Tık üret.
Tık üret.
Her gün aynı kişiler,bölgeden tık üret satılır yazıyorlar ve hatta birini takip ediyorum yaklaşık 3-4 aydır her gün bölgeden tık üret satıyor. Ne madenmiş arkadaş sat sat bitmedi,hadi diyeceğim oyun içi sürekli al satla uğraşıp madenleri sürekli ucuza kovalayıp pahalıdan satıp,stokluyor,madenleri oyun içi bonoyla veya takasla satın aldığını düşünmüyorum,çünkü bunların hepsi reel parayla satılıyor. Ve nedense bu kişiler hep sabit oluyor ve hiçbir şey olmuyor adamlara,bunlar madeni nasıl elde ettiği gayet açık ve net. Suçsuz yere o kadar ban yiyen kişiler varken bu durum gerçekten çok can sıkıcı.
Re: Tık üret.
Tespit ettiklerinizi gönderin İKV Destek üzerinden Yönetime şikayet ederseniz incelemeye alırlar.ejedrogl yazdı: ↑22 Oca 2022 15:49 Her gün aynı kişiler,bölgeden tık üret satılır yazıyorlar ve hatta birini takip ediyorum yaklaşık 3-4 aydır her gün bölgeden tık üret satıyor. Ne madenmiş arkadaş sat sat bitmedi,hadi diyeceğim oyun içi sürekli al satla uğraşıp madenleri sürekli ucuza kovalayıp pahalıdan satıp,stokluyor,madenleri oyun içi bonoyla veya takasla satın aldığını düşünmüyorum,çünkü bunların hepsi reel parayla satılıyor. Ve nedense bu kişiler hep sabit oluyor ve hiçbir şey olmuyor adamlara,bunlar madeni nasıl elde ettiği gayet açık ve net. Suçsuz yere o kadar ban yiyen kişiler varken bu durum gerçekten çok can sıkıcı.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN