FORUM YETKİLİLERİNİN CEVAP VERMEK YERİNE KONU SİLMESİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Theboss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: I Boss I

FORUM YETKİLİLERİNİN CEVAP VERMEK YERİNE KONU SİLMESİ

Mesaj gönderen Theboss »

Evet yine başlıyoruz, arkadaşlar hızlıca görmenizi ve her birinizden yorum yapmasını istiyorum. Çünkü forum yetkilileri , bir oyuncu olarak kendim ve topluluk adına sorduğum bir soruya cevap vermek yerine direkt kapatmayı tercih ediyorlar.

Resim

Sorduğum soru bu , dünden beri çok fazla kişi de yazdığım şeye katıldığını dile getirdi. Oyuncular adına bir soru sordum. Saygımı bozmadım ona rağmen biliyordum yine böyle bir şey olacağını. Siz düşünce özgürlüğünü bitiriyorsunuz ve nazik bir şekilde sorduğum bir soruya bile forumdaki konumu kapatarak cevap veriyorsunuz. TEBRİKLER !

Resim

Bu da kapanmadan 10 saniye önce aldığım ss , ben bir cevap verir diye sayfalı yenilerken de karşılaştığım manzara şu şekil.

Resim

Arkadaşlar sizden ricam bu gönderiye olabildiğince cevap yazın.

He bu arada birazdan gelip " Aynı konudan varsa kapanır " diye bir cevap yazmayın çünkü aynı içerikte bir konu yok .

TEŞEKKÜRLER FORUM YETKİLLERİ TEBRİKLER!!
Kullanıcı avatarı
ozberk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Osmanlı Delileri

Re: FORUM YETKİLİLERİNİN CEVAP VERMEK YERİNE KONU SİLMESİ

Mesaj gönderen ozberk »

Kanka onlarda napcaklarını bilmiyorlar ki. Oyun bitmiş gibi bir hâl aldı.
si vis pacem, para bellum
Kullanıcı avatarı
AhiEvran
Sancak Beyi
Sancak Beyi
Sunucu: Anka
Lonca: Free

Re: FORUM YETKİLİLERİNİN CEVAP VERMEK YERİNE KONU SİLMESİ

Mesaj gönderen AhiEvran »

Forum Kuralları;
3. Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir. Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.

Forum kurallarımıza istanaden içeriğiniz ilgili alana taşındığı görülmektedir. viewtopic.php?p=1269981#p1269981
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!

Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!

Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön