İnat Kıran'daki Boşluk
İnat Kıran'daki Boşluk
Oyundaki tüm itemlerin adı normalken inat kıran'ın başında bir boşluk var. Belli bir sebebi var mı acaba sadece ufak bir hata mı

- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Re: İnat Kıran'daki Boşluk
Ya Tolga oyuna bak afk kallıp da konu açma ya. Ayrıca:
yeni bölgede eşyaların önünde boşluk olacağına dair bir işaret olabilir
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
Şimdi şöyle olduğunu düşünüyorum, turuncu efsunlar normalde aktarılamıyor bunun istisnası Anka Islık Çalan ve İnat Kıran, diğer turuncu efsunların da başında değil sonunda boşluk var diye hatırlıyorum. Boşluk olayı turuncu efsunları turuncu yapmak için kullanılan bir şey olabilir. Aktarılabilir olması için başına, sabit kalması için de sonuna boşluk koyuluyor olabilir.
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Bende şuan farkettim acaba turuncu olması ile alakası var mı 
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Arkadaş sizde ne göz varmış maşallah nazar değmesin senelerdir oynarım oyunu, şimdi fark ettim bu küçük detayı. Kişisel görüşüme gelecek olursak bence hata dolayısı ile öyledir.
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
bence şöyle oldu. önce I İ yan yana koydular sonra İ daha güzel duruyor diyip I'yı silince İ'nin önünde boşluk kaldı.
Maalesef, mümkün değil. Bildiğim kadarıyla Ecel getirende de aynı boşluk mevcut.turkneferi yazdı: ↑02 Oca 2022 09:49Şimdi şöyle olduğunu düşünüyorum, turuncu efsunlar normalde aktarılamıyor bunun istisnası Anka Islık Çalan ve İnat Kıran, diğer turuncu efsunların da başında değil sonunda boşluk var diye hatırlıyorum. Boşluk olayı turuncu efsunları turuncu yapmak için kullanılan bir şey olabilir. Aktarılabilir olması için başına, sabit kalması için de sonuna boşluk koyuluyor olabilir.