Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır modelleme işleriyle uğraşırım.
İkv'yi sevdiğim için de birkaç model işiyle uğraştım tamamen hobi teşekkürler.
KARAKTER MODELLEMEK
-
- Salgın Koruyucusu
Re: KARAKTER MODELLEMEK
Kullandığın yazılım programının adı nedir ?
-
- Salgın Koruyucusu
Bu işlerle uğraşan arkadaşları yönetim görecekte ulaşacakda oyuna bir katkı sağlayacak siz yapamıyorsunuz bari bu arkadaşlara imkan verinde oyunun ne noktalara geldiğini görelim sözüm developer olan Nihat Özpay (Nerull) sanadır gerçi bunuda sallamayacaksın da neyse.
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Nihat Özpay'ın kendi kendine böyle bir karar alıp birilerini destek ekibine veya geliştirici ekibe alması gibi bir yetkisi yok. Burada karar mercii Türk Telekom'dur.Jimyosef yazdı: ↑18 Oca 2022 17:31 Bu işlerle uğraşan arkadaşları yönetim görecekte ulaşacakda oyuna bir katkı sağlayacak siz yapamıyorsunuz bari bu arkadaşlara imkan verinde oyunun ne noktalara geldiğini görelim sözüm developer olan Nihat Özpay (Nerull) sanadır gerçi bunuda sallamayacaksın da neyse.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
ihtilal yapıp oyuncuların yönetimi ele geçirmesi lazım
Geliştirici ekibi oluşturan 2 kişi istese herşeyi yapar ama kıpırtı bile yokxLuCaGox yazdı: ↑18 Oca 2022 18:15Nihat Özpay'ın kendi kendine böyle bir karar alıp birilerini destek ekibine veya geliştirici ekibe alması gibi bir yetkisi yok. Burada karar mercii Türk Telekom'dur.Jimyosef yazdı: ↑18 Oca 2022 17:31 Bu işlerle uğraşan arkadaşları yönetim görecekte ulaşacakda oyuna bir katkı sağlayacak siz yapamıyorsunuz bari bu arkadaşlara imkan verinde oyunun ne noktalara geldiğini görelim sözüm developer olan Nihat Özpay (Nerull) sanadır gerçi bunuda sallamayacaksın da neyse.
- TOLGA
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Discord: tolgaalbayrak
Konuşulması gereken kimin kimi ekibe alacağı değil hobi amaçlı yapılan bu değerli çalışmalardır.
Tüm çalışmalar çok başarılı olmuş, elinize sağlık.
Tüm çalışmalar çok başarılı olmuş, elinize sağlık.

destek ekibini oluşturan 2 kişi yok işte 1 kişi varJimyosef yazdı: ↑18 Oca 2022 19:02Geliştirici ekibi oluşturan 2 kişi istese herşeyi yapar ama kıpırtı bile yokxLuCaGox yazdı: ↑18 Oca 2022 18:15Nihat Özpay'ın kendi kendine böyle bir karar alıp birilerini destek ekibine veya geliştirici ekibe alması gibi bir yetkisi yok. Burada karar mercii Türk Telekom'dur.Jimyosef yazdı: ↑18 Oca 2022 17:31 Bu işlerle uğraşan arkadaşları yönetim görecekte ulaşacakda oyuna bir katkı sağlayacak siz yapamıyorsunuz bari bu arkadaşlara imkan verinde oyunun ne noktalara geldiğini görelim sözüm developer olan Nihat Özpay (Nerull) sanadır gerçi bunuda sallamayacaksın da neyse.
bence oyunun önünde 2 seçenek varJimyosef yazdı: ↑18 Oca 2022 19:02Geliştirici ekibi oluşturan 2 kişi istese herşeyi yapar ama kıpırtı bile yokxLuCaGox yazdı: ↑18 Oca 2022 18:15Nihat Özpay'ın kendi kendine böyle bir karar alıp birilerini destek ekibine veya geliştirici ekibe alması gibi bir yetkisi yok. Burada karar mercii Türk Telekom'dur.Jimyosef yazdı: ↑18 Oca 2022 17:31 Bu işlerle uğraşan arkadaşları yönetim görecekte ulaşacakda oyuna bir katkı sağlayacak siz yapamıyorsunuz bari bu arkadaşlara imkan verinde oyunun ne noktalara geldiğini görelim sözüm developer olan Nihat Özpay (Nerull) sanadır gerçi bunuda sallamayacaksın da neyse.
1. akçe satışları azalır, türk telekom " noldu ya bu satışlar azaldı der oyunla ilgilenir "
2. akçe satışları azalır ve oyun kendi kendini döndüremeyince kapanır
çünkü bu saatten sonra oyuna yeni insan başlamayacağına göre satışların artmasına imkan yok gibi ,