Valexdüşmisali klanda öldüğü için anne,kardeş,ölü mölü hiç bir şey takmadan saydırdığı küfürler. Öldüğü zaman arz lodos savaşının kızıştığı sıralardı o zaman foto alamadım sancağa geri gelip konuşma penceresini indirerek aldım fotoları ettiği küfürler aşağıdadır...
[
Sizden ricam böylelerine pabuç bırakmamanız bizde Allah korkusu var onun küfürlerine aynı şekilde cevap vermedim. Bunun gibileriyle arkadaşlık kurmayın tek ricam
Küfürlü resimler silindi. Uyarı amaçlı forum hesabınız 1 gün kapatıldı
[GM]Nocomment
İnsan klanda öldü diye bu kadarda küfür etmez
İnsan klanda öldü diye bu kadarda küfür etmez
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
- fixxer
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İnsan klanda öldü diye bu kadarda küfür etmez
Minos ( Bazı Özürlüler Minoş Olarak telaffuz ediyorlar doğrusu yandadır iyi okuyun )
AşkxFixxer
AşkxFixxer
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Çocuktur...Ama Bu Kadarı da Biraz Fazla GM ler Böyle Devam ederse Toplu Şikayet Yapılacaktır...
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Resimlerde birsey dikkatimi çekti''Şikayet Hakkınız Dolmuştur'' şikayetten sonrasını yönetim kabul etmiyor ve şikayeti ancak resimli olarak destek ekibine atabiliyoruz...Bazı konularda yaptırım daha ciddi olursa inanıyorum bu küfürler en alt seviyelere düşecektir...
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu ülkelerde,güneş batmak üzeredir...