ARKADAŞLAR KAREKTER TRANSFERİ YAPMAK İSTİYORUM SUAN MYNET HESABINDAYIM SOBEE YE GEÇMEK İSTİYORUM KUTUCUKLARA NELER YAZACAĞIMI TAM ANLAYAMADIM BİLEN BİRİSİ ANLATABİLİR Mİ ?
TEŞEKKÜRLER
KAREKTER TRANSFERİ YARDIM!!!!!!!
KAREKTER TRANSFERİ YARDIM!!!!!!!
Yeniçerixhyslon /// Hyslon ///
Re: KAREKTER TRANSFERİ YARDIM!!!!!!!
sucunu, mynet giriş ismini, sobe cep numaran yada neyle kayıt olduysan onu, onun altına mynett oynamakta oldugun karakterin ismi, altada kutucuktaki yazıları yaz olmazsa ne ollduğunu söyle yrdm edrim..
ŞEREFTİR BAYRAK !
ŞEREFSZ NE BİLSİN ..!
Dostlarımız, ölüme gidiyoruz
dediğimizde
"Neden?" değil "Ne Zman"
diyenlerdendir..!
ŞEREFSZ NE BİLSİN ..!
dediğimizde
"Neden?" değil "Ne Zman"
diyenlerdendir..!
ilk kutucuga mynet sobee ttnet olan ve altındaki ilki mynet altındaki sobee olacak dimi ? suan mynete kayıtlıyım
Girmiş olduğunuz Sobee kullanıcısı; xxxxxxxxxxx@hotmail.com Tilsim sunucusunda bulunmamakta. Bu kullanıcı ile sunucuya en az bir kez giriş yapmış olmanız gerekiyor.
diyor birde :S
Girmiş olduğunuz Sobee kullanıcısı; xxxxxxxxxxx@hotmail.com Tilsim sunucusunda bulunmamakta. Bu kullanıcı ile sunucuya en az bir kez giriş yapmış olmanız gerekiyor.
diyor birde :S
Yeniçerixhyslon /// Hyslon ///
Sunucun,
giriş ismin,
sobe no veya e-posta,
oyundaki ismin,
kutudaki yazılar,
Bak Mynet giriş sayfası varya sag üst köşede MyNET logo var tıkla orda giriş yap ora gelir mesaj..
Ynlış girmezsen bişi olmaz..
giriş ismin,
sobe no veya e-posta,
oyundaki ismin,
kutudaki yazılar,
Bak Mynet giriş sayfası varya sag üst köşede MyNET logo var tıkla orda giriş yap ora gelir mesaj..
Ynlış girmezsen bişi olmaz..
ŞEREFTİR BAYRAK !
ŞEREFSZ NE BİLSİN ..!
dediğimizde
"Neden?" değil "Ne Zman"
diyenlerdendir..!
ŞEREFSZ NE BİLSİN ..!
dediğimizde
"Neden?" değil "Ne Zman"
diyenlerdendir..!