Tavsiye ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar

İlk paylaşımda bahsettiğim şifacı maceram dışında oyunu hiç oynamadım. O yüzden kesinlikle ilk seferim diyebiliriz. Dolayısıyla ileri seviyeler nasıl, neler gerekiyor pek bir bilgim yok. Anladığım kadarıyla büyücü daha kolay kasılmasına karşın oyuna gerçek para vermem gerekecek. Oyun hoşuma gidiyor, sanat tarzı, kendine has havası, garip kontrolleri bile ilginç geliyor. Eğer fiyatlar da uygunsa neden olmasın... Ancak, Diğer bazı oyunlar gibi bir beyaz eşya fiyatı kadar para vermem gerekecekse, Savaşçı benim için daha iyi olabilir
Alicavus yazdı: ↑14 Ağu 2023 00:06
Savaşçı ile başlayıp masrafsız bir şekilde tecrübe kazanabilirsiniz. Büyücü kasabilir ama hem masraflı hem de loncasız olursa çok zahmetli ve meşakkatli olur. Siz daha önce oynamışsanız bunları zaten biliyorsunuzdur. Eğer gerçekten ilk defa oynayacaksanız bence hiç girişimde bulunmamanızı tavsiye ederim. Çünkü eski oyuncular gibi yardımseverler kalmadı. Yine de siz bilirsiniz bol şans dilerim.
1) Savaşçı
2) Büyücü
3) Şifacı
Bu sıralamayla karakterler açıp kasabilirsiniz.
Teşekkür ederim. Tavsiyenizi dikkate alacağım. Şifacı olarak oynadığımda hiçbir görev alınamayan bir seviye vardı, 12. seviyeydi sanırım. Yüksek seviye bir oyuncu sağolsun bizi kasmıştı 14'e kadar. O yüzden yardımseverler azlamış olsa da, arada tek tük hala yaşıyorlar sanırım
rembrandt yazdı: ↑12 Ağu 2023 08:55
Büyücü sınıfı kasılma noktasında bir tık önde yalnız masraflı olacaktır. Tılsımı silah yükseltmesi vs vs, tavsiyem savaşçı sınıfından yana olur tılsımın itemin olmasada birkaç sarı veya tek itemli olan mavi eşyalar ile şef yaratık kesimleri yapabilirsin ve ordan gelen reçetelerle item tılsım alıp büyücüyü o zaman açman daha mantıklı olacaktır. Şifacıya gelecek olursak en sevdiğim sınıftır kasması güçtür.
Yani savaşçı bir karakterle başlayıp diğer büyücü karakterimi destekleyecek itemler toplayayım? Kulağa mantıklı geliyor. Ve evet açıkçası şifacı benim de hoşuma gitmişti, ancak ilk tecrübelerime göre birileri olmayınca gerçekten kasılması zor. Ahval ve şeraim farklı bir sınıfı seçmeye zorluyor bizi. Belki arkadaş grubumdan birilerinin aklını çelebilirsem olabilir
Ortakoy yazdı: ↑12 Ağu 2023 04:13
Büyücü ile daha rahat ilerlersiniz. Zaten şuanda Eminönü en kalabalık sunucu ve Karaköy'e kadar rahatlıkla yardım ederler. Görev konusunda plus varsa Karaköy'e kadar sorun yaşamazsınız elbet bulursunuz.
Umarım dediğiniz gibi olur, yardım eden birileri olur gibime geliyor benim de. Olmasa bile, oyunu ilk kez oynayacağım için o kısımlar sıkıcı gelmez diye düşünüyorum. Tabii, görevler çok kendini tekrar ederse böyle olmayabilir.
"Kıyamet alametlerinden biri de, yalın ayak, çıplak, yoksul koyun-keçi çobanlarının binaları yükseltmekte birbirleriyle yarış ettiklerini ve böbürlendiklerini görmendir.”
(Buhari, Fiten: 25; Ahmed bin Hanbel, Müsned, II/313)