Hangisi Sizi Daha Çok Mutlu Eder?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Tantuni

Hangisi Sizi Daha Çok Mutlu Eder?

Mesaj gönderen yeCs »

Tuttuğunuz takımın şampiyonlar ligi şampiyonu olması vs İKV'nin tüm sorunları çözülmüş biçimde genişleme paketi alması?
Resim
Kullanıcı avatarı
Skull
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Hangisi Sizi Daha Çok Mutlu Eder?

Mesaj gönderen Skull »

Tuttuğum takımdan bana ne? :grin: İKV'nin tüm sorunları çözülmüş, hatta yeniden yapılmış olması daha iyi tabii :grin: , yeni güncelleme paketleriyle donatılması beni çok mutlu eder. O:-)
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

Bağımlılık iyi bir şey değil...

Oyun açılırsa oynarım açılmazsa üzülmem bile.

Gerçekçi olmak önemlidir...

Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu?? 🤫🤭
Kullanıcı avatarı
IGGI
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Madalyon

Mesaj gönderen IGGI »

Tuttuğum takım her zaman şampiyon olabilir. Ama böyle bir oyun bir daha gelmez. O yüzden kesinlikle sorunsuz yeni bir İKV.
Kullanıcı avatarı
Skull
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Skull »

Göster
istanbulunsesi yazdı: 23 Mar 2023 17:37 Bağımlılık iyi bir şey değil...

Tuttuğun takımın sana ne faydası var aga? :grinning: Takım tutarken de bağımlısın işte. :grinning: Oyunu en azından oynuyorsun. Tuttuğun takımın maçlarını izlesen ne, izlemesen ne bence. Kişiye göre değişir tabii bu. :thinking_face:
Twist
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Twist »

Güzel soru, net İKV derim. Tuttuğum takım isterse küme düşsün umurumda olmaz.
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

Skull yazdı: 23 Mar 2023 17:55
Göster

Tuttuğun takımın sana ne faydası var aga? :grinning: Takım tutarken de bağımlısın işte. :grinning: Oyunu en azından oynuyorsun. Tuttuğun takımın maçlarını izlesen ne, izlemesen ne bence. Kişiye göre değişir tabii bu. :thinking_face:

Yok yok. Takımda da öyle aman aman sevinmem. Ama gerçekçi olmak lazım. Herhangi bir Türk takımı şampiyonlar ligini zaten kazanamaz o yüzden öyle yazdım.

Oyunu oyun olarak oynamak önemli arkadaşlar. İKV den de takımdan da çok daha değerli şeyler var. Yarın bir gün bu oyun için 'keşke hayattaki en değerli şeyim olan vaktimin çoğunu burada geçirmeseydim' diyeceksiniz/diyeceğiz.

O yüzden evet benimde çocukluğumun geçtiği. Ara ara bıraksam da İlk mynet zamanından beri oynadığım, gerek oyun yapısı gerek haritası gerek hikayesi gerek müzikleri ile benimde en çok sevdiğim oyun İkv ama sadece oyun olarak kalacak. Ve bu oyunun da elbet bir gün sonu olacak. Ya biz bırakacağız ya da oyun bizi bırakacak. O yüzden oyun açılırsa keyfini sürerek oynamaya devam ederim ama kapanırsa da gram üzülmem. Çünkü vakti zamanında çok değerli anlar yaşadım bu oyunda, o yüzden benim için yeterince görevini yerine getirdi İkv. Artık gittiği yere kadar oynadığım son oyunum o kadar :)
Kullanıcı avatarı
Skull
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Skull »

Göster
istanbulunsesi yazdı: 23 Mar 2023 18:05
Skull yazdı: 23 Mar 2023 17:55
Göster

Yok yok. Takımda da öyle aman aman sevinmem. Ama gerçekçi olmak lazım. Herhangi bir Türk takımı şampiyonlar ligini zaten kazanamaz o yüzden öyle yazdım.

Oyunu oyun olarak oynamak önemli arkadaşlar. İKV den de takımdan da çok daha değerli şeyler var. Yarın bir gün bu oyun için 'keşke hayattaki en değerli şeyim olan vaktimin çoğunu burada geçirmeseydim' diyeceksiniz/diyeceğiz.

O yüzden evet benimde çocukluğumun geçtiği. Ara ara bıraksam da İlk mynet zamanından beri oynadığım, gerek oyun yapısı gerek haritası gerek hikayesi gerek müzikleri ile benimde en çok sevdiğim oyun İkv ama sadece oyun olarak kalacak. Ve bu oyunun da elbet bir gün sonu olacak. Ya biz bırakacağız ya da oyun bizi bırakacak. O yüzden oyun açılırsa keyfini sürerek oynamaya devam ederim ama kapanırsa da gram üzülmem. Çünkü vakti zamanında çok değerli anlar yaşadım bu oyunda, o yüzden benim için yeterince görevini yerine getirdi İkv. Artık gittiği yere kadar oynadığım son oyunum o kadar :)
Yürek burkan bir veda gibi oldu bu be aga. :( İKV bir örnek sadece. A oyunu kapanır, B oyunu açılır. B oyunu kapanır, C oyunu açılır. Yani burada önemli olan eğlenmek. Öldükten sonra da keşke ibadetten başımızı kaldırmasaydık diyeceğiz ama iş işten geçecek o zaman da. :relaxed: Hayatta olanlar birer aracı sadece bizler için. Ömür her nasılsa geçiyor zaten. Zamanında İKV oynamaktan feragat edip profesör olan biri ise; keşke kendimi bu kadar yıpratmasaydım da biraz kendimi yaşantının akışına bıraksaydım diyecek yani bu işler böyledir her zaman. :relieved:
Kullanıcı avatarı
Erronblack
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Solo Turk

Mesaj gönderen Erronblack »

Şampiyonluk başarısından elde edilen gelir sayesinde yüzlerce bu oyundan yapabilirsin. Dolayısıyla UCL diyorum.
AnkarasızNamık
ismetmertisik
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ismetmertisik »

Tuttuğum takım bu sene şampiyon olamazsa seneye yine olur ama İKV gibi oyun bir daha gelmez. Her türlü İKV yeni güncellemelerle bütün sorunları çözülmüş şekilde gelse daha güzel olur B-)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön