Bende çok yok elime geçtikçe buraya atacağım umarım koleksiyoncu arkadaşları da burada görürüz
Nadir Sarı Karaköy Reçeteleri
Nadir Sarı Karaköy Reçeteleri
Buraya nadir çift efsun Karaköy reçeteleri atabilir misiniz ?
Bende çok yok elime geçtikçe buraya atacağım umarım koleksiyoncu arkadaşları da burada görürüz
Re: Nadir Sarı Karaköy Reçeteleri
nadir reçete yok bence karaköyde
Yükseltmelik anadolu asa reçeteleri nadir sayılabilir aslında.
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Nadir olarak düşündüğünüz her türlü reçeteyi atabilirsiniz ama ben mesela oyuna yeniden başladığımdan beri üçgen reçetesi görmüyorum doğru düzgün fark etmiyor aslında biraz da koleksiyon sergileme konusuna dönüşsün istiyorum dilerseniz Karaköy olmayan da atabilirsiniz buraya
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Demirkol altuncu ağır metalci reçetesini merak ediyorum
Champion Class
- Leqendary
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: The Rite of Spring
Selam,
Sanırım Anadolu(Asa) reçeteleri, "Lantan" ön adlı savaşçı silahları, Namus Bekçisi reçeteleri vb. reçeteler daha nadir olanlar. Bunlar paylaşılırsa güzel bir konu olur gibi.
Bir tane ben ekleyeyim.

Sanırım Anadolu(Asa) reçeteleri, "Lantan" ön adlı savaşçı silahları, Namus Bekçisi reçeteleri vb. reçeteler daha nadir olanlar. Bunlar paylaşılırsa güzel bir konu olur gibi.
Bir tane ben ekleyeyim.
diminished - chillharmonic - eismoll
-
- FareAdam Düşmanı
Redaktor Atmaca Lantan Zırh Reçetesi çok aradım bulmadım.
Tek itemlisinin Reçetesi mevcut üretimini de yapmıştım ki isteyenlerde olmuştu. Bence bu reçete defansif vs de büyük rol oynar gibi.
Tek itemlisinin Reçetesi mevcut üretimini de yapmıştım ki isteyenlerde olmuştu. Bence bu reçete defansif vs de büyük rol oynar gibi.
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
Bu nadir reçetelere şunları eklemek isterim. Şifacı karakteri oynayan arkadaşlar bilirler gerçi , Yeşilmen Müteferrika itemleri ne amaçla kullanıldığı konusunda kimsenin doğru düzgün bilgisi yok. Gazap vs de size 1 çember 2 iyileştirme kadar kudret sağlıyor. İyileştirmeler ile çember açıp müteleri giyerseniz ve iyileştirme yapıp pehlivan giyerseniz 100 can 100 kudretle vs ye devam edersiniz. O sırada rakibiniz aynı can basma olayını yaptığı için 75-90 arası kudrete sahip olacak. Bunun için yeşilmen müte isteğe bağlı demirkol müte reçeteler zannımca vs de bu ayrıntı söz konusu olduğun da çok değerli olacaklar.