Bu 2 Harika tılsım basit bir oyun hatası sebebi ile işe yaramaz hale gelebiliyor normalde gerçekten ciddi anlamda hayat kurtarıyorlar ancak bazı işi bilen kurnaz savaşçılar doğru zaman da tıklayarak bu 2 tılsımıda işe yaramaz hale getiriyor.
Adam bana bi dikkat dağıtma atıyor buzumla yavaşlatmak ve durdurmak istiyorum ancak doğru zamanda tıkladığı için
adam fizik menzilinden dibime gelmesi 3 saniye bile sürmüyor sonraa paaat yerdeyim !! Bunu yapan savaşçılara nadir denk
gelsemde bazıları kurnaz çıkabılıyor bu bugu cok guzel değerlendırıyor.
Bir an önce bu hatanın düzeltilmesi gerekiyor çok ciddi bi haksızlık söz konusu herif bize dikkat atıyor biz sürünüyoruz
buna önlem olarak bu tılsımları vermişsiniz ama tılsım işi bilen adam karşısında iş yapamıyor büyücü şamar oğlanı oluyor.
Buz 1 3 ve Buz 3 3 Tılsımları Hakkında
Buz 1 3 ve Buz 3 3 Tılsımları Hakkında
Bu 2 Harika tılsım basit bir oyun hatası sebebi ile işe yaramaz hale gelebiliyor normalde gerçekten ciddi anlamda hayat kurtarıyorlar ancak bazı işi bilen kurnaz savaşçılar doğru zaman da tıklayarak bu 2 tılsımıda işe yaramaz hale getiriyor.
Adam bana bi dikkat dağıtma atıyor buzumla yavaşlatmak ve durdurmak istiyorum ancak doğru zamanda tıkladığı için
adam fizik menzilinden dibime gelmesi 3 saniye bile sürmüyor sonraa paaat yerdeyim !! Bunu yapan savaşçılara nadir denk
Bir an önce bu hatanın düzeltilmesi gerekiyor çok ciddi bi haksızlık söz konusu herif bize dikkat atıyor biz sürünüyoruz
buna önlem olarak bu tılsımları vermişsiniz ama tılsım işi bilen adam karşısında iş yapamıyor büyücü şamar oğlanı oluyor.
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Re: Buz 1 3 ve Buz 3 3 Tılsımları Hakkında
Ne olmasını istiyorsunuz bu buyculerin daha anlamadım ilah mi olsun tek mi atsin herşeye ben büyücü oynarken 10 savaşçıdan defans ofans farketmez 7 si kesemiyor zaten teke tekde çok üstün değil mi ?
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- egoSTAR
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: EminönüGuards
Galiba arkadaş büyücüye yeni başlamış. Büyücü 1vs1 de savaşcıyı üst üste 3 4 defa keser. Klan savaşında işler değişir orası ayrı.

- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
2010 da savascıyı oyundan sildiler zaten 2014 de tılsımlarla güçlendi karaköyle tekrar silindi

- Equalero
- Labirent Rehberi
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Aynen bence de arkadaş klan savaşlarında dediğin gibi işler değişince kesilmiş bir kaç defa pasif sanmış büyücü yü birakda klan Savaşı'nda güçlü olsun biraz savaşçı sınıfıda
Champion Class
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
Fiziği tek atsın çemberin menzili 10 kat artsın zihin saldırısı 100 saniye olsun buzu 40 saniye durdursun kutubu kendini içine aşmasın teslası 10.000 vursun bb 1 saniyese atılsın adam haklı büyücüler çok güçsüz
- olden
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Fırst Class
Büyücü 1-1 de hala güçlü ancak defansif savaşçı büyeye karşı o kadar güçsüz değil anlık bir hatayı affetmiyor.
Kısaca büyü oynuyorsan en ufak hata yapmayacaksın ama savaşçıysan çok iyi oynamana gerek yok.
Kısaca büyü oynuyorsan en ufak hata yapmayacaksın ama savaşçıysan çok iyi oynamana gerek yok.
FIRSTCLASS LONCA BAŞKANI
beyler bazılarınız dalgaya almışsınız yok büyücü uçsun yok ışınlansın vs gibisinden farkındamısınız tılsım oyun hatası yüzünden
kullanışını kaybediyor OYUN HATASI ! Bunu dile getirmeye çalışıyorum büyücü aslında güçlü değil bu tılsımlara bug yapabilen adam büyücüyü 2 eli arkadan bağlı bile kesebiliyor
kullanışını kaybediyor OYUN HATASI ! Bunu dile getirmeye çalışıyorum büyücü aslında güçlü değil bu tılsımlara bug yapabilen adam büyücüyü 2 eli arkadan bağlı bile kesebiliyor
- egoSTAR
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: EminönüGuards
Sevgili kardeşim o bugu her saniye tutturabilmek imkansiz.ikizler92 yazdı: ↑12 Haz 2021 21:00 beyler bazılarınız dalgaya almışsınız yok büyücü uçsun yok ışınlansın vs gibisinden farkındamısınız tılsım oyun hatası yüzünden
Emin ol savaşcima karsi sağlam büyücü geldiğinde yaklaşamiyorum bile. Şuan güç sıralaması yapsak
şifacı > büyücü > savaşçı diye gider. Aksini iddaa eden barbie kız giydirme oynuyordur