Migrat..
Migrat..
Meran köprünün altında bir yol daha var dikkat ettiyseniz ve o yol bir mağara girişi olduğunu görebilirsiniz ve mause ile o bölgeyi tıklayabilirsiniz ancak yol olmadığı için gidemiioruz .Belki bilmeyenler vardır ama hidra güncellemesinden önce yolun 2 tarafıda taşlarla kapalıydı fakat şimdi 2 taraf ta açılmıs. benim düşüncem migrat için giriş yaptığımızda oraya ışınlancaz ve mağaraya girecez ve dikkat ettiyseniz migrat merana benziyor duvar ve şekiller olarak . bu sadece bi düşünce yeni yerler gelince göreceğiz.. :idea:
Su gelir lüle lüle
Yar gelir güle güle
Karanlık yerlerde
selam verme behlüle
Yar gelir güle güle
Karanlık yerlerde
selam verme behlüle
Re: Migrat..
İlginç... Migrat, Meran'ın bir alt katı.
Asansör var mı asansör?
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
:lol: :lol: Bakarsın dediğim çıkar..
Su gelir lüle lüle
Yar gelir güle güle
Karanlık yerlerde
selam verme behlüle
Yar gelir güle güle
Karanlık yerlerde
selam verme behlüle
- Essoperagma
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
ikv de, yatay düzlemde konumu aynı, sadece yükseltisi farklı olan 2 farklı noktadan sadece birinde yürünebiliyo. yani bi merdivenin üstüne çıkabiliyosanız, bu, merdivenin altından geçemeyeceğinizi ispatlar. oyun motorundan kaynaklanıyo sanırım pek bi bilgim yok o konuda. phi labirentinde kitabe yolu gibi, girişi görünse de kendisi uzakta olan bi bölge oluşturmayacaklarını varsayarsak diğer mağaralara geçiş yapamayacağımız kesin.
biraz karışık oldu
biraz karışık oldu
- ByFeLaKeT
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
o aşağıdaki köprünün 2 tarafı da yeraltı geldiğinden beri açık
açık değil çok iyi biliyorum elimde foto varsa koyacam yolun 2 tarafıda taşlarla kapalıydı.ByFeLaKeT yazdı:o aşağıdaki köprünün 2 tarafı da yeraltı geldiğinden beri açık
Su gelir lüle lüle
Yar gelir güle güle
Karanlık yerlerde
selam verme behlüle
Yar gelir güle güle
Karanlık yerlerde
selam verme behlüle
- Fearles
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Ben baktımda taşlarla kapalıydı. UZUN zamandır yeraltına girmedim. Açıksa doğrudur.
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
o 2 köprüye giden bir yolda yok dikkat ettiyseniz .yanı bir yerden ışınlancaz gibi .
MİGRAT :
Hayırsız adada dipsiz bir kuyuya sarkarak, o kadim tünellere inildiğini keşfetti eski bir pehlivan. İşte Migrat, üzerindeki olanca kayanın ağırlığını asırlardır taşıyan bu derin taş duvarların bulunduğu yerdedir.
bence kuyudan ışınlancaz ve tünele benziyor zaten .
MİGRAT :
Hayırsız adada dipsiz bir kuyuya sarkarak, o kadim tünellere inildiğini keşfetti eski bir pehlivan. İşte Migrat, üzerindeki olanca kayanın ağırlığını asırlardır taşıyan bu derin taş duvarların bulunduğu yerdedir.
Su gelir lüle lüle
Yar gelir güle güle
Karanlık yerlerde
selam verme behlüle
Yar gelir güle güle
Karanlık yerlerde
selam verme behlüle
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
hayırsız ada = sivri ada.Quenable yazdı:o 2 köprüye giden bir yolda yok dikkat ettiyseniz .yanı bir yerden ışınlancaz gibi .
MİGRAT :
sığınak olabilir ama bana olamazmış gibi geliyor. ^^