Ahievran duy beni
-
- Salgın Koruyucusu
Ahievran duy beni
Yeni gözlükler için yazılım zaten elinizde hazır sadece hasarları ve seviyeleri yükselecek yeni bir kutu ekleyeceksiniz oyuna bu kadar basit yahu bu kadar basit bir şeyi neden senelerce uzatiyorsunuz gelsin artık şu gözlükler etkisiz gözlüklerle dolaşıyoruz 1 saatinizi almaz su yazılımı yazmak hazir zaten herşey tak tak bitti gitti
Re: Ahievran duy beni
Merhabalar;
Oyun dünyamız içerisinde görüş ve önerilerinizi ilgili departmanın değerlendirebilmesi adına İletişim Destek Formu > Görüş ve Öneriler başlığı altında bildirimde bulunmanızı rica ederim.
Bilginize.
Oyun dünyamız içerisinde görüş ve önerilerinizi ilgili departmanın değerlendirebilmesi adına İletişim Destek Formu > Görüş ve Öneriler başlığı altında bildirimde bulunmanızı rica ederim.
Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
vay be ne kadar basitmişAstarastar yazdı: ↑02 Oca 2022 12:54 Yeni gözlükler için yazılım zaten elinizde hazır sadece hasarları ve seviyeleri yükselecek yeni bir kutu ekleyeceksiniz oyuna bu kadar basit yahu bu kadar basit bir şeyi neden senelerce uzatiyorsunuz gelsin artık şu gözlükler etkisiz gözlüklerle dolaşıyoruz 1 saatinizi almaz su yazılımı yazmak hazir zaten herşey tak tak bitti gitti
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Göster
AGRESIF yazdı: ↑02 Oca 2022 16:03vay be ne kadar basitmişAstarastar yazdı: ↑02 Oca 2022 12:54 Yeni gözlükler için yazılım zaten elinizde hazır sadece hasarları ve seviyeleri yükselecek yeni bir kutu ekleyeceksiniz oyuna bu kadar basit yahu bu kadar basit bir şeyi neden senelerce uzatiyorsunuz gelsin artık şu gözlükler etkisiz gözlüklerle dolaşıyoruz 1 saatinizi almaz su yazılımı yazmak hazir zaten herşey tak tak bitti gitti![]()
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Equalero yazdı: ↑02 Oca 2022 16:11Herkes kendi kafasına göre oyun oynamak istiyor heralde Bir M.a gözlük karaköydeki 59 levelin bütün savaşın dengesini yok edecek haberleri yok...GösterAGRESIF yazdı: ↑02 Oca 2022 16:03vay be ne kadar basitmişAstarastar yazdı: ↑02 Oca 2022 12:54 Yeni gözlükler için yazılım zaten elinizde hazır sadece hasarları ve seviyeleri yükselecek yeni bir kutu ekleyeceksiniz oyuna bu kadar basit yahu bu kadar basit bir şeyi neden senelerce uzatiyorsunuz gelsin artık şu gözlükler etkisiz gözlüklerle dolaşıyoruz 1 saatinizi almaz su yazılımı yazmak hazir zaten herşey tak tak bitti gitti![]()
dostum sana kötü bir haberim var... oyunda denge yok
- Equalero
- Labirent Rehberi
Göster
campazzo yazdı: ↑02 Oca 2022 17:52Equalero yazdı: ↑02 Oca 2022 16:11Herkes kendi kafasına göre oyun oynamak istiyor heralde Bir M.a gözlük karaköydeki 59 levelin bütün savaşın dengesini yok edecek haberleri yok...GösterAGRESIF yazdı: ↑02 Oca 2022 16:03vay be ne kadar basitmişAstarastar yazdı: ↑02 Oca 2022 12:54 Yeni gözlükler için yazılım zaten elinizde hazır sadece hasarları ve seviyeleri yükselecek yeni bir kutu ekleyeceksiniz oyuna bu kadar basit yahu bu kadar basit bir şeyi neden senelerce uzatiyorsunuz gelsin artık şu gözlükler etkisiz gözlüklerle dolaşıyoruz 1 saatinizi almaz su yazılımı yazmak hazir zaten herşey tak tak bitti gitti![]()
Champion Class
- Catalyze
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Catalyst
Niye ne oldu bu Gaffar mı savaştığımız büyücüEqualero yazdı: ↑02 Oca 2022 18:05Farkındayım Az bi denge var 1 vs 5 atan büyücüler dışında birde büyücülere M.a eklemek heralde tek başına 2-3 grubla savaşırGöstercampazzo yazdı: ↑02 Oca 2022 17:52Equalero yazdı: ↑02 Oca 2022 16:11Herkes kendi kafasına göre oyun oynamak istiyor heralde Bir M.a gözlük karaköydeki 59 levelin bütün savaşın dengesini yok edecek haberleri yok...GösterAGRESIF yazdı: ↑02 Oca 2022 16:03vay be ne kadar basitmişAstarastar yazdı: ↑02 Oca 2022 12:54 Yeni gözlükler için yazılım zaten elinizde hazır sadece hasarları ve seviyeleri yükselecek yeni bir kutu ekleyeceksiniz oyuna bu kadar basit yahu bu kadar basit bir şeyi neden senelerce uzatiyorsunuz gelsin artık şu gözlükler etkisiz gözlüklerle dolaşıyoruz 1 saatinizi almaz su yazılımı yazmak hazir zaten herşey tak tak bitti gitti![]()
CATALYZE
CATALYSE
CATALYSE
- Equalero
- Labirent Rehberi
Göster
Catalyze yazdı: ↑02 Oca 2022 18:46Niye ne oldu bu Gaffar mı savaştığımız büyücü
Champion Class
oyunda hiçbir karakterle 1v2 1v3 1v4 atılamaz ( iksirsiz , eşit güçte eşyalar ve tılsımlar ) , zaten çok büyük ihtimal 2 taraf da aynı eşyaları giyecek , aynı yetenekleri kullanacak
çünkü çeşitlilik yok.
vslerde eşya değişme gibi saçmalık sadece bu oyunda var. isim vermeyeyim dünyanın en büyük mmorpg oyunlarında evine arabasına vsler atılıyor, item değişme yasak, şu skilli kullanamazsın yasak diye bir şey de yok
vslerde eşya değişme gibi saçmalık sadece bu oyunda var. isim vermeyeyim dünyanın en büyük mmorpg oyunlarında evine arabasına vsler atılıyor, item değişme yasak, şu skilli kullanamazsın yasak diye bir şey de yok
Çok acayip bir ws sistemi var oyunda. İksir yasak, tabanca yasak, şu yasak bu yasak. Böyle olunca kart oyununa döner bu, itemleri yansıtın kimin itemi iyiyse o kazansın diyecem ama itemler de sabit
Bazı uyanıklar var makro ile duruma göre ayarlıyor takır takır duruma göre item değiştiriyor. Zaten item değiştirme yasak diye kural koyduk diyelim ws atmak klasik skill sıraları ve hızlılık gerektiriyor sadece bu yüzden yine makro ile bunları ayarlarsın zaten. Oyunda denge bu yüzden yok. İyi kötü bosslara karşı taktikler geliştiriliyordu. Karaköy de bu çok zor, grup bölgelerinde M.A. Y2 gibi değişik kombinasyonlarla daha kolay hızlı kesimler yapılıyordu. Sanki bu itemlerin asıl amacı bu değilmiş gibi bunlarda yok yok oldu. Ne güzel yeni karakterlere iyi kötü Kenan, Junon gibi görevleri 1 ya da 2 kişinin yardımıyla yapılıyordu bunlar falanda yok oldu. Nasıl düzelecek bu oyun merak içerisindeyim