Hikaye [5] Kralın dönüşü ve İntikamı....!

İKV için yazdığınız hikayeler, şiirler veya kurgusal eserleriniz
Kullanıcı avatarı
Sancakxyazar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Hikaye [5] Kralın dönüşü ve İntikamı....!

Mesaj gönderen Sancakxyazar »

Oyuncular:

Ruffles
Fırtınaxbartu
Fırtınaxistanbul
Yarar

KRALIN DÖNÜŞÜ VE ALINAN İNTİKAM..!

… Güzel bir yaz sabahı. İstanbul sokakları gene o tüm güzellği ile aydınlanmış İstanbul halkı kıyametin etkilerine uyum sağlamış sorunsuz gibi görünen bir gün… Bölgeden gelen bir ses , Bir selam gibi… Tüm halkın dikkati o sese doğru yöneldi. Öncelikle bu kişi kim diye anlamaya çalışdılar. Bölge halkının ileri gelenlerinden olan Yarar “Ruffles hoş geldin” dedi. Herkes bir anda sevinç çığlıkları atmaya başlamıştı. Evet.! Arzların kralı yeniden teşkilatta dönmüşdü. Son zamanlarda kıyametin getirdiği hidra tehlikesi komodo tehlikesi eski üstadları teşkilata geri dönmesine neden olmuştu. Herkesi selamladı Ruffles. O karizma saç ve sakal sitili gözündeki gözlük ve duruşuyla ayrı bir görsellik katıyordu o kıyamet gününe… Çantasından eski ama halen efsununu en iyi derecede koruyan o parlak platin zırhını çıkardı ve giydi. Sonrasında arz arkadaşları ile teker teker görüşdü. Eşyaları üzerinde birkaç deneme yaptı. Ve halen o güçlü görkemini koruyordu. Nasıl korumasınki? Eski zamanların en iyi savaşçısı arzların kralı… o nice zaferlere şahit olmuş bir insan… o Ruffles.!

Lodos klanı arasında çok geçmeden ruffles ın geldiği duyuldu. Buna endişelenen bir çok Lodos vardı. Evet Ruffles Lodoslara düşmanlığı ile bilenen fanatik bir arz tutkunuydu. Bu durumada en çok hiç şüphesiz Rufflesın en büyük düşmanı Fırtına Loncası bozulmuştu. Korkuyorlardı. Kral geri dönmüşdü. Aradan günler aylar geçiyor herkes Ruffles ile takım olup onun deneyimlerinden faydalanmaya ondan bişeyler öğrenmek adına çabalıyorlardı

Birgün sabahın erken vakitleri. Şafak tam anlamıyla sökmemiş ortam yarı karanlık tenha bir Eminönü sabahı… Ruffles Balıkçinın yanında oturmuş Güneşin doğuşunu izliyordu. Bu sırada bir anda dirençlerinin krıldığını fark etti önce ne olduğunu anlamaya çalışdı. Hemen zihnini toparladı ve kalkanını havaya kaldırarak kendini sakındı. Bir anda vücüduna yıldırımların değdiğini hisseti. Sonrasında o sinirli bakışlarını rakibe yönlerdirdi. Öncelikle kim olduğunu anlamaya çalışdı. Evet.! Bu Fırtınaxistanbul du. Ruffles ile aynı loncada yer almış daha sonra rufflesin teşkilattan kısa bir süreliğine ayrılmasını fırsat bilmiş Ruffles ile arasında çıkan bir gerginlik sonucu kendisi ve birkaç arkadaşıyla beraber Loncadan atılmıştı. Sonrasında kendisine fırtına adında bir lonca kurmuşdu. Neyse hemen rakibin dikkatini dağıtan ruffles hızla yaklaşdı rakibine… Hemen durdurmayı denedi ve başarılıydı. Rakibin zihni tutlmuşdu… Kafakoparanını sıkıca kavradı ruffles… Büyük bir ağır darbeyle rakibini tek hamlede yere serdi. Şaşılır şeydi. Evet tek hamlede…! Arada aldığı darbelerdende bitkin düşen Ruffles kendini toparlamak için oturup dinlenmeyi denedi. Ancak Fırtınaxistanbulun çağrısı üzerine gelen Fırtınaxbartu (Kadın savaşçı) Hemen rufflesın dikkatini dağıttı. Ruffles yorgun bir haldeydi ancak hiçbir zaman kaçmak onun felsefesinde yokdu olamazdıda. Bartu hemen ecel getirenini sıkıca kavradı. Ruflles üzerindeki dikkati bozdu. Ardından bir sert bir ağır darbe ile rakibini iyice zayıflattı. Rakibin elinde ecel getiren olmasına rağmen üstünlük sağlayamıyordu. Kullanmasını bilmiyor veya kullanmasına yardımcı olacak diğer eşyaları iyi değildi. Sonrasında artık iki rakipde birtikn bir haldeydi. Rufflesın ikinci karşılaşmasıydı bu hemde hiç dinlenmeden. Onun yorulması normaldi ama diğer rakip tam anlamıyla teşkilata yakışmayan daha yeni bir öğrenci gibiydi. Rakibin kudreti bitmişti. Ruffles sa son kudretini topladı ve sert bir ağır darbeyle ikinci rakibinide yere serdi. Alnındaki terleri sildi ve yerde yatan rakibine terbiyesiz bir hareket yaptı :D Balıkçı idris bir köşede bu olanları izlemiş ardından Ruffles ı kutluyordu. Dinlenmesi için hemen bir masa açdı. Balıkçıyla oturup kadeh kaldırmaya başlayan Ruffles İstanbul halkının takdirini almıştı.

Kral dönmüş eskiden dost diye bildiği ancak öyle olmadığı kişiden intikamını almıştı. Ve en yakın arkadaşları ile İstanbulu kıyametin etkilerinden korumaya devam ediyordu. Birçok Teşkilattaki yeni öğrenci Ruffles ağabeyini örnek almaya çalışıyor ve her zaman onların bir idolü haline gelmişti Ruffles….

Bu hikaye Ruffles arkadaşımın sunucumuza geri dönmesi sonrasında kendisine sürpriz bir hediye olarak tasarlanmıştır. Kendisine tekrardan hoş geldin der oyun hayatında mutlu mesut eğlenceli günler geçirmesini dilerim.

Yakında Atax Loncası ve Efeler Loncasını konu alan bir hikayem yer alacak.
“Efelerin sonu ve Ataların Yükselişi” Yakında yayında…. Beni takip etmeye devam edin. Bu hikayelerde ancak eskiler ve sunucuda öne çıkan olaylar yer alabilir. Zamanı gelince daha değşik oyuncularla yeniden karşınızda olmak dileği ile ESEN kalın… ;)
Benim küfürlü sözlerim sizin kibar yalanlarınızdan daha samimi.
Kullanıcı avatarı
RuffleS
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Hikaye [5] Kralın dönüşü ve İntikamı....!

Mesaj gönderen RuffleS »

Çok tşkler.Güzel bir hikaye olmuş :) Güzel yazıyorsun hikayeleride sen kimsin :)
RuffleS :geek:
Rowxruff
Barış Kadınlar Ve Korkaklar İçindir...

www.013-suikast.com

Resim
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

Gene güzel bir çalışma olmuş. Sıradaki konunu merakla bekliyorum ;) Bu arada dağlar kardeşim adınada büyük süpriz olmuştur bu konu :)
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
mesgenccom
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mesgenccom »

Başarılı birde adını açıklasan daha güzel olacak ayrıca ben yeni başladım oyuna sunucunun eskileri kimler bilmek isterim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın

"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."

AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
Kullanıcı avatarı
Efelerxreis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Efelerxreis »

Efeleri yok etmen için önce tüm loncalardan en az 7-8 tane adam çıkarman lazım.Kafana iyi sok bu sözümü.Biz asla düşmeyiz.Bir daha foruma girmem siz dua edin oyunu bıraktım.
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Efelerxreis yazdı:Efeleri yok etmen için önce tüm loncalardan en az 7-8 tane adam çıkarman lazım.Kafana iyi sok bu sözümü.Biz asla düşmeyiz.Bir daha foruma girmem siz dua edin oyunu bıraktım.

Sanırım her loncada adamım var demek istiyosun :D
Bizim loncadakı casusların kim merak ettım :)
Belkide bendırım dimi :D
İyi laf yapıyorlar yalan yok anca konusurlar ;)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
Sancakxyazar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Sancakxyazar »

mesgenccom yazdı:Başarılı birde adını açıklasan daha güzel olacak ayrıca ben yeni başladım oyuna sunucunun eskileri kimler bilmek isterim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Senmi sunucuda yenisin ? :D :D :lol: Heç güleceğim yoktu. :D Lodos şifa Keyfalan :D Adın emrahmıydı neydi hatta bi ara samimi kankaydk. :D Ben kimmiyim zamanı gelince tüm sırlar ortaya cıkacak sancağı çok ama çok enterasan günler bekliyor :D :lol:
Benim küfürlü sözlerim sizin kibar yalanlarınızdan daha samimi.
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Kelimeye gerek yok seni çok sağlam değerlendirecem ancak işlerimin yoğunluğu için sana ulaşamıyorum aklımda sana harika proje var görüşmek üzere yine güzel yine harika bi yazı.. 8-)
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
mesgenccom
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Sancakxyazar yazdı:
mesgenccom yazdı:Başarılı birde adını açıklasan daha güzel olacak ayrıca ben yeni başladım oyuna sunucunun eskileri kimler bilmek isterim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Senmi sunucuda yenisin ? :D :D :lol: Heç güleceğim yoktu. :D Lodos şifa Keyfalan :D Adın emrahmıydı neydi hatta bi ara samimi kankaydk. :D Ben kimmiyim zamanı gelince tüm sırlar ortaya cıkacak sancağı çok ama çok enterasan günler bekliyor :D :lol:
İkv derinde ki sırla uğraşırken birde senin sırrınla mı ugrasalım :D Kimsin soyle bakalım ama arz bir arkadaş oldugunu tahmin ediyorum büyük olasılıkla ayrıca eskilerden birisin anladıgım kadarıyla eskilere özlemim hala devam etmekte farklıydı 3 sene önceki bir çok kişi herkes birbirini tanır sayardı. O zaman şikayet etme sistemi olmamasına rağmen boyle delice küfürler edilmezdi ahhh ahhhhh nerde o eski günler :(

"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."

Kullanıcı avatarı
mesgenccom
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Sancakxyazar yazdı:
Birde garibime giden beni genelde Mesgenccom olan savaşçımla tanırlar sen şifayla hatırlıyorsun hakkatten sır oldun garip :)

Seni bulacam oğlummm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

“Yazım” sayfasına dön