İKV Forum Gezintisi 2

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Lider

İKV Forum Gezintisi 2

Mesaj gönderen hakan1905 »

Herkese merhaba,
Daha önce istek üzerine 2019'da Forum gezinti videosu çekmiştim. İKV oyuncusu her zaman ilgisini çeken konuların takipçisi olmuştur. Öyle ki, yeni bir forum videosu için birçok oyuncu yine istekte bulundu. Yıllardır bir isteğinizi bile geri çevirmedim. Youtube kanalımın ''Topluluk'' bölümünde de anket oluşturmuştum, büyük bir çoğunluk ''yeni forum videosu istiyoruz'' dedi.

Sizden isteğim oyun ile ilgili olmak üzere, konu fark etmeksizin, her şeye ve herkese karşı (bana da bir şeyler söylemek isterseniz yazın lütfen) ne söylemek istiyorsanız bu konunun altına yanıt vermeniz. Vereceğiniz her bir yanıtı videoda okuyacağım.

Eminim içinizde kalan, olmasını istediğiniz, eleştirmek ve isyan etmek istediğiniz belki de hepsini sineye çekip sadece güzellikleri vurgulamak istediğiniz çok şey vardır. Forumun yorumlarında sadece foruma girenler sesinizi duyabilir ama youtube kanalımda herkes sesinizi duyabilir. Seviyemizi, saygınlığımızı ve İstanbul Kıyamet Vakti oyuncusu olarak kalitemizden ödün vermeden sizleri yoruma davet ediyorum.

Bir önceki ''İKV FORUM GEZİNTİSİ'' videomhttps://www.youtube.com/watch?v=EQrQJWfP_-A

Saygılarımla...
Senator / Senatorlider
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön