Abi sunucuya ilk başladığım günden bu yana ,
seni severim sayarım.
Senden sayısız yardımlar gördüm.
Değerli görüşlerini sunucu da ki herkez gibi benimlede paylaşdın.
Nasihatlerini de aynı şekilde.
O günden bu günlere kadar dostluğumuza abi kardeş sevgimize ,
zede getirtmedim , gene de getirtmeyeceğim.
Lakin ; İslam abiye yaptığım bir şakayı büyütmen , ciddiye alman beni üzdü.
Lonca arkadaşlarımla da bu konuyla ilgili tartışmışsın , bu beni daha fazla incitti.
Abi Anka da ki dostluklarım her zaman bakidir, ufak tefek tartışmaların ,
hafızamda yer almasına asla izin vermem.
Biliyorsunuz Koraylarla bir lonca kurmuştuk.
O zamanda ufak tefek tartışmalar olmuştu.
Benim bu kırgınlıklar için neler yaptığımı tüm sunucu gibi sende biliyorsun.
Arada ki buzları erittik.Ama Koray ve diğer arkadaşlarımız sen de biliyorsun oyunu bıraktı.
Tüm hesaplarını bana devrettiler.
Biliyorsunuz ki loncayı yeniden yapılandırdım.
Ama aldığım tepkiler bu yüzden midir bilemem.
Sen ve sunucudaki diğer eskilerin bir hayırlı olsun demesini beklerdim.
Ama neyse bunuda geçtim.
Senden ricam Lonca ile aranda ne yaşanırsa yaşansın bu konuyu benimle paylaşman.
Diğer arkadaşlar biliyorsun çoğu yeni.
NOT: BU KONYA TARIK ABİ HARİCİNDE KİMSE YANIT VERMESİN.
LONCA İÇİNDEN BİR YANIT GELMESİN.
Abi yanıtını bekliyorum.
&& TARIK ABİME &&
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
&& TARIK ABİME &&
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
Fantomx - Hunxfantom
- withoutlove
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
Re: && TARIK ABİME &&
Alp seni bu konuda her zaman taktir etmişimdir dün dostu düşmanı öğredik dedin ben bu lafa kızdım açık konuşayım ve haklıyım sende biliyorsun 2 . ola ben dedimki şifada şika vardı ve vardı yönetim benim kazanmamam için ufak hileler yaptı ama bunun sizle alakası yok buda bir gerçek ama loncanda olan bir iki kişi kendini bilmez hareket ediyor sende bilirsinki ben lafımı her zaman her yerden sölerim iyiyide kötüyüde bunuda çok iyi bilirsin
Benim ne senle nede ibo ile arada çözemiyeceğimiz sorun olmaz bunu sende iboda iyi bilir yerine göre sizede azar attım sert kelimeler kullandım sizin gibi iki değerli insan bunu anlıyabiliyor Ama nalayamayanlar var senin çabalarını anlıyorum ama boşa çabalıyorsun bunuda söliyim inşallah ben yanılırım ama sende biliyorsun bu zamana kadar şu
oyunda sana ne dediysem çıktı dimi
Benim ne senle nede ibo ile arada çözemiyeceğimiz sorun olmaz bunu sende iboda iyi bilir yerine göre sizede azar attım sert kelimeler kullandım sizin gibi iki değerli insan bunu anlıyabiliyor Ama nalayamayanlar var senin çabalarını anlıyorum ama boşa çabalıyorsun bunuda söliyim inşallah ben yanılırım ama sende biliyorsun bu zamana kadar şu
oyunda sana ne dediysem çıktı dimi
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
Tamam abi Loncama ve üyelerine gerekli uyarıyı yaparım.
Ama oyunda herhangi bir tartışma çıkmaması için.
Loncamla ilgili konuları benimle tartışmanı istiyorum.
Ama oyunda herhangi bir tartışma çıkmaması için.
Loncamla ilgili konuları benimle tartışmanı istiyorum.
Fantomx - Hunxfantom
Fantomx - Hunxfantom
Selamunaleyküm Tarık Abi :
Yazmayım Dedim Ama , Çatlardım
Abicim , Dünki Etkinlikden bahsettin Bişiler Olmuş Galiba , Ben Yoktum Saten Dün , Olayla Bi Alakam Yoktur ,
Peki , Benimle Bi Sorunun Varmı ( Onur ) Loncanda Bi kaç Kişi Dediğin İçin , Bende Brothersx Loncasında Bulunduğum İçin , Merak Ettim
Yazmayım Dedim Ama , Çatlardım
Abicim , Dünki Etkinlikden bahsettin Bişiler Olmuş Galiba , Ben Yoktum Saten Dün , Olayla Bi Alakam Yoktur ,
Peki , Benimle Bi Sorunun Varmı ( Onur ) Loncanda Bi kaç Kişi Dediğin İçin , Bende Brothersx Loncasında Bulunduğum İçin , Merak Ettim
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
- withoutlove
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
Alp bilirsin ben gruplara değil kişilere bakarım siz bir grupsunuz içinizde sevdiğimde olur sevmediğimde seni seviyorum yada sevmiyorum diye hepinizi sevmek yada sevmemek gibi bir olay söz konusu olmaz olamaz
O yüzden kişisel mesele olursa kişisel kalsın ben sana sölerim ama ki senin grubundan her hangi birinin fevri tavrını sana yüklemem ne kadar doğru olur ?
o yüzden sen gönlünü ferah tut seni sevriz bilirsin sana iyide sölesek kötüde sölesek asla saygıda kusur etmemişindir buda SENİ BU SUNUCUDA ÇOK SAYGIN KILMIŞTIR o yüzden herlesden sen gibi olmasını bekleyemeyiz sende öyle ben sana iletirim ama benin tartışmam olursada o kişiyle sunurlı kalır bunuda bil.
O yüzden kişisel mesele olursa kişisel kalsın ben sana sölerim ama ki senin grubundan her hangi birinin fevri tavrını sana yüklemem ne kadar doğru olur ?
o yüzden sen gönlünü ferah tut seni sevriz bilirsin sana iyide sölesek kötüde sölesek asla saygıda kusur etmemişindir buda SENİ BU SUNUCUDA ÇOK SAYGIN KILMIŞTIR o yüzden herlesden sen gibi olmasını bekleyemeyiz sende öyle ben sana iletirim ama benin tartışmam olursada o kişiyle sunurlı kalır bunuda bil.
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
ONUR BU KONUYA ÖZELLİKLE BELİRTTİM,Barmen yazdı:Selamunaleyküm Tarık Abi :
Yazmayım Dedim Ama , Çatlardım![]()
LONCAİÇİNDEN CEVAP YAZILMASIN DİYE.
BİZ BÜYÜKLER;BİR SORUN VARSA KENDİ ARAMIZDA TARTIŞIR VE SORUNU BERABERCE ÇÖZERİZ.
bİR DAHA LÜTFEN OLMASIN.
Fantomx - Hunxfantom
Fantomx - Hunxfantom
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
Tamam Tarık abi ;sen yine eğer loncam ilgili bir sorun olursa;withoutlove yazdı: Alp bilirsin ben gruplara değil kişilere bakarım siz bir grupsunuz içinizde sevdiğimde olur sevmediğimde seni seviyorum yada sevmiyorum diye hepinizi sevmek yada sevmemek gibi bir olay söz konusu olmaz olamaz
önce benimle çözme yoluna git.Bende o sorunu mutlaka ve mutlaka çözerim.
Loncamızda ki herkes beni sever sayar.
Ama bir sorun çıkmaması içinde elimden geleni yapacağım.
Anka mız gene aynı hep dostlukların baki kaldığı bir sunucu olarak kalsın.
Fantomx - Hunxfantom
Fantomx - Hunxfantom