Favori ,çekiç, Balbazar
LONCA
LONCA
Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır ıkv oynuyorum.Ancak bir loncaya katılmak istiyorum.Efelerx loncasına katıldım ancak bilindiği gibi fırtınalı bir lonca
.Ben üç beş kişi bir araya gelip iki lafın belini kıralım istedim,ancak tam tersine çok hır gür çıktı.Şimdi benim için kp,item,para sorun değil çünkü istediğim kadar var,sakin,huzurlu,olgun insanların olduğu bir loncaya katılmayı düşünüyorum.Uygun gören lonca yetkilileri burdan ulaşabilirler.
Favori ,çekiç, Balbazar
Favori ,çekiç, Balbazar
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: LONCA
Kimsin olm sen.Favori yazdı:Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır ıkv oynuyorum.Ancak bir loncaya katılmak istiyorum.Efelerx loncasına katıldım ancak bilindiği gibi fırtınalı bir lonca.Ben üç beş kişi bir araya gelip iki lafın belini kıralım istedim,ancak tam tersine çok hır gür çıktı.Şimdi benim için kp,item,para sorun değil çünkü istediğim kadar var,sakin,huzurlu,olgun insanların olduğu bir loncaya katılmayı düşünüyorum.Uygun gören lonca yetkilileri burdan ulaşabilirler.
Favori ,çekiç, Balbazar
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
benim ben.Bende lonca monca istemiyorum.Kafa dinlemek istiyorum.Drowxauril yazdı:gercek favori kim S
- EfeLerxGaMsiZ
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Efelerxgamsız
Uğraşma evLat Baba YORGUN... !!!
Melanqolik
Uğraşma evLat Baba YORGUN... !!!
Melanqolik
- xakrepkrallx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- xakrepkrallx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
sendede kuyruk acısı var galibahutro yazdı:xakrepkrallx yazdı:sen bizim loncaya gel en iyi lonca
La senın bebe oLdugun buRdan anLasıLıyoR az okusan yazıLanLArI BU kadaR düşmezdin![]()
Topsecrett