26.04.2010 günü saat 00:30 sularında İsmet Bey Raider of Anatolia ( RoA )Loncası üyeleri tarafından Kesilmiştir.Bu Kesim sadece RoA Loncası üyeleri ile olup başka hiç bir arz tarafından bilinmeden habersiz olarak yapılmıştır.Kesim yalnızca 1 dk kadar sürmüştür burdan tüm lodos arkadaşlara başsağlığı dilerim
Bu fotolarda ise kesim sonrası sancağa giderken talihsiz bir şekilde bize yakalanan bir lodos arkadaşımızın fotosu yer almaktadır bunuda paylaşayım dedim
RaideRs oF AnatoLiA Şizofren /BABASININOĞLU www.anadoluakincilari.com
Güzel Bir etkinlik oldu.Fakat çok kısa sürdü İsmet ile biraz daha vakit geçirmek isterdik doğrusu ama yinede Zevkliydi Şimdi bir cok lodos arkadaş yorumda bulunacak yok kale cok savunmasız yok Duvardan çektiniz vs vs...Amma ve lakin Koca İsmet bertaraf oldu Burdan katılım gösteren tüm Lonca üyelerini Tekrardan kutluyorum.İsmeti kestiğimizi unutabilirim ama o yolda karşımıza cıkan lodos arkadaşı asla unutmayacağım Yeni suprizlerle her an karşınıza cıkabiliriz bizi izlemeye devam edin :arrow: :arrow: :arrow:
Geçmiş olsun lodos arkadaşlara güzel bir çalışmaydı böle etkinlikleri sıklaştırmalıyız emeği geçen tüm herkese tşkrler bunu söylemeden edemicem (İsmet neye uğradını şaşırıdı ) :lol:
Tüm RoA'lı kardeşlerimi tebrik ederim,yine çok temiz bir iş Ama birşey farkettim,bidahaki sefere yönetimden rica edelimde ismetin canını biraz arttırsınlar böyle 1 dk'da yatınca zevk vermiyor :roll: Şaka bir yana tekrar herkesi tebrik ederim.Bizi izlemeye devam edin :arrow: RoA :!: