Forumdaki toksik kullanıcılar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Suminat
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: İttihad I Arz

Forumdaki toksik kullanıcılar

Mesaj gönderen Suminat »

Her fırsatta ironi yapıp alaylı konuşan , oyunu gömen ve alakasız konularda bile sırf yazmak için yazan arkadaşlar.. Lütfen forumu kirletmeyin. Evet eleştirilecek çok şey var ben de eleştiriyorum ama abartmayın. Oyundan bu kadar nefret ediyorsanız niye oynuyorsunuz ?
İttihad I Arz
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Forumdaki toksik kullanıcılar

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Adam haklı beyler dağılın
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
campazzo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen campazzo »

Normaldir hocam , meyve veren ağaç taşlanır her yerde böyledir. Özellikle,yeni bölge ayasofyanın geleceğini duyan ikv'nin yükselişini çekemeyen toksit kitle, oyunu kötülemek için harekete geçti hemen.
Kullanıcı avatarı
Suminat
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Suminat »

campazzo yazdı: 14 Mar 2022 16:20 Normaldir hocam , meyve veren ağaç taşlanır her yerde böyledir. Özellikle,yeni bölge ayasofyanın geleceğini duyan ikv'nin yükselişini çekemeyen toksit kitle, oyunu kötülemek için harekete geçti hemen.
Gülmekten öldürdün bizi kardeşim bu kadar komik olma lütfen.
İttihad I Arz
Kullanıcı avatarı
dade1302
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen dade1302 »

Suminat yazdı: 14 Mar 2022 22:01
campazzo yazdı: 14 Mar 2022 16:20 Normaldir hocam , meyve veren ağaç taşlanır her yerde böyledir. Özellikle,yeni bölge ayasofyanın geleceğini duyan ikv'nin yükselişini çekemeyen toksit kitle, oyunu kötülemek için harekete geçti hemen.
dostum o kadar saçma başlık açmışsın ki insanların tek yapacağı şey dalga geçmek kalmış , forum kurallarını ihlal etmeden isteyen istediğini yazar , oyunu eleştirirken senden izin mi alacağız ?
Kullanıcı avatarı
Suminat
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Suminat »

dade1302 yazdı: 14 Mar 2022 22:26
dostum o kadar saçma başlık açmışsın ki insanların tek yapacağı şey dalga geçmek kalmış , forum kurallarını ihlal etmeden isteyen istediğini yazar , oyunu eleştirirken senden izin mi alacağız ?
Eleştirel olmakla gevşek olmanın arasında ince bir çizgi vardır. Okuduğunu anlaman ve Türkçe öğrenmen dileğiyle...
İttihad I Arz
HecariM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen HecariM »

patladım hahahah. konuyu açan arkadaş nesin sen ikv bekçisi mi ? :') oyun her gün çöküyor çarlar kayboluyor. Oyundan bu kadar nefret ediyorsanız niye oynuyorsunuz ? demişsin ama zaten oynamıyoruz ki arada foruma girip ikv ile kafayı yemiş oyunculara bakıp gülüyoruz.
Kullanıcı avatarı
campazzo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen campazzo »

defalarca papağan gibi "orti oyundaki plus girişi kısıtlıyor" yazıp insanları suçlamışsın , kanıtın var mı ?
türk telekom personelini suçlayarak itham altında bırakmışsın bu yaptığından adam sana dava açabilir , hala kalkmış başkasına laf atıyorsun eleştirmeyin diye , eleştirmek gevşeklikse senin bu yaptığın nedir acaba ?

madem söylediğin gibi plus girişi kısıtlıyor oyuna girmeni engelliyor , ee girme sen de o zaman. seni zorla oynattıklarını sanmıyorum
Kullanıcı avatarı
Suminat
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Suminat »

campazzo yazdı: 15 Mar 2022 00:40
defalarca papağan gibi "orti oyundaki plus girişi kısıtlıyor" yazıp insanları suçlamışsın , kanıtın var mı ?
türk telekom personelini suçlayarak itham altında bırakmışsın bu yaptığından adam sana dava açabilir , hala kalkmış başkasına laf atıyorsun eleştirmeyin diye , eleştirmek gevşeklikse senin bu yaptığın nedir acaba ?

madem söylediğin gibi plus girişi kısıtlıyor oyuna girmeni engelliyor , ee girme sen de o zaman. seni zorla oynattıklarını sanmıyorum
Kimse oyunu eleştirmesin demedim bu 1

Eleştirmek ile gevşeklik arasında fark vardır dedim Türkçe öğren bu 2

Ben düzenli plus alan bir oyuncuyum plus almaya gücü yetmeyenler için yönetime sadece bir tavsiye verdim bu 3

Konuyu iyiki açmışım herkes okuduğunu anlamayan "forumdaki toksik kullanıcıları" görmüş oldu bu 4

Lütfen Türkçe öğrenin arkadaşlar. İyi forumlar.
İttihad I Arz
Kullanıcı avatarı
Suminat
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Suminat »

HecariM yazdı: 14 Mar 2022 23:46
patladım hahahah. konuyu açan arkadaş nesin sen ikv bekçisi mi ? :') oyun her gün çöküyor çarlar kayboluyor. Oyundan bu kadar nefret ediyorsanız niye oynuyorsunuz ? demişsin ama zaten oynamıyoruz ki arada foruma girip ikv ile kafayı yemiş oyunculara bakıp gülüyoruz.
İKV bekçisi değilim İKV ile kafayı da yemedim. Bence de dediğin gibi eleştirilecek çok şey var ki bende eleştiriyorum. Sadece ve sadece eleştiriyi dalga geçme seviyesine getirip gevşeklik yapanlara (boş yapanlara) forumu kirletmemeleri konusunda tavsiye verdim. Ancak karşıma okuduğunu bile anlamayan sizler çıktınız.
İttihad I Arz
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön