Merhaba, ben karakterimi kastım ve bütün görevlerimi yaptım fakat Kelle Avcısı yani Çemberlitaş görevlerimde takılı kaldım. Yardım edebilecek bir ekip veya birisi var mıdır? Büyü Bozma (III) tılsımım var ve Çemberlitaş tecrübem de epey var içeride gruba da en azından Büyü Bozma ile katkı sağlayabilirim. Bu tür bir konu ile forumu kirletmek istemezdim fakat Meteorda görebileceğim kişi sayısı da az olduğu için buradan daha fazla kişiye ulaşabileceğimi düşündüm.
Sunucu: Eminönü
Karakter adı: Operatördoktor
Sınıf: Büyücü
Yapamadığım Kelle Avcısı Görevi
Re: Yapamadığım Kelle Avcısı Görevi
viewtopic.php?p=1260213#p1260213
Ayın 23'ünde etkinlik var dostum. Görevi yapamazsan haberin olsun,kaçırma.
Ayın 23'ünde etkinlik var dostum. Görevi yapamazsan haberin olsun,kaçırma.
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Moda yazdı: ↑09 Ara 2021 15:53 Merhaba, ben karakterimi kastım ve bütün görevlerimi yaptım fakat Kelle Avcısı yani Çemberlitaş görevlerimde takılı kaldım. Yardım edebilecek bir ekip veya birisi var mıdır? Büyü Bozma (III) tılsımım var ve Çemberlitaş tecrübem de epey var içeride gruba da en azından Büyü Bozma ile katkı sağlayabilirim. Bu tür bir konu ile forumu kirletmek istemezdim fakat Meteorda görebileceğim kişi sayısı da az olduğu için buradan daha fazla kişiye ulaşabileceğimi düşündüm.
Cuma cumartesi gününe kadar yapamazsan yardımcı olabilirim ....
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Halen, Youtube Onlive Games ve Lider Discord sunucuma üye değilsen bu zamana kadar görevi yapmamış olman muhtemel. Üye olup ulaşan herkesin görevini (görevin seviyesi ve zorluğu fark etmeksizin) yapıyorum. Gaffar dediğin nedir ki? Karaköy'e seni ulaştırana kadar yardımcı olurum. Orada sana yardımcı olacak oyuncular mutlaka çıkacaktır. Çıkmasa bile en geç transistör görevinde beni, Senator'u bulursun zatenModa yazdı: ↑09 Ara 2021 15:53 Merhaba, ben karakterimi kastım ve bütün görevlerimi yaptım fakat Kelle Avcısı yani Çemberlitaş görevlerimde takılı kaldım. Yardım edebilecek bir ekip veya birisi var mıdır? Büyü Bozma (III) tılsımım var ve Çemberlitaş tecrübem de epey var içeride gruba da en azından Büyü Bozma ile katkı sağlayabilirim. Bu tür bir konu ile forumu kirletmek istemezdim fakat Meteorda görebileceğim kişi sayısı da az olduğu için buradan daha fazla kişiye ulaşabileceğimi düşündüm.
Abonelik ve üyeliğin bir şart olmadığını hatırlatayım. Dışarıdan bu yazıyı okuyan bir oyuncu ''adama bak, şart koşuyor yardım için, nasıl olsa fenomen'' diye düşünebilir. Abone ve üye olmak zorunda değilsin. Amacım benden yardım isteyen oyunculara yardım etmek ve birbirinize destek olabilmeniz için hepinizi bir çatı altında toplamak. Bu düşünce ve uygulamama özenen çokmuş, oyuncular her zaman bildiriyorlar, görüyorum. Fakat bir yerden sonra oyunculara yardım işini kesiyorlarmış ve mesajlara dahi cevap vermiyorlarmış. Taklitler aslını yüceltir diyerek ne kadar net ve gerçek bir oyuncu ortamım olduğunu sen de dahil herkese göstermek, yapabileceğim en faydalı iş olur. Zaten oyun kan kaybediyor, hiç olmazsa var olan ve gelen oyuncuları kaybetmeyelim. Arkadaşlığınız, dostluğunuz hariç bir beklentim yok. Muhabbetiniz yeter.
NOT: Adımı kullanarak, görevler için yardım talep eden oyunculardan, oyun içi veya reel maddi teklifler sunanlar oluyormuş. Benimle discorddan veya sosyal medyadan sesli veya görüntülü görüşmeye geçmeden veya orijinal profillerimden iletişimde bulunmadan, sahte insancıklara hiçbir şeyinizi kaptırmayın. Yıllardır olduğu gibi karşılıksız olarak görevlerinize severek yardımcı olmaya devam ediyorum. Bu yazıyı okuyup görevi olan oyuncuların da bana ulaşması halinde görevlerini yapacağımı tekrardan duyurmuş olayım. Youtube Onlive Games olarak kanalımı aratırsanız videoların açıklama kısmında tüm iletişim linklerim mevcut.
Herkese iyi oyunlar.
Senator / Senatorlider
Gizlenmiş İçerikGöster