EFELERXLONCASI
EFELERXLONCASI
EFELERX LONCASINDA BENİ LONCADA GORMEK İSTEMEYNLER BURAYA YAZARSA SEVİNİRİM ... VE BUNDAN SONRADA ARTIK EFELER LONCASIYLA HİÇ BİR ALAKAM YOKTUR CARIN KONUSMASI ACILDIGI ANDAN BUNU BUTUN SUNUCUYA DUYURCAM MADEM OLE ... 
- Efelerxolum
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: EFELERXLONCASI
Kendin yazmışsın kendin cevaplamışsın bizim bişey söylememize gerek yok diye düşünüyorum. Seni isteyen var mı ki sen öyle yazsaydın bence. Hala loncada olduğunu düşünüyorsan yanılıosun bilmiş ol. Artık bişey demeye gerek yok. Yolun açık olsun.
ÖLÜM BEN SENİN LONCANIN MERAKLISI DEYİL SEN OKADAR COK SEVİYOSAN LONCANI GUNDE SAECE YARIM SAAT ONLİNE OLURSUN BEN SENİN GİBİ KORKUP YERALTINDAN OTMEM TAMMI MADEM OLE DELİ KANLSIIN BUNDAN SONRA SENİ CIKTA DISRIDA GORELİM LONCAYMÖIS MİLLETİN DEDİGİ GİBİ BENİ BASTA UYRADIULAR O LONADAN HAYIR GELMEZ DİYE SİZİN YUZUNUDEN EN YAKINALRIMIDA KAYBETTİM ATLARIM DEDİGİ DOGRUYMUS MEYER BENDE ADAMALRA BKADAR ZAMN BOŞA TERS GİTMİŞİM BUNDAN SONRA HAK VERİYORUM ONLAARADA.... :?
Daha çok ayrılan olur gerçi üç beş kişiydiniz onlarda gidiyor
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
- Ultraxreis
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
olcaytoo yazdı:Daha çok ayrılan olur gerçi üç beş kişiydiniz onlarda gidiyor![]()
/Alkış

Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
Yav Tayfun biz bunları bırakalım kendi kendilerini yesin bitirsinler.Biz niye uğraşıyokkiUltraxreis yazdı:olcaytoo yazdı:Daha çok ayrılan olur gerçi üç beş kişiydiniz onlarda gidiyor![]()
/Alkış))

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
- Ultraxreis
- Sahaf Yardımcısı
Biz ugrasmıyoruz zaten onlar ugrasılmıcak kadar ezıkler Atax lerden derslerını aldılar
daha kımseye dalamıyolar 

Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
NE EZİGİ LAM BENİM AYRIL SEBEBİM SİZİNGİBİ SEROLAR YUZNDEN OYUNUDA BIORAKMAK LAZIM HERTURLU PİSLİNİZİ YALANLAN KAPTIYORSUNUZ BENİM ORDA FORUMDAKİ COGU FOTOLAR BAN AYIT DEYİL CAKMA CARLAN KURULMUŞ BİR KOPLODOA VAR AM NEYSE ARTIK HİÇ BİR ŞEYİN ANLAMI YOK BURDA ZATEN BENİM EN BASTAN BERİ YERİ OLMAMASI LAZIMDI OLDU SİMDİ HATAMIZ DUZELTME ZAMANI :geek:
Yapma ya.Bu ciddiye benziyor arkadaşlar alla alla çok ilginçecoreis yazdı:NE EZİGİ LAM BENİM AYRIL SEBEBİM SİZİNGİBİ SEROLAR YUZNDEN OYUNUDA BIORAKMAK LAZIM HERTURLU PİSLİNİZİ YALANLAN KAPTIYORSUNUZ BENİM ORDA FORUMDAKİ COGU FOTOLAR BAN AYIT DEYİL CAKMA CARLAN KURULMUŞ BİR KOPLODOA VAR AM NEYSE ARTIK HİÇ BİR ŞEYİN ANLAMI YOK BURDA ZATEN BENİM EN BASTAN BERİ YERİ OLMAMASI LAZIMDI OLDU SİMDİ HATAMIZ DUZELTME ZAMANI :geek:

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
- Sethxlyder
- Sahaf Yardımcısı
Oceans yazdı:Yapma ya.Bu ciddiye benziyor arkadaşlar alla alla çok ilginçecoreis yazdı:NE EZİGİ LAM BENİM AYRIL SEBEBİM SİZİNGİBİ SEROLAR YUZNDEN OYUNUDA BIORAKMAK LAZIM HERTURLU PİSLİNİZİ YALANLAN KAPTIYORSUNUZ BENİM ORDA FORUMDAKİ COGU FOTOLAR BAN AYIT DEYİL CAKMA CARLAN KURULMUŞ BİR KOPLODOA VAR AM NEYSE ARTIK HİÇ BİR ŞEYİN ANLAMI YOK BURDA ZATEN BENİM EN BASTAN BERİ YERİ OLMAMASI LAZIMDI OLDU SİMDİ HATAMIZ DUZELTME ZAMANI :geek::):)
Evet bencede İlgi Çekici xD
Efelerxecoreis sana oyunu bırakma diyen yok
BycRox
Darkxray
Leqendxjoey
Bloodxknow
GiantsxqeRidöndü
Xxserxxkanxx
SanaLkoRkun
€min .. !
SusqunLuqmu Hafife aLma ,KonuşuRsam aqıR qeLır kaLdıRamazsın . !
Darkxray
Leqendxjoey
Bloodxknow
GiantsxqeRidöndü
Xxserxxkanxx
SanaLkoRkun
€min .. !
SusqunLuqmu Hafife aLma ,KonuşuRsam aqıR qeLır kaLdıRamazsın . !