Hangisi Sizi Daha Çok Mutlu Eder?
- yeCs
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tantuni
Hangisi Sizi Daha Çok Mutlu Eder?
Tuttuğunuz takımın şampiyonlar ligi şampiyonu olması vs İKV'nin tüm sorunları çözülmüş biçimde genişleme paketi alması?

Re: Hangisi Sizi Daha Çok Mutlu Eder?
Tuttuğum takımdan bana ne?
İKV'nin tüm sorunları çözülmüş, hatta yeniden yapılmış olması daha iyi tabii
, yeni güncelleme paketleriyle donatılması beni çok mutlu eder. 
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
Bağımlılık iyi bir şey değil...
Oyun açılırsa oynarım açılmazsa üzülmem bile.
Gerçekçi olmak önemlidir...
Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu??

Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu??
- IGGI
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Madalyon
Tuttuğum takım her zaman şampiyon olabilir. Ama böyle bir oyun bir daha gelmez. O yüzden kesinlikle sorunsuz yeni bir İKV.
Göster
istanbulunsesi yazdı: ↑23 Mar 2023 17:37 Bağımlılık iyi bir şey değil...
Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu??![]()
Güzel soru, net İKV derim. Tuttuğum takım isterse küme düşsün umurumda olmaz.
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
Skull yazdı: ↑23 Mar 2023 17:55Tuttuğun takımın sana ne faydası var aga?Gösteristanbulunsesi yazdı: ↑23 Mar 2023 17:37 Bağımlılık iyi bir şey değil...
Takım tutarken de bağımlısın işte.
Oyunu en azından oynuyorsun. Tuttuğun takımın maçlarını izlesen ne, izlemesen ne bence. Kişiye göre değişir tabii bu.
![]()
Yok yok. Takımda da öyle aman aman sevinmem. Ama gerçekçi olmak lazım. Herhangi bir Türk takımı şampiyonlar ligini zaten kazanamaz o yüzden öyle yazdım.
Oyunu oyun olarak oynamak önemli arkadaşlar. İKV den de takımdan da çok daha değerli şeyler var. Yarın bir gün bu oyun için 'keşke hayattaki en değerli şeyim olan vaktimin çoğunu burada geçirmeseydim' diyeceksiniz/diyeceğiz.
O yüzden evet benimde çocukluğumun geçtiği. Ara ara bıraksam da İlk mynet zamanından beri oynadığım, gerek oyun yapısı gerek haritası gerek hikayesi gerek müzikleri ile benimde en çok sevdiğim oyun İkv ama sadece oyun olarak kalacak. Ve bu oyunun da elbet bir gün sonu olacak. Ya biz bırakacağız ya da oyun bizi bırakacak. O yüzden oyun açılırsa keyfini sürerek oynamaya devam ederim ama kapanırsa da gram üzülmem. Çünkü vakti zamanında çok değerli anlar yaşadım bu oyunda, o yüzden benim için yeterince görevini yerine getirdi İkv. Artık gittiği yere kadar oynadığım son oyunum o kadar
Göster
istanbulunsesi yazdı: ↑23 Mar 2023 18:05Skull yazdı: ↑23 Mar 2023 17:55Tuttuğun takımın sana ne faydası var aga?Gösteristanbulunsesi yazdı: ↑23 Mar 2023 17:37 Bağımlılık iyi bir şey değil...
Takım tutarken de bağımlısın işte.
Oyunu en azından oynuyorsun. Tuttuğun takımın maçlarını izlesen ne, izlemesen ne bence. Kişiye göre değişir tabii bu.
![]()
Yok yok. Takımda da öyle aman aman sevinmem. Ama gerçekçi olmak lazım. Herhangi bir Türk takımı şampiyonlar ligini zaten kazanamaz o yüzden öyle yazdım.
Oyunu oyun olarak oynamak önemli arkadaşlar. İKV den de takımdan da çok daha değerli şeyler var. Yarın bir gün bu oyun için 'keşke hayattaki en değerli şeyim olan vaktimin çoğunu burada geçirmeseydim' diyeceksiniz/diyeceğiz.
O yüzden evet benimde çocukluğumun geçtiği. Ara ara bıraksam da İlk mynet zamanından beri oynadığım, gerek oyun yapısı gerek haritası gerek hikayesi gerek müzikleri ile benimde en çok sevdiğim oyun İkv ama sadece oyun olarak kalacak. Ve bu oyunun da elbet bir gün sonu olacak. Ya biz bırakacağız ya da oyun bizi bırakacak. O yüzden oyun açılırsa keyfini sürerek oynamaya devam ederim ama kapanırsa da gram üzülmem. Çünkü vakti zamanında çok değerli anlar yaşadım bu oyunda, o yüzden benim için yeterince görevini yerine getirdi İkv. Artık gittiği yere kadar oynadığım son oyunum o kadar![]()
- Erronblack
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Solo Turk
Şampiyonluk başarısından elde edilen gelir sayesinde yüzlerce bu oyundan yapabilirsin. Dolayısıyla UCL diyorum.
AnkarasızNamık
-
- Acemi Savaşçı
Tuttuğum takım bu sene şampiyon olamazsa seneye yine olur ama İKV gibi oyun bir daha gelmez. Her türlü İKV yeni güncellemelerle bütün sorunları çözülmüş şekilde gelse daha güzel olur