Saçmalıklar Silsilesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ktgtkd
İskele Babası
İskele Babası

Saçmalıklar Silsilesi

Mesaj gönderen ktgtkd »

Yaklaşık 1 ay önce bütün bağlantımı kestim aslında oyunla. Ama hala garip gelen bir durum var bana. Bıraktığım gün karakterlerime giriş yaptığım zaman öncelikle karakterlerin silinmiş olduğunu fark ettim. Karakter kurtarmayla geri getirdiğimde ise karakterlerim son bıraktığım yerde olmalarına rağmen bir çok tılsım yoktu 3 adet Tesla buna dahil. Bir kaç tılsım duruyordu (direkt kendi ürettiklerim) iksirlerimde ise aynı şekilde kendi ürettiklerim veya gaffardan düşenler duruyordu, ayrıca takı setlerim de duruyordu. Diyecekler vardır biri soymus falan soyan pislik olsun diye bütün her şeyi alırdı diye düşünüyorum. Böyle bir sorunla karşılaşan hiç oldu mu daha önce yoksa bir yönetim açığı olabilir mi? (Kendi ürettiğim ya da düşündüğüm her şey duruyordu çektiğim madenler dahil)
frknctn05454
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Re: Saçmalıklar Silsilesi

Mesaj gönderen frknctn05454 »

Desteğe başvur karakterini inceliyorlar. Çözüm bulunur

gerçekten tılsımlar varmıydı
birine mi aktarıldı
oyun hatasından mı kayboldu

İnceleniyor her detayı

Böyle bir şey var ise dönüş zaten sağlanır. Dönüş maili almak için Gmail kullanmayın hotmail yandex icloud gibi mail adreslerini kullanın. Gmail ile İKV Desteğin göndermiş olduğu yanıtı göremeyebilir misiniz
ktgtkd
İskele Babası
İskele Babası

Re: Saçmalıklar Silsilesi

Mesaj gönderen ktgtkd »

Artık çok geç ben o olayı görünce şok geçirdim resmen karakterleri boşalttım sildim. Açmaya niyetim de yok bu kadar saçmalık olamaz bir oyunda.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön