Gecenintakipçisi Buraya Gir.....
Gecenintakipçisi Buraya Gir.....
Sen Bana Hırsız Dİosun O Gözlügü Sen Vermedinmi Bana Sonra Ben Sna Vermedimmi.... Sen Yine Sonra Bi Daha Bana Vermedinmi Hııı... Nie Hırsız Diosun Sen.... Ben Senin Neyini Çaldım Kendi Rızanla Verdin Onu Bana :evil:
- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Gecenintakipçisi Buraya Gir.....
Hızlıxsavaşçı snın herkez hırsız oldugunu Biliyor ve Kız Olmadıgınıda biliyor kafanı yorma
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
İyi de HızLıxsavaşçı Kanıtın vaR mı? ki Konu açıyoRsun...
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
LaN DinqiL Senden iyi HıRSızMı var o 71 m Yi Sana YeDir mem Lan Madem vERmicen aRtisTlik yaPıpta Sonradan oyunu kapamak deiL o Parayı Senden aLmasını Bilirm kLandaki Herkes Şahit Tir...
Sözüm Gecenintakipçisi ve Aşkmeleği ne Dir
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
QMuSaMeQ yazdı:LaN DinqiL Senden iyi HıRSızMı var o 71 m Yi Sana YeDir mem Lan Madem vERmicen aRtisTlik yaPıpta Sonradan oyunu kapamak deiL o Parayı Senden aLmasını Bilirm kLandaki Herkes Şahit Tir...
Lan İt İdaya girdik sonra Vazgeçtım snın gibiçapulcuya param kalmaz dedım Ordakı herkez şahit Simdi ötüp durma
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~