Sitem Naolin Hüznemüptela Sıtem ..
Sitem Naolin Hüznemüptela Sıtem ..
Hesabınız bloklanmıştır diyor neden?? Nerden öğrenicem??
Nasıl istersen öyle yaşa, fakat bil ki, bir gün mutlaka öleceksin. Kimi seversen sev ama unutma ki, bir gün ondan ayrılacaksın. Dilediğin gibi davran, lâkin şu da her zaman hatırında olsun ki, her yaptığının karşılığını mutlaka göreceksin
Siтєм
Siтєм
Re: Sitem Naolin Hüznemüptela Sıtem ..
Sebebini anlamadığım bir nedenden ötürü hesabım bloklanmış durumda bir yönetici detaylı açıklama yapabilirmi yok yapamıyorsa en azından nereyi arayıp sormam gerektiği hakkında bilgi verirmisiniz??? Onlarc aküfür eden Allaha söven yöneticiye kurucuya anaya bacıya söven adam dururken hiçbir suç teşkil edicek 1 kez bile cerese girmemiş biz neden bloklandık??
Nasıl istersen öyle yaşa, fakat bil ki, bir gün mutlaka öleceksin. Kimi seversen sev ama unutma ki, bir gün ondan ayrılacaksın. Dilediğin gibi davran, lâkin şu da her zaman hatırında olsun ki, her yaptığının karşılığını mutlaka göreceksin
Siтєм
Siтєм
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
abi eğer ttnet isp kullanıyorsan 5 defa yanlış şifre girince hesap bloklanıyor belki ondan olabilir başkası girmeyi denemiştir hesabına 5 defa yanlış girince hesabın bloklanmıştır müşteri hizmetlerini bi ara yardımcı olurlar
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Hesabım sobede karakter transferi yapmak sitedim bir umutmu acaba diye ancak hesabınız 18 01 2013 yılına kadar bloklanmıştır diyor. Buırdan bütün dostlarıma sesleniyorum kimin bana ne borcu varsa helali hoş olsun kimseden herhangi bir borç talep etmiyorum. Herkez hakkını helal etsin biliyorumki uğraşlarımın neticesi yine aynı olacak hüküm verilmiş ceza uygulanmış konuşacka çok şey yok söylenecek söz yok Allah'tan gelen herşey kabulümüz buda Allah'tan geldi demekki hayırlısı böyleymiş buraya kadar oynamamız gerekiyormuş ve bu olmuş fazla sorgulamaya irdelemeye gerek yok Herkez hakkını helal etsin varsa benim herkeze halal olsun. Biz hiçbir zaman hiçbiryerde hakkımızda verilen hükümlere baş kaldırmadık bugünde bu saattede kaldırmayacağım Yiğenim Işbara Kardeşim Panu Manevi kardeşim Ehlisükut oyuna devam etmek yada etmemekte kendi hür iradelerine bağlı olarak karar vereceklerdir. Bundan sonra hiçbir sunucu ve ad altında İKV oyununa kesinlikle ve şiddetle geri dönüşüm yoktur. Eminimki çok güzel dostluklar anlar sahneler yaşadık ancak hakkımızda verilen cezayı olağanca olgunluğumuzla bertaraf etmem gerektiğini düşünüyorum hiçbir hak talep etmiyorum giden çar olsun bize dostluklarımız yeter diye düşünüyorum benimle irtibata geçmek isteyen arkadaşlarıma msn adresim yeterli olacaktır "huznemuptela@windowslive.com" kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun
Siтєм
Siтєм
Ufka bir oyun deneme çalışması varmış ve yanlışlıkla çarlar blokelenmiş ve yanlışlık düzeltildi Sayın DEV Lathander konuyla bizzat ilgilendi konuyu kitleyebilirsiniz teşekkürler..
Siтєм
Siтєм
Ufka bir oyun deneme çalışması varmış ve yanlışlıkla çarlar blokelenmiş ve yanlışlık düzeltildi Sayın DEV Lathander konuyla bizzat ilgilendi konuyu kitleyebilirsiniz teşekkürler..
Siтєм
Siтєм
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Kardes bısıy ogrendemeden alevlenmıss az sakın ol herseyı ogren ondan sonra oyunu bırakcaksan bırak:D ama az sakın ol.
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
- Rosafin
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Sitem yazdı:Ufka bir oyun deneme çalışması varmış ve yanlışlıkla çarlar blokelenmiş ve yanlışlık düzeltildi Sayın DEV Lathander konuyla bizzat ilgilendi konuyu kitleyebilirsiniz teşekkürler..
Hayret sonun da bir işe yaramalarına sevindim..