Lonca lisansını nasıl değerlendirmem gerek?
-
- Sahaf Yardımcısı
Lonca lisansını nasıl değerlendirmem gerek?
Herhangi bir loncaya dahil olmak için aktif değilim ve zaten çevrem de yok kimseyi tanımam, ruh taşlarını kullanmak için içinde sadece kendimin olduğu bir loncamı kurayım ne yapayım ? Zaman ayirdiginiz için teşekkür ederim 
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Endless Dream
Re: Lonca lisansını nasıl değerlendirmem gerek?
Bebeğim sen her şeyi böyle soracak mısın
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Bir loncaya katılmak daha önemli levelini bilmiyorum ama gözlük ayakkabı veya Karaköy de boss kesimleri için ha ben sağlamım hasarım yüksek tilsimlarim gözlüklerim full diyorsan kendim takilcam her türlü gruba alinirim diyorsan lonca kur lonca kurarsan başka loncaya katilamiyorsun tekrardan lisans alman gerekir.KuRDaNKoLLaRR yazdı: ↑29 Kas 2021 01:29 Herhangi bir loncaya dahil olmak için aktif değilim ve zaten çevrem de yok kimseyi tanımam, ruh taşlarını kullanmak için içinde sadece kendimin olduğu bir loncamı kurayım ne yapayım ? Zaman ayirdiginiz için teşekkür ederim![]()
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Başka loncalara gitme gibi düşüncen varsa karakterine lonca pasaport kullan, tek takılırım oyuna girdiğim her an ışınlanabileyim gibi düşüncen varsa lonca kurman senin için daha iyi olur.KuRDaNKoLLaRR yazdı: ↑29 Kas 2021 01:29 Herhangi bir loncaya dahil olmak için aktif değilim ve zaten çevrem de yok kimseyi tanımam, ruh taşlarını kullanmak için içinde sadece kendimin olduğu bir loncamı kurayım ne yapayım ? Zaman ayirdiginiz için teşekkür ederim![]()
Gizlenmiş İçerikGöster