Arkadaşlar yıllar oldu geri geldim daha taptaze 49 level 3 mareşal hesabım var konuyu açma sebebim çarlarımın başladıktan sonra yatıracağım akçelerden sonra herhangi bir şekilde ban yerse diye kanıt niyetine. Yönetim karakterlerime hiç bir türlü ban atamaz hile kullanmıyorum oyun açığı kullanmıyorum oyun açığın var ama bu ticaret yapmayacağım anlamına gelmez elbet birşeyler alıp satıcam buna engel koyamazsınız yoksa ben nasıl gelişeceğim birde ufak bir bilgilendirme arkadaşlar oyun yapım işleri ile uğraştığım için yönetim ekibinde bulunan hiç bir kimsenin elinde oyunun açık kaynak kodları olmadığı için açıkları kapatamıyorlar ve müdahale edemiyorlar tüm kodlar TT saklanıyor. Yönetimde bulunan game master arkadaşlarda ise sadece oyun yönetim paneli mevcuttur daha fazlasını yapamazlar foruma göz attım da bilgilendirmek amaçlı yazdım koskoca TT nin aylık 40 bin tl bile kazandırmayan oyuna vakit harcıyacak halleri yok her neyse post altına çok bilmiş gibi yazılar yazmanıza gerek yok anılar canlansın diye geri döndüm.
Sancak:PashaBiceps x3
New sunucu:Beyazköşk
Yakında piyasadayız fazla döwüşmeyin guzum.
Lonca teklifine açığım 2 kişiyiz.
PashaBiceps Comeback 15.04.2022
- BLITZKRIEG
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos