Eminönü Loncalar Hk.
Eminönü Loncalar Hk.
Merhabalar oyunu karaköyün çıktığı dönemden belli bir süre sonra bırakmıştım. Anlık bir hevesle tekrardan başlamış bulunuyorum ve sırf topkapı kullanabilmek için bir loncaya girmeye çalışıyorum. Şunun farkındayım elbette kimse beni loncasına almak zorunda değil ama 2 gündür en az 20 tarafsız loncaya sormuşumdur hani alım var mı diye. Aldığım yanıt her seferinde negatif. Yani levelim düşük de değil 57 levelim. Oyun eski halindeki gibi kalabalık olsa falan anlarım yani yer olmaz veya sadece bildikleri insanları alıyordur buna tamamım. Ama koskoca karaköyde zaten hepi topu 40-45 tane adam dolaşıyor sadece bu muhafazakarlığın sebebini anlayamıyorum maalesef.
Re: Eminönü Loncalar Hk.
Oyun içerisinde bana MİNARŞİST nicki ile ulaşabilirsin lonca konusunda yardımcı olurum hocam.
önceden lonca kavramı önemliydi şuanda hiçbir önemi yok şef yaratıklar loncalar ile birlikte değil bölgeden kurulan karma gruplarla kesiliyor böyle olunca loncası olan kişinin de loncasına yabancı kişileri almak istememesi gayet normal çünkü oyunda karaköy güncellemesinden yani açık bölgeden sonra oyuncular açık bölgenin getirdiği özgüveni ve yetkililerin oyunla ilgilenmemesinin verdiği cesaretle insanları oyun içerisinde rahatsız etmek için ellerinden geleni fazlasıyla yapmakta. Misal sen biriyle tartışsan o kişi büyük ihtimal yaşı küçüktür kalmadı eminönü sunucusunda yaşı olgunlanmış çok kişi bölgeden falan falan isimle boss kesenin bugunu keserim kaçırırım nara atarım vs vs vs. söylemler ile oyuncuların sabrını taşırmış durumda zaten o yüzden kimse loncasına kolay kolay birini almaması gayet normal , loncanında bir önemi yok zaten reçete peşinde düşmüş artık millet ceket düşmesin reçete düşsün üreteyim kafasında maden çok nasıl olsa 
En son rembrandt tarafından 21 Ağu 2022 11:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
APARTMAN LAMBASININ BİLE FARK ETMEDİĞİ İNSANLARLA UĞRAŞIYORUZ ...
Yeni loncalar açıp bölünmeyi büyütmektense, var olan loncaya katılıp büyümeyi/gelişmeyi daha çok tercih ederim.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN