Herkese merhaba arkadaşlar
Eminonü sunucunda oynamaktayım lakın içinde bulundugum loncam aktıf bir lonca degil velhasılı Emionundekı kaostan kalabalıktan sıkıldım araştırmalara göre sessiz sakın bir sunucu buldum kemik bir kadro kurma düşüncesindeyim kurulan bu kadro
saglam güvenilir sevgi ve saygıya dayalı arkdaşlarla bu sunucuda keyifli ve mutlu bır sekılde kaostan kalabalıktan uzak
oyun oynamayı düşünenler varsa özelden mesaj atabilir.
yeni bir maceraya varmısınız ?
- ondergungor89
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
Re: yeni bir maceraya varmısınız ?
vayyy güzel bir düşüncebarmyworm yazdı: ↑07 Kas 2022 12:27 Herkese merhaba arkadaşlar
Eminonü sunucunda oynamaktayım lakın içinde bulundugum loncam aktıf bir lonca degil velhasılı Emionundekı kaostan kalabalıktan sıkıldım araştırmalara göre sessiz sakın bir sunucu buldum kemik bir kadro kurma düşüncesindeyim kurulan bu kadro
saglam güvenilir sevgi ve saygıya dayalı arkdaşlarla bu sunucuda keyifli ve mutlu bır sekılde kaostan kalabalıktan uzak
teşekkürlerondergungor89 yazdı: ↑07 Kas 2022 12:37vayyy güzel bir düşüncebarmyworm yazdı: ↑07 Kas 2022 12:27 Herkese merhaba arkadaşlar
Geç kaldın hocam, aynı konuyu iki ay önce ben açtım ve 5-6 kişilik bir ekip oluşturup Anka'da başladık keşke o zaman denk gelseydin sen de bize. 1,5 ay kadar bir sürede çarları fulledik. 1-2 hafta klan savaşı takıldıktan sonra oyundan sıkılıp ara verdik şimdilik.
-
- Acemi Savaşçı
Yer varsa katılmak isterim hocam aranıza
tabi var sunucular arası transfer yapacagız ?