Buz 1 3 ve Buz 3 3 Tılsımları Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ikizler92
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ikizler92 »

Bu 2 Harika tılsım basit bir oyun hatası sebebi ile işe yaramaz hale gelebiliyor normalde gerçekten ciddi anlamda hayat kurtarıyorlar ancak bazı işi bilen kurnaz savaşçılar doğru zaman da tıklayarak bu 2 tılsımıda işe yaramaz hale getiriyor.
Adam bana bi dikkat dağıtma atıyor buzumla yavaşlatmak ve durdurmak istiyorum ancak doğru zamanda tıkladığı için
adam fizik menzilinden dibime gelmesi 3 saniye bile sürmüyor sonraa paaat yerdeyim !! Bunu yapan savaşçılara nadir denk
gelsemde bazıları kurnaz çıkabılıyor bu bugu cok guzel değerlendırıyor.
Bir an önce bu hatanın düzeltilmesi gerekiyor çok ciddi bi haksızlık söz konusu herif bize dikkat atıyor biz sürünüyoruz
buna önlem olarak bu tılsımları vermişsiniz ama tılsım işi bilen adam karşısında iş yapamıyor büyücü şamar oğlanı oluyor.
Kullanıcı avatarı
ikizler92
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Bu 2 Harika tılsım basit bir oyun hatası sebebi ile işe yaramaz hale gelebiliyor normalde gerçekten ciddi anlamda hayat kurtarıyorlar ancak bazı işi bilen kurnaz savaşçılar doğru zaman da tıklayarak bu 2 tılsımıda işe yaramaz hale getiriyor.
Adam bana bi dikkat dağıtma atıyor buzumla yavaşlatmak ve durdurmak istiyorum ancak doğru zamanda tıkladığı için
adam fizik menzilinden dibime gelmesi 3 saniye bile sürmüyor sonraa paaat yerdeyim !! Bunu yapan savaşçılara nadir denk
gelsemde bazıları kurnaz çıkabılıyor bu bugu cok guzel değerlendırıyor.
Bir an önce bu hatanın düzeltilmesi gerekiyor çok ciddi bi haksızlık söz konusu herif bize dikkat atıyor biz sürünüyoruz
buna önlem olarak bu tılsımları vermişsiniz ama tılsım işi bilen adam karşısında iş yapamıyor büyücü şamar oğlanı oluyor.
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Re: Buz 1 3 ve Buz 3 3 Tılsımları Hakkında

Mesaj gönderen Equalero »

Ne olmasını istiyorsunuz bu buyculerin daha anlamadım ilah mi olsun tek mi atsin herşeye ben büyücü oynarken 10 savaşçıdan defans ofans farketmez 7 si kesemiyor zaten teke tekde çok üstün değil mi ?
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
egoSTAR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: EminönüGuards

Mesaj gönderen egoSTAR »

Galiba arkadaş büyücüye yeni başlamış. Büyücü 1vs1 de savaşcıyı üst üste 3 4 defa keser. Klan savaşında işler değişir orası ayrı.
Resim
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

2010 da savascıyı oyundan sildiler zaten 2014 de tılsımlarla güçlendi karaköyle tekrar silindi
Resim
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

egoSTAR yazdı: 12 Haz 2021 11:29 Galiba arkadaş büyücüye yeni başlamış. Büyücü 1vs1 de savaşcıyı üst üste 3 4 defa keser. Klan savaşında işler değişir orası ayrı.
Aynen bence de arkadaş klan savaşlarında dediğin gibi işler değişince kesilmiş bir kaç defa pasif sanmış büyücü yü birakda klan Savaşı'nda güçlü olsun biraz savaşçı sınıfıda :thinking_face:
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
jrrtalkien
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen jrrtalkien »

Fiziği tek atsın çemberin menzili 10 kat artsın zihin saldırısı 100 saniye olsun buzu 40 saniye durdursun kutubu kendini içine aşmasın teslası 10.000 vursun bb 1 saniyese atılsın adam haklı büyücüler çok güçsüz
Kullanıcı avatarı
olden
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Fırst Class

Mesaj gönderen olden »

Büyücü 1-1 de hala güçlü ancak defansif savaşçı büyeye karşı o kadar güçsüz değil anlık bir hatayı affetmiyor.
Kısaca büyü oynuyorsan en ufak hata yapmayacaksın ama savaşçıysan çok iyi oynamana gerek yok.
FIRSTCLASS LONCA BAŞKANI
Kullanıcı avatarı
ikizler92
Cin Avcısı
Cin Avcısı

beyler bazılarınız dalgaya almışsınız yok büyücü uçsun yok ışınlansın vs gibisinden farkındamısınız tılsım oyun hatası yüzünden
kullanışını kaybediyor OYUN HATASI ! Bunu dile getirmeye çalışıyorum büyücü aslında güçlü değil bu tılsımlara bug yapabilen adam büyücüyü 2 eli arkadan bağlı bile kesebiliyor
Kullanıcı avatarı
egoSTAR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: EminönüGuards

Mesaj gönderen egoSTAR »

ikizler92 yazdı: 12 Haz 2021 21:00 beyler bazılarınız dalgaya almışsınız yok büyücü uçsun yok ışınlansın vs gibisinden farkındamısınız tılsım oyun hatası yüzünden
kullanışını kaybediyor OYUN HATASI ! Bunu dile getirmeye çalışıyorum büyücü aslında güçlü değil bu tılsımlara bug yapabilen adam büyücüyü 2 eli arkadan bağlı bile kesebiliyor
Sevgili kardeşim o bugu her saniye tutturabilmek imkansiz.
Emin ol savaşcima karsi sağlam büyücü geldiğinde yaklaşamiyorum bile. Şuan güç sıralaması yapsak
şifacı > büyücü > savaşçı diye gider. Aksini iddaa eden barbie kız giydirme oynuyordur :)
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön