Forumdaki toksik kullanıcılar
- Suminat
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İttihad I Arz
Forumdaki toksik kullanıcılar
Her fırsatta ironi yapıp alaylı konuşan , oyunu gömen ve alakasız konularda bile sırf yazmak için yazan arkadaşlar.. Lütfen forumu kirletmeyin. Evet eleştirilecek çok şey var ben de eleştiriyorum ama abartmayın. Oyundan bu kadar nefret ediyorsanız niye oynuyorsunuz ?
İttihad I Arz
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Forumdaki toksik kullanıcılar
Adam haklı beyler dağılın
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Normaldir hocam , meyve veren ağaç taşlanır her yerde böyledir. Özellikle,yeni bölge ayasofyanın geleceğini duyan ikv'nin yükselişini çekemeyen toksit kitle, oyunu kötülemek için harekete geçti hemen.
- Suminat
- Sahaf Yardımcısı
Gülmekten öldürdün bizi kardeşim bu kadar komik olma lütfen.
İttihad I Arz
- Suminat
- Sahaf Yardımcısı
Eleştirel olmakla gevşek olmanın arasında ince bir çizgi vardır. Okuduğunu anlaman ve Türkçe öğrenmen dileğiyle...dade1302 yazdı: ↑14 Mar 2022 22:26dostum o kadar saçma başlık açmışsın ki insanların tek yapacağı şey dalga geçmek kalmış , forum kurallarını ihlal etmeden isteyen istediğini yazar , oyunu eleştirirken senden izin mi alacağız ?
İttihad I Arz
patladım hahahah. konuyu açan arkadaş nesin sen ikv bekçisi mi ?
defalarca papağan gibi "orti oyundaki plus girişi kısıtlıyor" yazıp insanları suçlamışsın , kanıtın var mı ?
türk telekom personelini suçlayarak itham altında bırakmışsın bu yaptığından adam sana dava açabilir , hala kalkmış başkasına laf atıyorsun eleştirmeyin diye , eleştirmek gevşeklikse senin bu yaptığın nedir acaba ?
madem söylediğin gibi plus girişi kısıtlıyor oyuna girmeni engelliyor , ee girme sen de o zaman. seni zorla oynattıklarını sanmıyorum
- Suminat
- Sahaf Yardımcısı
Kimse oyunu eleştirmesin demedim bu 1campazzo yazdı: ↑15 Mar 2022 00:40defalarca papağan gibi "orti oyundaki plus girişi kısıtlıyor" yazıp insanları suçlamışsın , kanıtın var mı ?
türk telekom personelini suçlayarak itham altında bırakmışsın bu yaptığından adam sana dava açabilir , hala kalkmış başkasına laf atıyorsun eleştirmeyin diye , eleştirmek gevşeklikse senin bu yaptığın nedir acaba ?
madem söylediğin gibi plus girişi kısıtlıyor oyuna girmeni engelliyor , ee girme sen de o zaman. seni zorla oynattıklarını sanmıyorum
Eleştirmek ile gevşeklik arasında fark vardır dedim Türkçe öğren bu 2
Ben düzenli plus alan bir oyuncuyum plus almaya gücü yetmeyenler için yönetime sadece bir tavsiye verdim bu 3
Konuyu iyiki açmışım herkes okuduğunu anlamayan "forumdaki toksik kullanıcıları" görmüş oldu bu 4
Lütfen Türkçe öğrenin arkadaşlar. İyi forumlar.
İttihad I Arz
- Suminat
- Sahaf Yardımcısı
İKV bekçisi değilim İKV ile kafayı da yemedim. Bence de dediğin gibi eleştirilecek çok şey var ki bende eleştiriyorum. Sadece ve sadece eleştiriyi dalga geçme seviyesine getirip gevşeklik yapanlara (boş yapanlara) forumu kirletmemeleri konusunda tavsiye verdim. Ancak karşıma okuduğunu bile anlamayan sizler çıktınız.
İttihad I Arz