40 LVL DEN SONRA KASMA YETENEKLERİ

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
zorsavas5
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

40 LVL DEN SONRA KASMA YETENEKLERİ

Mesaj gönderen zorsavas5 »

ARKADAŞLAR ŞU ANDA ŞİFACIYA YENİ BAŞLADIM AMA BU OYUNU 1 BUÇUK SENEDİR OYNUYORUM ŞİFACIM 32 LVL VE DAHA BAŞLIYALI 3 GÜN OLDU ŞİMDİ GELELİM BENİM İÇİN MÜKEMMEL TEK VEYA GRUP İÇİNDE KASMA YETENEK DAĞILIMINA

15 ŞİFA VE BİLGİSİ= 30
RUH K.= 15
ZEHİR= 15
ÇAĞRI=15
KAÇ ETTİ 75 ŞİMDİ ÇOĞU KİŞİNİ KARŞI GELCEĞİ NOKTA BU BEN BİLİYORUM VE ŞUNU SÖYLÜYOUM ''UMRUMDA DEĞİL BEN BURAYA SADECE GÖRÜŞÜRÜMÜ YAZIYORUM 8-) ''
CAN KURTARAN=4
ASİT=1
=80
VE BUDA ŞU OLUYOR ZEHİRİ ATIYORUZ HAYVANA BİDE ÇAĞRI ÇAKIYOZBİDE KENDİMİZ DALIYOZ EĞER İİ İTEM DİZMİŞŞEK 1000 DEN AŞŞAĞI VURMAYIR HAYVAN 400 FELAN ZEHİR 200 FELAN VURURSA ÇOK SERİ BİR İEKİLDE CİNCIRIN ORDA BİR ŞİFACI + VEYA BÜYÜCÜ YADA SAVAŞÇI İLE YADA TEK BAŞINA ÇOK HIZLI RAHAT VE HİÇ SIKILMADAN KASABİLİR VE BİDE BİR SORU ''KONFÜÇYUS ABİ SENDE GÖRÜŞÜNÜ SÖYLERSEN ÇOK MEMNUN OLURUN''

''(OLUMLU OLUMSUZ TÜM YORUMLARA AÇIĞIN AMA AŞŞAĞILAYICI YORUMLARA CEVABIM BÜYÜK OLUR)''
8-) 8-) 8-)
Kullanıcı avatarı
muhmusek
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Re: 40 LVL DEN SONRA KASMA YETENEKLERİ

Mesaj gönderen muhmusek »

ZEHİR VE HAYVANI AYNI ANDA KULLANMAYI DESTEKLİYORUM FAKAT KENDİMDEN BİLİYORUM UFAK BİR SORUN VAR ALMAN GÜRZ VAR ELİMDE + ZIRH İTEM URBAN TAKI SETİ VAR ÜZEİMDE GERİSİ GÖREV İTEMLERİ 40 LVLİM NORMAL ŞARTLARDA VURUŞLARIM KARA CİNLERE 1000 İLA 1100 ARASI KRİTKLERİM 1700 ÜSTÜ AMA BİR CİNİ KESERKEN YA 2 BİLEMEDİN 3 VURUŞ YAPABİLİYORUM 39 LVL ŞAH YILAN ASAYLA 600 VURUYORDUM AMA DAHA SERİ BİR ŞEKİLDE VURUYORDUM SANKİ DAHA AVANTAJLI GİBİ GELDİ NE DERSİN.
Kullanıcı avatarı
samet5353
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen samet5353 »

güzel...
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
SAVAŞnarası
IxLASTMAGİCİANxI

Kod: Tümünü seç

www.facebook.com/abdulsametduysak
SAVAŞnarası
IxLASTMAGİCİANxI
Kullanıcı avatarı
SPARKZ
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen SPARKZ »

40x2=80 Yetenek Puanı

Şifa = 15
Bilgisi = 15
Ruh = 15
Çağrı = 15
CK = 15
Sakinleştirme = 1
Büyü Bozma = 1
Kaldırma = 1

Ve Bu Yeteneklerden Sonra Gelen Her Puanı Meditasyona Verin...

Hepsinin Bir Nedeni Var ! (Not: 44'e Kadar İdare Edersiniz Meran İçin Ayrıdır Dağılım)
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Bana sorarsan c.k yapılırsa 15 yapılması gereken bir yetenek ama vermeyedebilirsin çünkü bombacı sayısı gayet azaltıldı menzillerie girmeden kasabilirsen bu yeteneklerle kasabilirsin doğru zehir + hayvandan sonra otursan gene kesilir .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
tumbling141a
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen tumbling141a »

Benm şifacımda 40 lvl üstü full çift item element itemli cinlere 1000 den aşağı çakmıorum çağrıylada 450 cvrnd çakıorum skillerim ise :

Şifa = 15
Bilgisi = 15
Ruh = 15
Çağrı = 15
Can Kurtaran = 15
Asit = 1
Meditasyon = 4

bu skillerle kasmak çok rahat oluor ve bu skiller şifacy çok rahat 45 lvla kadar götrr o zamana kadarda full meditasyona yüklenirsen kasmakta hiç zorlanmassın
Kullanıcı avatarı
zorsavas5
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen zorsavas5 »

güncel
Kullanıcı avatarı
firewall
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen firewall »

tumbling141a yazdı:Benm şifacımda 40 lvl üstü full çift item element itemli cinlere 1000 den aşağı çakmıorum çağrıylada 450 cvrnd çakıorum skillerim ise :

Şifa = 15
Bilgisi = 15
Ruh = 15
Çağrı = 15
Can Kurtaran = 15
Asit = 1
Meditasyon = 4

bu skillerle kasmak çok rahat oluor ve bu skiller şifacy çok rahat 45 lvla kadar #@!? o zamana kadarda full meditasyona yüklenirsen kasmakta hiç zorlanmassın
evet arkadaş çok doğru söylemiş bu yetenekleri kullandım bende eski çarımda ve acemi bi oyuncu olsan bile bu yeteneklerle 1 günde 1 lwl atlarsın 43 oldunmu görevler olcak zaten
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak

Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...

“Şifacı” sayfasına dön