Bug yapmayı kaldırmak

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Dofians
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Bug yapmayı kaldırmak

Mesaj gönderen Dofians »

Bug yapmanın çözümü bulunursa çok iyi olmaz mı? Herkes rahatlardı. Sen benim bugumu kestin ben de seninkini kesçem muhabbetleri ortadan kalkmış bir İKV düşünün... buglu kesim yasak diye racon kesenler de bi kenara çekilmiş olur hem
Since 2008
Kullanıcı avatarı
campazzo
İskele Babası
İskele Babası

Re: Bug yapmayı kaldırmak

Mesaj gönderen campazzo »

güzel fikirmiş hocam , ikv destek'ten yaz. geliştirici ekip gerekli değerlendirmelerden sonra uygun görürse yapar
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AGRESIF »

destek öneri kısmına yazarsan fikrini hemen bir sonra ki güncellemeyle oyuna dahil ederler
Kullanıcı avatarı
Dofians
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Dofians »

Arkadaşlar hemen ironiyle iğnelemenize gerek yok yalnızca aklıma geldi söyledim
Since 2008
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

Dofians yazdı: 13 Mar 2022 23:01 Bug yapmanın çözümü bulunursa çok iyi olmaz mı? Herkes rahatlardı. Sen benim bugumu kestin ben de seninkini kesçem muhabbetleri ortadan kalkmış bir İKV düşünün... buglu kesim yasak diye racon kesenler de bi kenara çekilmiş olur hem
Yaratık kesmede ki bug olaylarından bahsediyorsan tasarımlar üzerinden yaratığa etkileşim sağlanmaması için belirli işlemler var duvar gibi düşün onlar eksik yapıldığında veya yaratıklar düzensin yerleştirildiğinde olur. İKV'nde her iki hata da var. Şuan oyuna bakabilecek bir 3B Tasarımcı yada Programcı yok bu tarz işlerle genelde Programcılar ilgileniyor.
Kullanıcı avatarı
Hawkeye
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Hawkeye »

Dofians yazdı: 14 Mar 2022 00:36 Arkadaşlar hemen ironiyle iğnelemenize gerek yok yalnızca aklıma geldi söyledim
Kaldirilacak olsa 4 sene önce bu sorun çoktan kalkardı zaten.Kopya boss kaçırma vb. sorunlarla birlikte.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön