve düelloların kazananını element direncini verebilen alıyordu. 49 lvl dönemi de yine güzeldi ama sert ağır gibi yeteneklerin kullanılması yüzünden element efsunların birden değersizleşmesine ve savaşların düşüşüne sebep oldu. Eskiden yapılan em savaşlarının tadını hiç bir zaman tekrar yaşamayacağız. 6v6 / 18v18 ne günlerdi
Var ya yaklaşık 3-4 yıldır her girdiğimde em atalım diyorum hiç adam akıllı bir em grubuna denk gelemedim. Harbi bu olay tamamen bitmiş. Eskiden ödül düşüyor vs diye millet ne hevesliydi şimdi bomboş.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Hamunaptra

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

Alicavus yazdı: 30 Ağu 2023 01:16 39 lvl dönemi muhteşem idi savaşların ve düelloların kazananını element direncini verebilen alıyordu. 49 lvl dönemi de yine güzeldi ama sert ağır gibi yeteneklerin kullanılması yüzünden element efsunların birden değersizleşmesine ve savaşların düşüşüne sebep oldu. Eskiden yapılan em savaşlarının tadını hiç bir zaman tekrar yaşamayacağız. 6v6 / 18v18 ne günlerdi
49'un başında elementler çok sağlamdı gb den sonra çöküş başladı.
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen faysbok »

MobilSorun78 yazdı: 28 Ağu 2023 19:27 Elden bir şey gelmiyor maalesef :))
+1 :grinning:
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
BendeSENIN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: La Tahzen Sabr

Mesaj gönderen BendeSENIN »

Her paketi ayrı güzeldi Karakoy olmasa gene iyiydi meteorda güzel güzel takılıyorduk her bölge doluydu. Bizi oraya çektiler ruhumuz değişti

“Genel Etkileşim” sayfasına dön