İtem Silinmesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Auroraa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kuzey Işıkları

İtem Silinmesi

Mesaj gönderen Auroraa »

Oyun Her sarmasında açık olduğumuzda kopya yapmadığımız halde itemlerimiz neden siliniyor gm bey böyle saçmalıkmı olur ? Tekrardan parlatma kitliyorsunuz
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: İtem Silinmesi

Mesaj gönderen Cankurtarann »

baya konuşuldu ama bildiğim kadarıyla tek çözümü itemi elde eder etmez esc ile kaydetmek.
Kullanıcı avatarı
Noter
İskele Babası
İskele Babası

Re: İtem Silinmesi

Mesaj gönderen Noter »

benimde yeşilmen atmaca takım silinmişti . oyunu THM ye verdim .desteğin verdiği 2 satırlık cevap tatmin etmedi. celbe savunma versinler dedim. oyunda takılar nadide ve şaheser olmadığı için iadesi olmadı . biraz panelden çıkıp oyuna girseler ney nadide ney şaheder görürler. ensari yeşilmen ... kritikli takılara iade yok. hayret.
Kullanıcı avatarı
IKVFATALITY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Game Of Karaköy

Madenler Neden Silinir?

Mesaj gönderen IKVFATALITY »

Merhaba,

Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Bu oyun benim 2007'de başladığım ve savaşmaktan ziyade ticaret yapmaktan zevk aldığım bir oyun. Şu anda oyun piyasası Venezuela'yı andırıyor. Neyin ne kadar ettiği belli değil. Met21 tılsımı 75 T civarına da satılabiliyor 25 T civarına da... Yani hiç bir şeyin net fiyatı yok.

Ben hol bölgesine gidip , tılsım kasıp bunun karşılığında maden veya bono alıyorum. Günde 3 saat hol'de takılınca ortalama 300 T 'lik 1.seviye tılsım düşüyor. Bunları ya bono olarak ya da maden alarak kasamda tutuyorum. Mesela met21 tılsımını 60T 'ye satıp karşılığında 1T'den 60 adet jadeit alıp kasama koydum. Bu şekilde kasamda 900 adet Jadeit, 300-350'şer adette diğer madenlerden aldım. Birkaç aylık emeğim karşılığında.

Buraya kadar her şey normal gibi duruyor. Fakat 2 gün oyuna ara vermek zorunda kaldım. Köye gittiğim için. Sonra geldim eve, bilgisayarı bir açtım. Bir de ne göreyim kasadaki Jadeit sayısı 0, diğer madenlerden de 70'şer adet var. Ulan 1 ay emek veriyorum , birikim yapıyorum ve bir yönetici girip kasayı boşaltıyor.

Bu işe başlamadan önce ısrarla hızlı destek bölümüne yazdım , ticaret yapmak, kasada 300-500 adet maden bulundurmak suç mu diye. Eğer oyun açığını kullanıp yapmazsanız hiç bir şey olmaz dediler.

Sözlerine güvendim ve kasa biriktirmeye başladım. Sonuç hüsran. Şimdi hızlı desteğe yazıyorum bizlik bir şey yok diyorlar. İKV destek bildirimine yazıyorum. Onlar da cevap vermiyor. Gerçekten kendimi dolandırılmış hissediyorum. Daha önce böyle bir şey başına gelen oldu mu ? Ne yaptınız? Tek çare oyunu bırakmak mı?
Eminönü: onix - onixx - oonix
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Re: Madenler Neden Silinir?

Mesaj gönderen Sonne »

Hocam haklısın da, 900 jadeit nedir sahiden... Tek karakterde biriktirmek yerine varsa eğer diğer karakterlerine de parça parça aktarmanı tavsiye ederim. Çok yüklü miktarda olunca maalesef silindiğiyle kalıyor madenler.
Resim

Anka
hercai
JillValentine
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Herhangi bir karakterin kasasında 300 500 maden bulunmak suç bence hatta 900 adet jadeit den bahsetmişsiniz böyle bir maden sayısı oyunda kabul görülmezken siz bunu tek kasada bulundurmanız dan dolayı silinmesi gayet normal bir durum.
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
IKVFATALITY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Equalero yazdı: 12 Oca 2022 10:05 Herhangi bir karakterin kasasında 300 500 maden bulunmak suç bence hatta 900 adet jadeit den bahsetmişsiniz böyle bir maden sayısı oyunda kabul görülmezken siz bunu tek kasada bulundurmanız dan dolayı silinmesi gayet normal bir durum.
İyi de bi tane tılsım 900 T , bi jadeit 1 T... Yani ben 1 tılsım satarak 900 adet jadeit alabiliyorum. Piyasa böyleyken neden tek kasada 900 jadeit bulundurmak suç olsun ki?

Yönetim şu an tüm karakterlerde toplam kaç adet jadeit bulunduğunu biliyor. Sunucudaki jadeitleri silmeleri gerekiyor mu o zaman?

Bir tılsım satacağım , m23 tılsımı şu an 1.300 T den gidiyor. Piyasası bu yani. Tılsımı satıyorum. 3 gün sonra kasadaki bonolar yok. Neymiş tek kasada 1300 T bono bulunduramazmışız. Ee ben şimdi 6 tılsım satışı yapacağım. Ortalama 6.000 T kazanç sağlayacağım. Bu bonoları 500-500 bölmek için 12 karakter açmam gerekiyor. Bunlarla mı uğraşacağım? Yalandan 2 tane met 23'üm hiç oldu. Tamam bonoları silin de o zaman o bonoları nasıl elde ettiysem yani ne sattıysam kasama koyun.
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Göster
IKVFATALITY yazdı: 12 Oca 2022 10:16
Equalero yazdı: 12 Oca 2022 10:05 Herhangi bir karakterin kasasında 300 500 maden bulunmak suç bence hatta 900 adet jadeit den bahsetmişsiniz böyle bir maden sayısı oyunda kabul görülmezken siz bunu tek kasada bulundurmanız dan dolayı silinmesi gayet normal bir durum.
İyi de bi tane tılsım 900 T , bi jadeit 1 T... Yani ben 1 tılsım satarak 900 adet jadeit alabiliyorum. Piyasa böyleyken neden tek kasada 900 jadeit bulundurmak suç olsun ki?

Yönetim şu an tüm karakterlerde toplam kaç adet jadeit bulunduğunu biliyor. Sunucudaki jadeitleri silmeleri gerekiyor mu o zaman?

Bir tılsım satacağım , m23 tılsımı şu an 1.300 T den gidiyor. Piyasası bu yani. Tılsımı satıyorum. 3 gün sonra kasadaki bonolar yok. Neymiş tek kasada 1300 T bono bulunduramazmışız. Ee ben şimdi 6 tılsım satışı yapacağım. Ortalama 6.000 T kazanç sağlayacağım. Bu bonoları 500-500 bölmek için 12 karakter açmam gerekiyor. Bunlarla mı uğraşacağım? Yalandan 2 tane met 23'üm hiç oldu. Tamam bonoları silin de o zaman o bonoları nasıl elde ettiysem yani ne sattıysam kasama koyun.
Alışveriş yapmak ticaret yapmak tabi ki de suç değil lakin şuna anlam vermek de zorlanıyorum neden 900 adet jadeit 900 adet jadeit ile oyuna ne yapılır amaç neydi sunucudaki tüm jadeit ler bende diyerek hava atmak mı?
Neden 15o salgı peptit safran gado vs vs değil neden 900 jadeit ?

Sonuç olarak şuna anlam verdim ben yaptığın ticaret den dolayı Sayın Nerul oyundaki jadeitleri silmeniz için kasama topladım buyrun uğraşmadan benden hepsini silebilirsiniz dermiş gibi ....
Champion Class

Kullanıcı avatarı
IKVFATALITY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Equalero yazdı: 12 Oca 2022 11:07
Göster

Alışveriş yapmak ticaret yapmak tabi ki de suç değil lakin şuna anlam vermek de zorlanıyorum neden 900 adet jadeit 900 adet jadeit ile oyuna ne yapılır amaç neydi sunucudaki tüm jadeit ler bende diyerek hava atmak mı?

Sonuç olarak şuna anlam verdim ben yaptığın ticaret den dolayı Sayın Nerul oyundaki jadeitleri silmeniz için kasama topladım buyrun uğraşmadan benden hepsini silebilirsiniz dermiş gibi ....

400 salgı , 400 peptit , 400 gado, 400 xeno , 400 safran , 400 kondrit , 900 jadeit vardı. Büyücü ile hol'de takılıp , 9 adet tılsımı tamamlayınca üretiyordum. Toplam 12 tılsımlık maden biriktirmiştim. Ben olayda hala anormallik göremiyorum.
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Göster
IKVFATALITY yazdı: 12 Oca 2022 11:41
Equalero yazdı: 12 Oca 2022 11:07
Göster

400 salgı , 400 peptit , 400 gado, 400 xeno , 400 safran , 400 kondrit , 900 jadeit vardı. Büyücü ile hol'de takılıp , 9 adet tılsımı tamamlayınca üretiyordum. Toplam 12 tılsımlık maden biriktirmiştim. Ben olayda hala anormallik göremiyorum.
Konuyu kişisel tartışma ya çevirmek istemiyorum neyse sağlık olsun kardeşim birdaha ki sefere bu kadar çok biriktirmek yerine belli bir rakama ulaşınca 200 gibi tılsımlarını üret sonra ticarete devam et.
Champion Class

“Genel Etkileşim” sayfasına dön